همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

پس یعنی هیچ راهی نیست گلد رایگان بشه بدست اورد
هراز چندگاهی یکسری کد‌های لایو برای تبلیغات میاد رایگان که باید پی‌گیر باشی‌ تا اومد ۲۰ ۳۰ تا بگیری
اما شما که کنسول میگیری ۲۰۰تومن باید پول بازی بدی حالا ۱۵۰تومان بده ۱سال بدون مشکل گلد داشته باش

خوب الان تعرفه هارو دوباره نگاه کردم

در عین ناباوری :d 2تا تعرفه نامحدود اضافه کردن : یکی 1شب 2-8 که 3تومن ه یکی دیگه , 7شب 2-8 10تومن :bighug:

به همین راحتی مووششکل دانلودمون حل شد :d با 10تومن میتونیم حداقل ه حداقل 50گیگ دانلود کنیم و با تجربه ای که من از سرعتش و دانلود باهاش دارم , راحت 150گیگ هم فکر کنم بشه :bighug::d
اگه سرعتتون با IDM نهصد هستش , برید توی تنظیمات IDM و روی 16یا32 کانکشن ست کنیدش مطمعنن سرعتتون میاد بالا

در ضمن , با همچین تعرفه هایی عایا سرعت 900 کمه؟؟؟؟؟ :-/:d

آیا برا استفاده از اینترنت سیم کارت برا دانلود با ایکس باکس به مودم های GSM یا مودم های دانگل نیاز داریم یا روش دیگه ایی داره؟؟

آیا برا استفاده از اینترنت سیم کارت برا دانلود با ایکس باکس به مودم های GSM یا مودم های دانگل نیاز داریم یا روش دیگه ایی داره؟؟
میتونید با خود گوشی به وصیله WIFI hotspot اینترنت گوشیتون رو شِر کنید و دانلود کنید
تو گوشی های اندروید هست تو ویندوز هم باید باشه

سلام به همگی
دوستان یه سوالی داشتم برای بازی آنلاین PSN قویتره یا XBOX LIVE ؟
من میخواستم کنسول بخرم واین موضوع برام خیلی مهم هست که شبکه آنلاین کدوم قویتره ؟ اصلا کاری به قدرت سخت افزاری و بازی ندارم ...

سلام به همگی
من میخواستم کنسول بخرم واین موضوع برام خیلی مهم هست که شبکه آنلاین کدوم قویتره ؟ اصلا کاری به قدرت سخت افزاری و بازی ندارم ...
به نظر من که لایو قوی تره. چون قطعی هاش نسبت به PSN کمتره و سیستم امنیتیش هم قدرتمندتره.

راهی واسه این هارد اکسترنال پیدا نشد؟ :(
سلام میشه دوباره توضیح بدین مشکلتون چیه با هارد اکسترنال چون کلا من تو این نسل زیاد سر و کله زدم با مشکلاتش اگه مشکلتون رو توضیح بدین ممنون میشم شاید تونستم کمکی کنم و مشکلتون رو حل کنم :)
البته بیا تو وان مسیج بده
gt:SpartanBoy1996

سلام به همگی
هزار درصد لايو.این دیگه خود فنای سونی هم قبول دارن

سلام دوستان من میخوام کنسول بگیرم پلی ۴ یا ایکس باکس وان ؟ بدجور موندم کدوم و بگیرم و الان ۳۶۰ دارم الان چند وقتیه هی باید اپدیت کنی هی قطع ووصل میشه و خسته شدم از ایکس باکس و گفتم میرم پلی ۴ میگیرم ولی دوباره \شیمون شدم نمیدونم چکار کنم کدوم بهتره ایا پلی ۴ هم همیشه باید اپدیت کنی یا قطع و وصل میشه ؟ از همه لحاظ کدوم بهتره ؟

سلام دوستان من میخوام کنسول بگیرم پلی ۴ یا ایکس باکس وان ؟ بدجور موندم کدوم و بگیرم و الان ۳۶۰ دارم الان چند وقتیه هی باید اپدیت کنی هی قطع ووصل میشه و خسته شدم از ایکس باکس و گفتم میرم پلی ۴ میگیرم ولی دوباره \شیمون شدم نمیدونم چکار کنم کدوم بهتره ایا پلی ۴ هم همیشه باید اپدیت کنی یا قطع و وصل میشه ؟ از همه لحاظ کدوم بهتره ؟
شما که بحث اصليت رو اپديت 4 بگیر

لطفا به سوال من جواب بدین.
من مودم GSM می خوام بگیرم آیا می تونم سیم کارت توش بندازم و مودم رو به USB ایکس باکس بزنم و از اینترنت 3G استفاده کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or