همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان سلام
کنسول من هم رسید
الان وصلش میکنم به تلویزیون روشنش که میکنم چراغاش و اینا روشن میشه ولی روی تی وی تصویر نداره
با یه کابل HDMI دیگه هم تست کردم همینجوره
چیکارش کنم ؟
دقت کن کنسول دوتا پورت خروجی اچ دی ام ای داره.بزن به out

نمیدونم والا من خیلی وقته مایکروسافت اکانت نساختم که با Outlook ایمیل بخواد ولی در کل با ایمیل های دیگه هم میشد قبلا و نیاز به Outlook نبود .
برای وارد کردن کد هم برو توی استور بعد Game رو بزن بعد Redeem Code رو بزن . اینم لینک توضیحاتش به روش های مختلف :
How to Redeem Xbox Prepaid Code
سلام آفرشاد

شما خودتون الان ریجن یک دارید یا دو .....؟

دوستان یه سوالی
من هرچی میخوام آدرسمو از انگلیس به آمریکا تغییر بدم توی سایت Xbox.com بعد از اینکه لاگین میکنم سایت جواب نمیده
کلا دسترسی قطع میشه. واسه شما هم سایتش مشکل داره؟
این کارو میشه با خود کنسول هم کرد؟ ایرادی نداره از نظر بن و این حرفا ؟

چند سوال :
بک گراند دستگاه سیاهه چطور رنگی کنم یادعکس بذارم؟
دقیقا کدوم بخش استور هست که کد عضویت لایو رو بزنم؟
میتونی عکس بریزی تو فلش و وصل کنی به کنسول و تو media player ـش عکس رو باز کنی و set as background بزنی.
لازم نیست حتما تو خود store بگردی، تو همون Tab ـه Home سمت راست (Feature) تبلیغات بازی های رایگان Gold هست یا نوشته Go Gold که باز کنی و بری رو گزینه های آخر باز نوشته go gold. وارد اونجا میشی و گزینه ی enter code یا enter 25 digit code رو میزنی و کد رو وارد میکنی.
پ.ن. تو خود store هم قسمت use a code رو پیدا کنی مثل بالا میتونی کد رو وارد کنی.

ممنون
اخرین سوال
من اکانت با اسم alininja1370 ساختم این اسم angryhyperir43 یا همچین چیزی دیگه چیه کنار اسمم میاد?
وقتی برای اولین بار به لایو وصل میشید چون ممکنه اسم اکانتی که ساختید شبیهش موجود باشه یه خود لایو یه gamertag بهتون میده.
این gamertag رو 1 بار میتونید عوض کنید (از دفعه های بعد پولی میشه) پس باید با دقت انتخاب کنید.
تو تنظیمات پروفایل گزینه ی change gamertag رو پیدا کنید و اونی که خودتون میخواید رو بزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or