همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خيلي ممنون از راهنماييتون
گيم چي بگيرم ؟ بهترين گيمهايي كه درومده چيا هستن ؟

بین تمام بازی هایی که هستش حالا طرفدار سبک ریسینگ هستی و نیستی فرق نداره ولیکن حتما forza horizon 2 رو بخر گزینه بعدی GTA V رو بخر واقعا ارزش داره

دوست من شما هر دقعه هم انلاین بشی بازی ها رو اتوماتیک اپدیت نمیکنه باید وارد بازی بشی بعد بهت پیغام اپدیت کردن بازی رو میده. اگر وارد بازی نشی راحت میتونی پروفایلت عوض کنی بعدش افلاین بشی دوباره بعد وارد بازی بشی.
گزینه‌ای واسه غیر فعال کردن داره ؟چون به محض اینکه من اونلاین میشم بازی‌هایی‌ که دارم شروع می‌کنه به آپدیت کردن
کنسول که اجباریه اول کنسول آپدیت می‌شه بعد بازی

گزینه‌ای واسه غیر فعال کردن داره ؟چون به محض اینکه من اونلاین میشم بازی‌هایی‌ که دارم شروع می‌کنه به آپدیت کردن
کنسول که اجباریه اول کنسول آپدیت می‌شه بعد بازی

تنظیمات خاصی که نداره اخرین اپدیت کنسول رو انجام دادم اینطوری شدش دیگه اتوماتیک دانلود نمیکرد باید وارد بازی میشدی حتما بعدش شروع به دانلود میکرد

سلام
راهی هست که بشه از پی سی بازی هایی رو که دیجیتالی پول دادم خریدم رو دانلود کنم بعد انتقال بدم به کنسول
اگه هست ایکس باکس لایو بن یا چیز پیگه ای نمی کنه

اخه چند وقت پیش بکی از دوستان همین جا داشت دانلود می کرد با idm اسکرین شات گرفته بود گذاشت

راستی اگه کسی تو شیراز میدونه کجا بازی کرایه می دهند پ.خ. کنه

دوستان تو این باندال های همراه با کینکت تو همه ـشون کد دانلود اسپورت ریوال موجوده؟
بعد حجم دانلودش چه قدره؟
نه نیست.
حجمش هم حدود 11 گیگ باید باشه

- - -ویرایش - - -

سلام
راهی هست که بشه از پی سی بازی هایی رو که دیجیتالی پول دادم خریدم رو دانلود کنم بعد انتقال بدم به کنسول

اخه چند وقت پیش بکی از دوستان همین جا داشت دانلود می کرد با idm اسکرین شات گرفته بود گذاشت

راستی اگه کسی تو شیراز میدونه کجا بازی کرایه می دهند پ.خ. کنه
منم اون اسکرین شات رو دیدم ولی فعلا برنامه اش ریلیز نشده فکر کنم به خاطر بن شدن باشه که برنامه اش منتشر نشده

سلام

من تونستم با wireshark، لینک دانلود demo یه بازی رو بدست بیارم. اما یک فایل بیشتر نیست و پسوندی هم نداره. نمی دونم چطوری باید بدیش به کنسول.

سلام
دوستان بهترین ریجن ایکس باکس وان برای استفاده در گیم نت به نظرتون چیه؟

بهترین مغازه تو تهران واسه خرید ps4 کجاست؟ هم قیمتش مناسب باشه هم مطمئن باشه، چهار پنج تا میخوام بخرم واسه گیم نت
ممنون

سلام
دوستان بهترین ریجن ایکس باکس وان برای استفاده در گیم نت به نظرتون چیه؟

بهترین مغازه تو تهران واسه خرید ps4 کجاست؟ هم قیمتش مناسب باشه هم مطمئن باشه، چهار پنج تا میخوام بخرم واسه گیم نت
ممنون

دوست عزیز ریجن ها در هر دو کنسول غیر از یکسری چیزای جزئی فرق خاصی نمیکنه فقط در x1 ریجن 1 که ماله آمریکاست برقش 110 ولته که نیاز به یه ترانس تبدیل 60 70 هزار تومنی داره ولی ریجن 2 و 3 که گرون تر هم هستن بخاطر خریداری شده توسط یورو 220 ولت هستن و مشکله خاصی ندارن فقط باید مواظب باشید فروشنده پاور قلابی بهتون نده.

از پایتخت بگیرین بهتره تا توپ خونه......

راستی آدرس گیم نت و ارسال کنید تو پست خصوصی. ممنون

سلام، دوستان بنظرتون باندل Assassin's Creed ارزش خرید داره؟ دوتا بازی همراش هست ولی دانلود کردنش به این راحتیا نیست :| ترفندی چیزی بلد نیستید دانلودشون ارزون دربیاد برام؟

سلام، دوستان بنظرتون باندل Assassin's Creed ارزش خرید داره؟ دوتا بازی همراش هست ولی دانلود کردنش به این راحتیا نیست :| ترفندی چیزی بلد نیستید دانلودشون ارزون دربیاد برام؟
شما ۲تا کار میتونید انجام بدید اول اینکه cd بازیو از جایی‌ کرایه کنید رو کنسول خودتون نصب کنید و بازیو پس بدید بعد کد داخل باندل و بزنید و بدون نیاز به دانلود بازی کنید...یا اینکه دیتا بازی اگه از دوستاتون کسی‌ داره با هارد اکسترنال بگیرید و بریزید رو کنسول
راه ۲دوم اینه که هاردتونو بدید به این دوستانی که پول میگیرن و دانلود می‌کنن فکر می‌کنم به ازای هر گیگ ۱۸۰ تومان باشه..

راه ۲دوم اینه که هاردتونو بدید به این دوستانی که پول میگیرن و دانلود می‌کنن فکر می‌کنم به ازای هر گیگ ۱۸۰ تومان باشه..
هارد رو چه جوری باید بدیم؟
باید کنسول رو بدیم نه هارد رو ... مگر اینکه کسی دیتا رو داشته باشه ما هارد رو با کنسول فرمت کنیم و بعد هارد رو ببریم !
سلام دوستان
من الان xbox 360 دارم تصميم گرفتم عوضش كنم الان بين ايكس باكس وان و پي اس ٤ موندم
ايكس باكس رو بيشتر دوست دارم ولي فروشنده ميگفت سخت افزار ضعيف تري نسبت به پي اس داره و گرافيكش پايينتره اين حرف درسته ؟ و گيمهاي انحصاري كه اومده چيا هستن ؟
اگر با 360 ارتباط برقرار کردی با این هم میکنی .
اصلا به این حجمه که علیه وان هست توجه نکن ..

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من الان xbox 360 دارم تصميم گرفتم عوضش كنم الان بين ايكس باكس وان و پي اس ٤ موندم
ايكس باكس رو بيشتر دوست دارم ولي فروشنده ميگفت سخت افزار ضعيف تري نسبت به پي اس داره و گرافيكش پايينتره اين حرف درسته ؟ و گيمهاي انحصاري كه اومده چيا هستن ؟

متاسفانه تویه مملکت ما یه مشت آدم بیسواد از دهات کوره ای گوسفنداشو فروخته اومده داره کنسول میفروشه ...اینکه خوبه ، تو پاساژ ایران لپ تاپ core i7 میگن 7 هسته ای این کنسول که دیگه جایه خود داره....در ضمن ضعیف تر نیست که هیچ تو بعضی جاها مثله رنگ پردازی و بافت بهترم عمل میکنه x1 .و بعد از اینکه win 10 و ِDirectx12 بیاد قدرت چندین برابر ps4 میشه و این قضیه ثابت شدست میتونی تو سایتها یه سرچ بزنی....ولی کلاً سلیقه ای هستش و در ضمن به انحصاریم بستگی داره ولی این قضیه که ps4 از x1 قویتره اشتباه دروغ و چرته و باید تو کله همه فرو بره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or