همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام.عزیزان یه بازی تام رایدر خریدم که لنز کنسولمو تست کنم.کپی شدن کامل بازی 40 دقیقه طول کشید،حالا در طول کپی شدن میشد بازی کنم ولی سوالم اینه برای شمام همینقدر طول میکشه یا لنز کنسول من ضعیفه؟چون بازی های ps4 ام در عرض دو دقیقه کپی میشن.
جالبه بدونی منم مثه تو بودم وقتی فورزا 6رو گذاشتم نصب کنه اینقدر طول کشید فک کردم لنز کنسول خرابه یا خاک گرفته

• Like
Reactions: BitsandBytes
البته حداقل نکته مثبتش اینه که تا یک درصدی که بره میتونی بری داخل بازی
واسه ps4 دقیقا زیر 1 دقیقه کپی میکنه همه رو
یه نکته بد دیگه که ایکس وان داره حجم آپدیت بازی هاشه.چرا اینقدر حجیمن؟هیلو الان 45 گیگ آپدیت داره.گیرز همون روز اولی که بیاد 11 گیگ اپدیت داره

واسه ps4 دقیقا زیر 1 دقیقه کپی میکنه همه رو
یه نکته بد دیگه که ایکس وان داره حجم آپدیت بازی هاشه.چرا اینقدر حجیمن؟هیلو الان 45 گیگ آپدیت داره.گیرز همون روز اولی که بیاد 11 گیگ اپدیت داره
البته اینم در نظر بگیر که سرعت لایو کجا psn کجا سرویس لایو خیلی جلو و بروزه ولی اپدیت های شخمی الکی هم زیاد واسه خود لایو هم میده ماکرو
الانم یکم مشکل پیدا کرده میبینی سرعت لایو اومده پایین
از بچه ها بپرس تو یک شب چند گیگ دانلود میکردن ..
از سرویس شبانه رایگان استفاده کن برای اپدیت ها
ولی در کل متاسفانه اینم از اثرات همون همیشه انلاین بودن اوایل کنسوله این اپدیت های حجیم البته Halo برای بخش مولتیش هست سینگل نیازی نداره مولتیشم که فوق العادس چه از نظر کانکت شدن عالیش چه سرگرم بودن پشتیبانیشون خوبه ولی خوب اینم ضعفه Geow هم احتمالا برای همون انلاینش هست
اگه میخوای انلاین بازی کنی باید فکر این اپدیت ها باشی با یک سرویس اینترنت خوب بیشتر خود بازی های X1 هم دیجیتالی میخرن

• Like
Reactions: BitsandBytes
سلام
من وقتی میخام بازی دانلود کنم بعدمدتی که کنسول کاری انجام نمیده میره حالت استند بای و بعد هم خاموش میشه (نه کامل) و وقتی کلید هوم دسته رو میزنی بیدار میشه ولی روند دانلود یا قطع میشه ی کند . واسه همین مرتب یه کلید رو میزنم تا نخابه . چیکار کنم ؟
ایکس باکس فقط سی دی بلوری میخونه ؟ اگر دی ودی فیلم بزارم توش حاوی فیلم های mkv ایا میخونه و نشون میده ؟
اگر سیم خروجی hdma ستاباکس بهش وصل کنیم ایا تلویزیون رو نشون میده ؟
من بازی دنس سنترال رو دارم و داخل اش کلی اهنگ خارجی داره . چه جوری میشه فایل هاش رو اسخراج کرد . کسی اینکارو کرده ؟

پیشاپیش متشکرم

ببخشيد دوستان نميدونم اين سوال رو كجا بايد بپرسم.
يه xbox گرفتم كه بازي هاي انحصاريشو بازي كنم.
تا حالا halo بازي نكردم و دوست دارم تجربش كنم. اين نسخه كالكشن ارزششو داره( منظورم اينه كه جذابيتش در حدي هست كه الانم منو جذب كنه؟) چون خيلي قديميه. ( نسخه اكبندش ١٧٠ ميارزه بخرم؟!)
بعدش اينكه اين forza horizen هم مثل نسخه هاي اصليه؟ يعني شبيه سازي و سخته؟( يه چيزي تو مايه هاي gran turismo تو ps)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون امروز ميخوام برم بازي بخرم

امروز یه سی دی بازی دسته دوم گرفتم کلش حدود 8 گیگه . موقع نصب تا 6 و اندی گیگ رفت و وایستاد و استپ شد . مشکل چیه ؟
سی دی خرابه ؟
بقیه اش رو میشه دانلود کرد؟ من که زدم گزینه دانلود نداره :-s
حالا خوبه که اجرا میشه ولی کلی از امکاناتش قفله:-s

ببخشيد دوستان نميدونم اين سوال رو كجا بايد بپرسم.
يه xbox گرفتم كه بازي هاي انحصاريشو بازي كنم.
تا حالا halo بازي نكردم و دوست دارم تجربش كنم. اين نسخه كالكشن ارزششو داره( منظورم اينه كه جذابيتش در حدي هست كه الانم منو جذب كنه؟) چون خيلي قديميه. ( نسخه اكبندش ١٧٠ ميارزه بخرم؟!)
بعدش اينكه اين forza horizen هم مثل نسخه هاي اصليه؟ يعني شبيه سازي و سخته؟( يه چيزي تو مايه هاي gran turismo تو ps)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون امروز ميخوام برم بازي بخرم
اون قیمت ارزششونداره
هاریزیون سبکش ارکید هست واپن ورلد و داخل شهر هست ولی فورزا های موتور اسپورت شبیه ساز و داخل پیسته

• Like
Reactions: mostafaamiri
دوستان جایی سراغ ندارین سایت منظورمه قطعات تعمیر دسته ایکس باکس وان بفروشن؟بامبر یا همون ابرویی دستم شکسته
سلام من هم دو تا کنترلر دارم که هر دو این مشکل رو دارند؛ الیت هم خریدم که اون هم همین مشکل رو پیدا کرد؛ میخواستم ببینم شما ابرویی پیدا کردید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or