همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام، دوستان بنظرتون باندل Assassin's Creed ارزش خرید داره؟ دوتا بازی همراش هست ولی دانلود کردنش به این راحتیا نیست :| ترفندی چیزی بلد نیستید دانلودشون ارزون دربیاد برام؟

به نظر من از اینترنت 3g ایرانسل استفاده کن

یه بسته داره 2-8 صبح , 20gb و 10هزار تومن

من هر شب با هات اسپات میندازم روی پی سی و با IDM سرعتش فیکس 1600 هستش و به عبارتی , شبی 20گیگ رو راحت دانلود میکنم

من هر شب با هات اسپات میندازم روی پی سی و با IDM سرعتش فیکس 1600 هستش و به عبارتی , شبی 20گیگ رو راحت دانلود میکنم
24 گیگ البته ... نمیدونم چرا سرعتش تو محل ما رو 900 ـه !:|

اینطوری پس خیلی بصرفه هست! فقط خداکنه اینجا (بابل) هم سرعتش بالا باشه،
من رایتل استفاده میکنم تاحالا ایرانسل تست نگرفتم...

متاسفانه تویه مملکت ما یه مشت آدم بیسواد از دهات کوره ای گوسفنداشو فروخته اومده داره کنسول میفروشه ...اینکه خوبه ، تو پاساژ ایران لپ تاپ core i7 میگن 7 هسته ای این کنسول که دیگه جایه خود داره....در ضمن ضعیف تر نیست که هیچ تو بعضی جاها مثله رنگ پردازی و بافت بهترم عمل میکنه x1 .و بعد از اینکه win 10 و ِDirectx12 بیاد قدرت چندین برابر ps4 میشه و این قضیه ثابت شدست میتونی تو سایتها یه سرچ بزنی....ولی کلاً سلیقه ای هستش و در ضمن به انحصاریم بستگی داره ولی این قضیه که ps4 از x1 قویتره اشتباه دروغ و چرته و باید تو کله همه فرو بره...
دقیقا کی گفته چندین برابر میشه؟:|
بهبود پیدا میکنه ولی...

24 گیگ البته ... نمیدونم چرا سرعتش تو محل ما رو 900 ـه !:|

خوب الان تعرفه هارو دوباره نگاه کردم

در عین ناباوری :d 2تا تعرفه نامحدود اضافه کردن : یکی 1شب 2-8 که 3تومن ه یکی دیگه , 7شب 2-8 10تومن :bighug:

به همین راحتی مووششکل دانلودمون حل شد :d با 10تومن میتونیم حداقل ه حداقل 50گیگ دانلود کنیم و با تجربه ای که من از سرعتش و دانلود باهاش دارم , راحت 150گیگ هم فکر کنم بشه :bighug::d
اگه سرعتتون با IDM نهصد هستش , برید توی تنظیمات IDM و روی 16یا32 کانکشن ست کنیدش مطمعنن سرعتتون میاد بالا

در ضمن , با همچین تعرفه هایی عایا سرعت 900 کمه؟؟؟؟؟ :-/:d

وای چقدر مصرف اینترنت ایکس باکس وان رفته بالا ! من الان 5 گیگ واسه دو روزم کفاف میده دیگه میترسم بازی کنم همه پولمو دارم میدم اینترنت تا بازی :{
من حتی خودمم نمیدونم چطور تو یک ساعت 400 مگ دانلود دارم یا فیفا 15 میزنیم یک ساعت 250 مگ میوفته :|
یک سال هر روز یک گیگ مصرف میکردیم اما الان هر روز 2 گیگ یا بیشتر مصرف میکنم اونم همینجوری واسه بازی کردن:_

سلام دوستان
من قصد کردم x-box one بگیرم اما شنیدم حجم اپدیت های بازی هاش زیاده نسبت به ps4 درسته؟
میشه گلد رایگان گیر اورد؟ :d (مثل همون 14 روز رایگان ps4)

سلام دوستان
من قصد کردم x-box one بگیرم اما شنیدم حجم اپدیت های بازی هاش زیاده نسبت به ps4 درسته؟
سلام...
نه زیاد فرق نداره... بازیای اولیه و دی وان این کنسول مثل دد رایزینگ اپدیت های سنگینی داشتن اما الان تقریبا مثل PS4 هست...
سوال دوم هم نمیدونم... وان ندارم:دی

سلام دوستان

اوایل خیلی زیاد بود ولی الان فرقی ندارن
سوال دوم هم تو خوده جعبه یک کد هست همین 14 روز گلد رایگان داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or