نخیر وان region free هست!فرقی ندارن فقط تنها فرقشون تویِ برقشونه که ریجن 1 برق مصرفیش 110 ولت هست که احتیاج به ترانس تبدیل برق 110 ولت به 220 ولت دارهسلام دوستان
بازی های x1ریجن فیری هست یا فرق میکنن باهم؟؟
برام سوال شد چون چن جا زده بود بازی the crew برای ریجن 2اومده ولی بار ریجن1 نیومده!!!
در کل کدوم ریجن بهتره؟؟؟
ممنون
هیچ راهی نداره؟! من الان کنسولم رسما غیرقابل استفاده شده! وسط آپدیت فیفا مایکروسافت هم با این آپدیت های مسخره اش اومد تر زد به کاسه کوزه مونآفلاین هم نمیتونم بازی کنم!!!
نه براچی بن بشی؟!!!!!!!:dاگه وان بخریم با اینترنت ایران به مشکل نمی خوریم، مثلا بن کنند؟
با خود اینترنت ما میشه بدون قند شکن کار کرد؟
ریجن 2 در بازار قیمت چنده؟
برو توی Settingسلام دوستان
من زدم اپديت بازي فاركراي رو انجام بده روي ١ درصد مونده چيكار كنم ؟؟؟
دقیقا یه سری دلیل آوردی که تصمیمش برمیگرده به خود. خوب لپ تاپ Core i7 فقط؟ رم و گرافیکت چیه؟؟!سلام به دوستان عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی چون این قسمت فروم از همه فعالتره برای همین اینجا مطرح میکنم. دوستان میخوام بازی GTA V رو برای ایکس باکس وان بگیرم ولی شنیدم که نسخه PC بازی 27 ژانویه (یعنی 3 هفته دیگه) منتشر میشه ومنم یه لپ تاپ corei7 سونی دارم. تمام نسخه های قبلی GTA رو رو PC بازی کردم. از یه طرف هیجان بازی تو Xbox One و از طرف دیگه قیمت زیاد نسخه کنسول حسابی درگیرم کرده. لطفا راهنماییم کنین که آیا دل رو به دریا بزنم و فردا نسخه کنسول بگیرم و یا منتظر باشم؟
دقیقا یه سری دلیل آوردی که تصمیمش برمیگرده به خود. خوب لپ تاپ Core i7 فقط؟ رم و گرافیکت چیه؟؟!
یا میتونی 200 تومن بدی اورجینال بازی کنی یا صبر کنی 30 هزار تومن بدی 8 تا دی وی دی بگیری نصب کنی :d
سمت نسخه PC نری بهتره. اگه از نظر لذت و تجربه به کنسول نرسه با این مشخصات از نظر گرافیکی هم به نسخه کنسولی نمیرسه. پس واسه Xbox one بخر و لذتش رو ببرcore i7 2.86 GHz
DDR3 4Gb
NVIDIA GeForce GT330 - 1Gb
کلا اسم لپ تاپم Sony VAIO F12HFX
در واقع چون تجربه GTA تو کنسول ندارم پرسیدم که بدونم نسبت به PC بیشتر حال میده یا زیاد فرقی نمی کنه؟
علاوه بر اینکه از نظر گرافیک با این سیستم به نسخه ی کنسولی نمیرسی، لذت تجربه ی بخش آنلاین رو هم از دست میدی. قطعا رو کنسول بگیری تجربه ی بهتر و کامل تری داری.core i7 2.86 GHz
DDR3 4Gb
NVIDIA GeForce GT330 - 1Gb
کلا اسم لپ تاپم Sony VAIO F12HFX
در واقع چون تجربه GTA تو کنسول ندارم پرسیدم که بدونم نسبت به PC بیشتر حال میده یا زیاد فرقی نمی کنه؟