همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یکم گیج میزنه بعضی اوقات وان :دی
ولی تو این مواقع برو تو استور قسمت app دستی دانلود کن ...
کنسولت آپدیت هست؟

دیشب آپدیت کردم تازه یکم باهاش کار کردم...یه حسی میگه شاید آپدیت اولیه رو ناقص گرفتم چون از 100 مگ به پایین خیلی سریع میرفت 4 ثانیه 1 مگ میرفت :/ بعدش آپدیت خیلی کم بود همش 560 مگ بود نکنه آپدیت ناقصه؟

سلام.دوستان. کنسول من امروز رسید. الان آپدیتش تمام شد.
من دو تا بازی دیجتالی خریدم دیتا هم توی کامپیوتر دارم حالا میخوام بدونم برای اینکه بتونم بریزمشون باید هارد کنسول رو در بیارم و بزنم به کامپیوتر؟ کجای هارد بریزم بازی رو؟
ممنون.

من دو تا بازی دیجتالی خریدم دیتا هم توی کامپیوتر دارم حالا میخوام بدونم برای اینکه بتونم بریزمشون باید هارد کنسول رو در بیارم و بزنم به کامپیوتر؟ کجای هارد بریزم بازی رو؟
ممنون.

داداش پيشاپيش بگم اگه هارد رو فورمت كردي تو وان ديگه به پي سي نميخوره هاااا

Good luck !!!

ممنون.
خوب اولا که مبارکه. ;)
دوما برای ریختن دیتا باید هارد اکسترنال USB3 داشته باشی.
و همچنین برنامه ی XBOX.One.External.Storage.Converter.v1.1 رو دانلود کنی.
وقتی دانلود کردی و نصب کردی، هارد اکسترنال رو وصل میکنی و میری تو برنامه گزینه ی "Create Xbox Drive" رو میزنی، از صفحه ای که باز میشه هارد اکسترنالت رو انتخاب میکنه تا اونو تبدیل به درایو xbox کنه.
وقتی تموم شد یه دور هارد رو eject میکنی و دوباره وصل میکنی، اگه تو صفحه ی برنامه اسم هارد اومد و جلوش نوشته بود Xbox Mode یعنی درست تبدیل شده و قابل استفاده تو xbox هست. (اگه توجه کنی در این حالت هارد رو توی My Computer نشون نمیده)
واسه اینکه بتونی از تو PC چیزی توش بریزی باید روی اون Xbox Mode راست کلیک کنی و PC Mode رو انتخاب کنی و دوباره eject کنی و دوباره وصل کنی تا PC اونو بشناسه. بعدشم تو فولدری که توش درست شده دیتا بازی رو کپی میکنی و بعد از تموم شدن دوباره به Xbox Mode تغییر میدی و میزنی به کنسول و بازی میکنی.

Bax man alan 2 game digitali greftam mitonam flash 64 bdm be refigham vasam data berize?ya hatman bayad balaye 250 gig bashe?age hard dashte basham vase enteghal data format ejbarie?hatman bayad usb3 bashe?sharmande babat finglish ba pc nistam ;)

Bax man alan 2 game digitali greftam mitonam flash 64 bdm be refigham vasam data berize?ya hatman bayad balaye 250 gig bashe?age hard dashte basham vase enteghal data format ejbarie?hatman bayad usb3 bashe?sharmande babat finglish ba pc nistam ;)
فقط هارد اکسترنال
فقط USB3
حتما بالای 256 گیگ
بله فرمت اجباریه، البته اگه با اون برنامه که بالاتر گفتم انجام بدید احتمال اینکه اطلاعاتتون بمونه هست. ولی محض احتیاط قبلش که کپی تهیه کنید.
مهمترین نکته: به هیچ عنوان با خود کنسول فرمت نکنید.

سلام دوستان من اپديت فبريه رو انجام دادم ولي الان يه اپديت ٢٥٢ مگ برام اومده ، برا شما هم اومده ؟

دوستان برا من هم علاوه بر آپدیت فوریه همین آپدیت 252 مگی اومده. داستانش چیه؟

- - -ویرایش - - -

پ.خ. شد.
دوست عزیز لطفا برا منم محل آدرس خرید دیتای بازی هارو پ خ کنید. ممنون
راستی هارد اکسترنال برا ایکس باکس مای پاسپورت بهتره یا مای بوک؟

دوست عزیز لطفا برا منم محل آدرس خرید دیتای بازی هارو پ خ کنید. ممنون
راستی هارد اکسترنال برا ایکس باکس مای پاسپورت بهتره یا مای بوک؟
پ.خ. شد.
فرقی نمیکنه ولی حمل و نقل my pass راحتتره.
ادرس خرید دیتای بازی ها هم همینطور.ممنون
پ.خ. شد.

درود!
دستگاه رو برای اولین بار به نت وصل کنم و روشن کنم آپدیت بازی به راحتی انجام میگیره؟!
حجم آپدیت بازی ها با بازی های پلی۴ یکیه یا بیشتره؟!

سلام کسی میدونه تو شیراز کجا بازی کرایه می دن
محل اون دیتایی کجاست
نمی شه دیتای بازی ها رو از جایی دانلود کرد ریخت رو کنسول چون با wireshark که دانلود کنی نمیشه
لطفا محل ها را پخ کنید
با تشکر

درود!
دستگاه رو برای اولین بار به نت وصل کنم و روشن کنم آپدیت بازی به راحتی انجام میگیره؟!
حجم آپدیت بازی ها با بازی های پلی۴ یکیه یا بیشتره؟!
آره خیلی راحت خودش آپدیت میکنه و تمام.
واسه عناوین مولتی پلتفرم که یکیه، واسه انحصاری ها هم قدیمیا (اونایی که همون اوایل لانچ اومدن) آپدیتشون زیاده، جدیدا معمولیه.

اقا اکانت جدید میخوام باز کنم
الان امریکاست (1) ...
1 بهتره در کل یا دو ؟
از نظر وفور بازی ها و تخفیفات و راحت پیدا کردن گیفت کارت و ....
در کل خودتون بخواید از اول شروع کنید 1 یا 2 باز میکنین ؟

- - -ویرایش - - -

یه چیز دیگه
الان اکانتم یکه و بازی هم یک و انلاین بازی میکنم
اگه اکانت دو باز کنم بازی 1 باشه بازم میشه انلاین بازی کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or