همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
بازی های x1ریجن فیری هست یا فرق میکنن باهم؟؟
برام سوال شد چون چن جا زده بود بازی the crew برای ریجن 2اومده ولی بار ریجن1 نیومده!!!
در کل کدوم ریجن بهتره؟؟؟
ممنون

سلام دوستان
بازی های x1ریجن فیری هست یا فرق میکنن باهم؟؟
برام سوال شد چون چن جا زده بود بازی the crew برای ریجن 2اومده ولی بار ریجن1 نیومده!!!
در کل کدوم ریجن بهتره؟؟؟
ممنون
نخیر وان region free هست!فرقی ندارن فقط تنها فرقشون تویِ برقشونه که ریجن 1 برق مصرفیش 110 ولت هست که احتیاج به ترانس تبدیل برق 110 ولت به 220 ولت داره
ولی ریجن 2 خودش برق مصرفیش 220 ولت هست و احتیاجی به ترانس نداره

هیچ راهی نداره؟! من الان کنسولم رسما غیرقابل استفاده شده! وسط آپدیت فیفا مایکروسافت هم با این آپدیت های مسخره اش اومد تر زد به کاسه کوزه مون:| آفلاین هم نمیتونم بازی کنم!!!

بالاخره کنسول پیغام داد که مشکل DNS وجود داره که با دستی وارد کردن DNS مشکل حل شد خوشبختانه.

اگه وان بخریم با اینترنت ایران به مشکل نمی خوریم، مثلا بن کنند؟
با خود اینترنت ما میشه بدون قند شکن کار کرد؟
ریجن 2 در بازار قیمت چنده؟

آخرین ویرایش:
اگه وان بخریم با اینترنت ایران به مشکل نمی خوریم، مثلا بن کنند؟
با خود اینترنت ما میشه بدون قند شکن کار کرد؟
ریجن 2 در بازار قیمت چنده؟
نه براچی بن بشی؟!!!!!!!:d
بله میشه
قیمت که تاپیک جدا داره ولی فک کنم ریجن 2 بدون کینکت 1600 تا 1700 باشه!

سلام می‌خواستم از دوستان خواهش کنم آموزش share کردن اینترنت از lp به ایکس‌باکس1 رو آموزش بدن.
من از اینکار می‌خوام استفاده کنم برای اینکه از سیستم کاهش پینگ روی ایکس‌باکس ۱ استفاده کنم که پینگم پایین تر باشه
اگه راه حال مستقیمی‌ وجود داره که بدون share بشه از وی‌پی‌ان‌های کاهش پینگ استفاده کرد بر روی ایکس‌باکس ۱ ممنون میشم از دوستان کسی‌ توضیح بده

سلام دوستان
من زدم اپديت بازي فاركراي رو انجام بده روي ١ درصد مونده چيكار كنم ؟؟؟
برو توی Setting
Network
Bandwidth Usage
سمت چپ اگر دیدی سرعت دانلود رو نوشته و در حال دانلود هست بدون مشکل خاصی نیست و درصدش درست میشه. اگر دیدی اتفاقی نمیوفته بدون یه مشکلی داره

سلام به دوستان عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی چون این قسمت فروم از همه فعالتره برای همین اینجا مطرح میکنم. دوستان میخوام بازی GTA V رو برای ایکس باکس وان بگیرم ولی شنیدم که نسخه PC بازی 27 ژانویه (یعنی 3 هفته دیگه) منتشر میشه ومنم یه لپ تاپ corei7 سونی دارم. تمام نسخه های قبلی GTA رو رو PC بازی کردم. از یه طرف هیجان بازی تو Xbox One و از طرف دیگه قیمت زیاد نسخه کنسول حسابی درگیرم کرده. لطفا راهنماییم کنین که آیا دل رو به دریا بزنم و فردا نسخه کنسول بگیرم و یا منتظر باشم؟

سلام به دوستان عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی چون این قسمت فروم از همه فعالتره برای همین اینجا مطرح میکنم. دوستان میخوام بازی GTA V رو برای ایکس باکس وان بگیرم ولی شنیدم که نسخه PC بازی 27 ژانویه (یعنی 3 هفته دیگه) منتشر میشه ومنم یه لپ تاپ corei7 سونی دارم. تمام نسخه های قبلی GTA رو رو PC بازی کردم. از یه طرف هیجان بازی تو Xbox One و از طرف دیگه قیمت زیاد نسخه کنسول حسابی درگیرم کرده. لطفا راهنماییم کنین که آیا دل رو به دریا بزنم و فردا نسخه کنسول بگیرم و یا منتظر باشم؟
دقیقا یه سری دلیل آوردی که تصمیمش برمیگرده به خود. خوب لپ تاپ Core i7 فقط؟ رم و گرافیکت چیه؟؟!
یا میتونی 200 تومن بدی اورجینال بازی کنی یا صبر کنی 30 هزار تومن بدی 8 تا دی وی دی بگیری نصب کنی :d

دقیقا یه سری دلیل آوردی که تصمیمش برمیگرده به خود. خوب لپ تاپ Core i7 فقط؟ رم و گرافیکت چیه؟؟!
یا میتونی 200 تومن بدی اورجینال بازی کنی یا صبر کنی 30 هزار تومن بدی 8 تا دی وی دی بگیری نصب کنی :d

core i7 2.86 GHz
DDR3 4Gb
NVIDIA GeForce GT330 - 1Gb
کلا اسم لپ تاپم Sony VAIO F12HFX
در واقع چون تجربه GTA تو کنسول ندارم پرسیدم که بدونم نسبت به PC بیشتر حال میده یا زیاد فرقی نمی کنه؟

core i7 2.86 GHz
DDR3 4Gb
در واقع چون تجربه GTA تو کنسول ندارم پرسیدم که بدونم نسبت به PC بیشتر حال میده یا زیاد فرقی نمی کنه؟
سمت نسخه PC نری بهتره. اگه از نظر لذت و تجربه به کنسول نرسه با این مشخصات از نظر گرافیکی هم به نسخه کنسولی نمیرسه. پس واسه Xbox one بخر و لذتش رو ببر

core i7 2.86 GHz
DDR3 4Gb
علاوه بر اینکه از نظر گرافیک با این سیستم به نسخه ی کنسولی نمیرسی، لذت تجربه ی بخش آنلاین رو هم از دست میدی. قطعا رو کنسول بگیری تجربه ی بهتر و کامل تری داری. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or