آپدیت ها هم پاک میشن و دوباره باید دانلود کنی، ولی سیو ها جداگانه ذخیره میشن و پاک نمیشن.دوستان یه سوال؟ اگه یه بازی رو از رو هارد پاک کنیم. بعد دوباره نصبش کنیم چه بلایی سر سیو ها و اپدیت هایی که قبلا کردیم میاد؟
باید حتما دوتا پروفایل ذاشته باشید تا سیو ها جدا داشته باشیدسلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من با برادرم از ایکسباکس وان استفاده میکنیم مثلا تو یه بازی میخوایم ۲تا سیو جدا داشته باشیم برای اینکار باید چیکار کنیم ؟ چون آفلاین بازی میکنیم هم قابلیت اینو نداریم که پروفایل و عوض کنیم و هرکدوم با پروفایل خودمون بیایم
میخوام با همون پروفایل که تو حالت آفلاین هست مثلا بتونیم ۲تا سیو جدا بازی کنیم مثلا برای قسمت مرحلهای جیتیای میخوایم هرکدوم ۲تا مرحله جدا با سیو جدا بریم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری ممنون میشم
عجب من نمیخوام انلاین بشم که آپدیت بازی و کنسلو انجام بدم اینجوری هردفعه بخوام پروفایل عوض کنم باید به لایو وصل شم زوری همه آپدیت هار و انجام بدم یادم تو ۳۶۰ که داشتم میشد هرچندتا که بخوای پروفایل بسازی با یه اکانت که سیوها جداگانه باشهباید حتما دوتا پروفایل ذاشته باشید تا سیو ها جدا داشته باشید

شما به لینک بالایی که گذاشتم سر بزن بعد خودت تصمیم بگیر که کدوم رو میخوای بخریسلام دوستان
من الان xbox 360 دارم تصميم گرفتم عوضش كنم الان بين ايكس باكس وان و پي اس ٤ موندم
ايكس باكس رو بيشتر دوست دارم ولي فروشنده ميگفت سخت افزار ضعيف تري نسبت به پي اس داره و گرافيكش پايينتره اين حرف درسته ؟ و گيمهاي انحصاري كه اومده چيا هستن ؟
اصلي ترين مشكل من با ps دسته بازيشه چون به ايكس باكس عادت كردمشما به لینک بالایی که گذاشتم سر بزن بعد خودت تصمیم بگیر که کدوم رو میخوای بخری
در مورد بازی هم کاملا سلیقهای هست چون ایکسباکس بازیهای انحصاری خودش و داره و سونی هم بازیهای انحصاری خودشو شما باید ببینی کدوم بازیها رو رو کدوم پلتفرم بیشتر دوست داری بدور از اینکه طرفدار هم باشم میگم که شما ۲تا بازی یکسان رو روی ۲تا کنسول قرار بدی هیچ تفاوتی حس نمیکنی
تفاوت دارن ولی محسوس نیست... اگه هیلو و فورتزا و گرز آو وار و بازی های مایکروسافت رو دوست داری، با کینکت و کنترلر وان حال میکنی و کلا ایکس باکس رو میپسندی بخرش...سلام دوستان
من الان xbox 360 دارم تصميم گرفتم عوضش كنم الان بين ايكس باكس وان و پي اس ٤ موندم
ايكس باكس رو بيشتر دوست دارم ولي فروشنده ميگفت سخت افزار ضعيف تري نسبت به پي اس داره و گرافيكش پايينتره اين حرف درسته ؟ و گيمهاي انحصاري كه اومده چيا هستن ؟
اون هم باز برمیگرد به سلیقه شما به حرفهای فروشندهها هم توجه نکن چون تجربه ثابت کرده هیچی اطلاعات ندارن اگر هم شما رو ترغیب کرده که ps4 بخری دلیلش اینه که تو ایران دوستان بیشتر ps4 استفاده میکنن و سود بیشتری برای فروشندهها داره... اما بازم همه چیزش سلیقهای هست با توجه به هولو لنزی که ماکروسافت ارائه داده من پیشبینی میکنم طرفدارای کنسول ایکسباکس وان خیلی افزایش پیدا میکنه در آینده چون تجربه همچین چیزی واقعاً حیرت انگیزهاصلي ترين مشكل من با ps دسته بازيشه چون به ايكس باكس عادت كردم
برای ۲تا کنسول شما نیز به اینترنت با حجم نامحدود داری البته این پیشنهاد شما مجبور نیستی چون هر ۲تا کنسول آپدیت هم برای بازیها دارن هم برای کنسول به این خاطر میگم نا محدود بگیر .اصلي ترين مشكل من با ps دسته بازيشه چون به ايكس باكس عادت كردم
- - -ویرایش - - -
يه سوال ديگه هم داشتم
واسه بازي تو لايو اينترنت با چه سرعتي نيازه ؟ بايد بدون محدوديت حجمي گرفت ؟
عجب من نمیخوام انلاین بشم که آپدیت بازی و کنسلو انجام بدم اینجوری هردفعه بخوام پروفایل عوض کنم باید به لایو وصل شم زوری همه آپدیت هار و انجام بدم یادم تو ۳۶۰ که داشتم میشد هرچندتا که بخوای پروفایل بسازی با یه اکانت که سیوها جداگانه باشه
راستی از دوستانی لطف کنید به این تاپیک سر بزنید که در ارتباط با هولو لنز محصول جدید ماکرو هست و نظر بدیدo:-)
اگه بشه زودتر با این وسیله بازیهای ایکسباکس رو انجام داد تجربه بینظیری میشه که زودتر از بچه هامون تجربه خواهیم کرد
نشستن تو ماشین تو بازی فورزا ۲ و .......
http://forum.bazicenter.com/thread94750/
برمیگرده به سلیقه تو شوتر ها از نظر من : battlefield 4 -halo master chief -titanfallخيلي ممنون از راهنماييتون
گيم چي بگيرم ؟ بهترين گيمهايي كه درومده چيا هستن ؟