اقا یه سوال فنی از x1 داران راضی هستین بخرم یا برم ps4 بخرم مشکلی نداره![]()
داداش چرا راضی نباشیم ؟ تازه روزهای اوج داره از راه میرسه scalebound qbفایل آپدیت آفلاین رو بگیر 1.8 گیگه.منم بلاخره امروز می خرمشاجب حالی بده sunset راستی حجم day one patch ایکس باکس چقدره؟
سلام، دوستان بنظرتون باندل Assassin's Creed ارزش خرید داره؟ دوتا بازی همراش هست ولی دانلود کردنش به این راحتیا نیستترفندی چیزی بلد نیستید دانلودشون ارزون دربیاد برام؟
24 گیگ البته ... نمیدونم چرا سرعتش تو محل ما رو 900 ـه !به نظر من از اینترنت 3g ایرانسل استفاده کن
یه بسته داره 2-8 صبح , 20gb و 10هزار تومن
من هر شب با هات اسپات میندازم روی پی سی و با IDM سرعتش فیکس 1600 هستش و به عبارتی , شبی 20گیگ رو راحت دانلود میکنم

به نظر من از اینترنت 3g ایرانسل استفاده کن
یه بسته داره 2-8 صبح , 20gb و 10هزار تومن
من هر شب با هات اسپات میندازم روی پی سی و با IDM سرعتش فیکس 1600 هستش و به عبارتی , شبی 20گیگ رو راحت دانلود میکنم
دقیقا کی گفته چندین برابر میشه؟متاسفانه تویه مملکت ما یه مشت آدم بیسواد از دهات کوره ای گوسفنداشو فروخته اومده داره کنسول میفروشه ...اینکه خوبه ، تو پاساژ ایران لپ تاپ core i7 میگن 7 هسته ای این کنسول که دیگه جایه خود داره....در ضمن ضعیف تر نیست که هیچ تو بعضی جاها مثله رنگ پردازی و بافت بهترم عمل میکنه x1 .و بعد از اینکه win 10 و ِDirectx12 بیاد قدرت چندین برابر ps4 میشه و این قضیه ثابت شدست میتونی تو سایتها یه سرچ بزنی....ولی کلاً سلیقه ای هستش و در ضمن به انحصاریم بستگی داره ولی این قضیه که ps4 از x1 قویتره اشتباه دروغ و چرته و باید تو کله همه فرو بره...

24 گیگ البته ... نمیدونم چرا سرعتش تو محل ما رو 900 ـه !![]()
:d
سلام...سلام دوستان
من قصد کردم x-box one بگیرم اما شنیدم حجم اپدیت های بازی هاش زیاده نسبت به ps4 درسته؟
میشه گلد رایگان گیر اورد؟ :d (مثل همون 14 روز رایگان ps4)
سلام دوستان
من قصد کردم x-box one بگیرم اما شنیدم حجم اپدیت های بازی هاش زیاده نسبت به ps4 درسته؟
میشه گلد رایگان گیر اورد؟ :d (مثل همون 14 روز رایگان ps4)
پس یعنی هیچ راهی نیست گلد رایگان بشه بدست اورداوایل خیلی زیاد بود ولی الان فرقی ندارن
سوال دوم هم تو خوده جعبه یک کد هست همین 14 روز گلد رایگان داره

چرا حالا حتما باید رایگان باشه؟پس یعنی هیچ راهی نیست گلد رایگان بشه بدست اورد![]()