همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان یه سوال؟ اگه یه بازی رو از رو هارد پاک کنیم. بعد دوباره نصبش کنیم چه بلایی سر سیو ها و اپدیت هایی که قبلا کردیم میاد؟

دوستان یه سوال؟ اگه یه بازی رو از رو هارد پاک کنیم. بعد دوباره نصبش کنیم چه بلایی سر سیو ها و اپدیت هایی که قبلا کردیم میاد؟
آپدیت ها هم پاک میشن و دوباره باید دانلود کنی، ولی سیو ها جداگانه ذخیره میشن و پاک نمیشن.

چند روز پیش Headset adapter ایکس باکس وان رو خریدم تا بتونم صدا رو از هدست بگیرم. بعد به چندتا از دوستان که گفتم اصلا اطلاع نداشتن همچین وسیله ای هست. گفتم یه پست بذارم دوستانی که اطلاع ندارند آشنا بشن اگر نیازشون هست تهیه کنند چون واقعا بازیها با صدای رسا تجربه متفاوتی میشن. متاسفانه مایکروسافت نکرد یه ورودی 3.5mm برای دسته اش بذاره تا مشتری بدون دردسر هر هدفون یا ... که خودش دوست داره رو وصل کنه به دسته و برای اینکار باید حدودا 130 تومن خرج کنید تا یه ورودی ناقابل 3.5mm رو دسته اتون تحویل بگیرید. کلا برای شنیدن صدا از هدست رو ایکس باکس وان دو راه دارید یک اینکه پک sterio headset رو بخرید یا همین اداپتور رو بخرید (البته جدای از هدستهای شرکت های دیگه). پک هدست که شال همین اداپتور و یه هدست سیمی هست و بسته دوم هم که فقط اداپتور رو شامل میشه. در عین ناباوری گویا هیچ اتصال بیسیمی از جانب خود مایکرو برای دریافت صدا رو X1 وجود نداره که از عجایب نسل 8 و شرکت مایکروسافت هست واقعا:|

یک نکته هم اینکه یک تبدیل ورودی 2.5 به 3.5 هم درون پک ها وجود داره.

Attachments

• DSC_0904.jpg
    DSC_0904.jpg
    170.2 KB · مشاهده: 32
  • DSC_0905.jpg
    DSC_0905.jpg
    155.4 KB · مشاهده: 30
  • DSC_0906.jpg
    DSC_0906.jpg
    163.6 KB · مشاهده: 32
  • DSC_0907.jpg
    DSC_0907.jpg
    244.3 KB · مشاهده: 46
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من با برادرم از ایکس‌باکس وان استفاده می‌کنیم مثلا تو یه بازی میخوایم ۲تا سیو جدا داشته باشیم برای اینکار باید چیکار کنیم ؟ چون آفلاین بازی می‌کنیم هم قابلیت اینو نداریم که پروفایل و عوض کنیم و هرکدوم با پروفایل خودمون بیایم
می‌خوام با همون پروفایل که تو حالت آفلاین هست مثلا بتونیم ۲تا سیو جدا بازی کنیم مثلا برای قسمت مرحله‌ای جی‌تی‌ای میخوایم هرکدوم ۲تا مرحله جدا با سیو جدا بریم اگه کسی‌ راهنمایی‌ کنه چجوری ممنون میشم

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من با برادرم از ایکس‌باکس وان استفاده می‌کنیم مثلا تو یه بازی میخوایم ۲تا سیو جدا داشته باشیم برای اینکار باید چیکار کنیم ؟ چون آفلاین بازی می‌کنیم هم قابلیت اینو نداریم که پروفایل و عوض کنیم و هرکدوم با پروفایل خودمون بیایم
می‌خوام با همون پروفایل که تو حالت آفلاین هست مثلا بتونیم ۲تا سیو جدا بازی کنیم مثلا برای قسمت مرحله‌ای جی‌تی‌ای میخوایم هرکدوم ۲تا مرحله جدا با سیو جدا بریم اگه کسی‌ راهنمایی‌ کنه چجوری ممنون میشم
باید حتما دوتا پروفایل ذاشته باشید تا سیو ها جدا داشته باشید

باید حتما دوتا پروفایل ذاشته باشید تا سیو ها جدا داشته باشید
عجب من نمی‌خوام انلاین بشم که آپدیت بازی و کنسلو انجام بدم اینجوری هردفعه بخوام پروفایل عوض کنم باید به لایو وصل شم زوری همه آپدیت هار و انجام بدم یادم تو ۳۶۰ که داشتم میشد هرچندتا که بخوای پروفایل بسازی با یه اکانت که سیو‌ها جداگانه باشه8-|
راستی‌ از دوستانی لطف کنید به این تاپیک سر بزنید که در ارتباط با هولو لنز محصول جدید ماکرو هست و نظر بدیدo:-)
اگه بشه زودتر با این وسیله بازی‌های ایکس‌باکس رو انجام داد تجربه بی‌نظیری می‌شه که زودتر از بچه هامون تجربه خواهیم کرد
نشستن تو ماشین تو بازی فورزا ۲ و .......

http://forum.bazicenter.com/thread94750/

سلام دوستان
من الان xbox 360 دارم تصميم گرفتم عوضش كنم الان بين ايكس باكس وان و پي اس ٤ موندم
ايكس باكس رو بيشتر دوست دارم ولي فروشنده ميگفت سخت افزار ضعيف تري نسبت به پي اس داره و گرافيكش پايينتره اين حرف درسته ؟ و گيمهاي انحصاري كه اومده چيا هستن ؟

سلام دوستان
من الان xbox 360 دارم تصميم گرفتم عوضش كنم الان بين ايكس باكس وان و پي اس ٤ موندم
ايكس باكس رو بيشتر دوست دارم ولي فروشنده ميگفت سخت افزار ضعيف تري نسبت به پي اس داره و گرافيكش پايينتره اين حرف درسته ؟ و گيمهاي انحصاري كه اومده چيا هستن ؟
شما به لینک بالایی‌ که گذاشتم سر بزن بعد خودت تصمیم بگیر که کدوم رو می‌خوای بخری
در مورد بازی هم کاملا سلیقه‌ای هست چون ایکس‌باکس بازی‌های انحصاری خودش و داره و سونی هم بازی‌های انحصاری خودشو شما باید ببینی‌ کدوم بازی‌ها رو رو کدوم پلتفرم بیشتر دوست داری بدور از اینکه طرفدار هم باشم میگم که شما ۲تا بازی یکسان رو روی ۲تا کنسول قرار بدی هیچ تفاوتی‌ حس نمیکنی‌

شما به لینک بالایی‌ که گذاشتم سر بزن بعد خودت تصمیم بگیر که کدوم رو می‌خوای بخری
در مورد بازی هم کاملا سلیقه‌ای هست چون ایکس‌باکس بازی‌های انحصاری خودش و داره و سونی هم بازی‌های انحصاری خودشو شما باید ببینی‌ کدوم بازی‌ها رو رو کدوم پلتفرم بیشتر دوست داری بدور از اینکه طرفدار هم باشم میگم که شما ۲تا بازی یکسان رو روی ۲تا کنسول قرار بدی هیچ تفاوتی‌ حس نمیکنی‌
اصلي ترين مشكل من با ps دسته بازيشه چون به ايكس باكس عادت كردم

- - -ویرایش - - -

يه سوال ديگه هم داشتم
واسه بازي تو لايو اينترنت با چه سرعتي نيازه ؟ بايد بدون محدوديت حجمي گرفت ؟

سلام دوستان
تفاوت دارن ولی محسوس نیست... اگه هیلو و فورتزا و گرز آو وار و بازی های مایکروسافت رو دوست داری، با کینکت و کنترلر وان حال میکنی و کلا ایکس باکس رو میپسندی بخرش...

اون هم باز برمیگرد به سلیقه شما به حرفهای فروشنده‌ها هم توجه نکن چون تجربه ثابت کرده هیچی‌ اطلاعات ندارن اگر هم شما رو ترغیب کرده که ps4 بخری دلیلش اینه که تو ایران دوستان بیشتر ps4 استفاده می‌کنن و سود بیشتری برای فروشنده‌ها داره... اما بازم همه چیزش سلیقه‌ای هست با توجه به هولو لنزی که ماکروسافت ارائه داده من پیشبینی‌ می‌کنم طرفدارای کنسول ایکس‌باکس وان خیلی‌ افزایش پیدا می‌کنه در آینده چون تجربه همچین چیزی واقعاً حیرت انگیزه

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

يه سوال ديگه هم داشتم
واسه بازي تو لايو اينترنت با چه سرعتي نيازه ؟ بايد بدون محدوديت حجمي گرفت ؟
برای ۲تا کنسول شما نیز به اینترنت با حجم نامحدود داری البته این پیشنهاد شما مجبور نیستی‌ چون هر ۲تا کنسول آپدیت هم برای بازی‌ها دارن هم برای کنسول به این خاطر میگم نا محدود بگیر .
برای اینکه شما بتونید بطور انلاین خوب بازی کنید پینگتون زیر ۲۰۰ باشه کافی‌ و میتونید راحت بازی کنید

عجب من نمی‌خوام انلاین بشم که آپدیت بازی و کنسلو انجام بدم اینجوری هردفعه بخوام پروفایل عوض کنم باید به لایو وصل شم زوری همه آپدیت هار و انجام بدم یادم تو ۳۶۰ که داشتم میشد هرچندتا که بخوای پروفایل بسازی با یه اکانت که سیو‌ها جداگانه باشه8-|
راستی‌ از دوستانی لطف کنید به این تاپیک سر بزنید که در ارتباط با هولو لنز محصول جدید ماکرو هست و نظر بدیدo:-)
اگه بشه زودتر با این وسیله بازی‌های ایکس‌باکس رو انجام داد تجربه بی‌نظیری می‌شه که زودتر از بچه هامون تجربه خواهیم کرد
نشستن تو ماشین تو بازی فورزا ۲ و .......

http://forum.bazicenter.com/thread94750/

دوست من شما هر دقعه هم انلاین بشی بازی ها رو اتوماتیک اپدیت نمیکنه باید وارد بازی بشی بعد بهت پیغام اپدیت کردن بازی رو میده. اگر وارد بازی نشی راحت میتونی پروفایلت عوض کنی بعدش افلاین بشی دوباره بعد وارد بازی بشی.

خيلي ممنون از راهنماييتون
گيم چي بگيرم ؟ بهترين گيمهايي كه درومده چيا هستن ؟
برمیگرده به سلیقه تو شوتر ها از نظر من : battlefield 4 -halo master chief -titanfall
ریسینگ : forza horizen 2 - forza motorsport 5
توی زمینه های دیگه هم بهترین بازی ها : sunset overdrive - gta v - dying light - dragon age - middle earth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or