همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یک سوال خیلی مهم دارم من کنسول xbox one رو ندارم

من روی کامپیوتر با دسته xbox 360 با کنترل وایرلس که روش بود بازی میکنم خیلی هم عالی هستش ولی طلبه دسته xbox one شدم

الان سوالی که دارم آیا اگر من یک دسته بخرم میتونم روی pc بازی کنم ؟؟؟ با همون controller wireless windows xbox 360

اگر کسی تست کرده بگه الکی نرم بخرم کار نکنه مرسی

یک اینطور چیزی هستش که دارم ولی مشکیش

01_0.jpg

^^^
شما فقط با یک کابل یو اس بی معمولی میتونی از دسته وان روی pc استفاده کنی نیاز هم به اون پک نیست. البته قبلش باید درایور کنترلر رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنی.

کسانی هم که کنسول رو دارند هر وقت از دسته برای pc استفاده کردند بعدش باید دسته رو با کنسول سینک کنند تا بشه استفاده کرد

^^^
شما فقط با یک کابل یو اس بی معمولی میتونی از دسته وان روی pc استفاده کنی نیاز هم به اون پک نیست. البته قبلش باید درایور کنترلر رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنی.

کسانی هم که کنسول رو دارند هر وقت از دسته برای pc استفاده کردند بعدش باید دسته رو با کنسول سینک کنند تا بشه استفاده کرد

آخه همین من بدون کابل usb میخواهم باشه من کنترلر وایرلس خریدم برای همین و راحت دسته رو سینک میکنم روش و هر وقت هم میخواهم با کنسول 360 بازی کنم دوباره سینکش میکنم رو کنسول

فقط میخواهم بدونم این دسته روی کامپیوتر هم جواب میده به صورت وایرلس یا نه

و یک سوال دیگه این کنسول xbox one نسخه پال آیا ادابتور میخواهد یا نه یا اصلا آداپتور اروجینال روش هستش آخه خودم یک 360 دارم پاله و خودش ادابتور هم داره این فابریک آیا داره ؟

و سوال اخر یک دوستی دارم یک کنسول داره میخواهد بفروشه و توش دو تا بازی دیجیتالی داره یکی فیفا یکی دیگه نمیدونم چی هستش آیا فیفا رو بعد از اینکه دیجیتالی گرفتم برای بازی باید همیشه آنلاین باشم ؟؟

^^^
نه دسته وان هنوز بصورت بی سیم به pc وصل نمیشه. شاید در آینده با عرضه یک دانگل این مورد هم ممکن شد

نسخه پال هم آداپتور اورجینال همراهش داره و از این نظر هیچ مشکلی نداره.

در مورد بازی دیجیتالی هم که دوستتون با اکانتش خریده با فرض اینکه اکانت رو علاوه بر شما به شخص دیگری هم نداده باشه، خیر نیازی به آنلاین بودن نیست

دوستان من بعضی وقتا میخوام بازی کنم و بازیو میذارم توی کنسول بازیو نمیخونه و یبار که بیرون میارم و دوباره میذارم درست میشه.کسی واسش اینجوری پیش اومده؟ اعصابمو خورد کرده.اکتر اوقات درسته اما بعضی وقتا اینجوره.مشکل از درایوه؟ کسی راهنمایی یا توصیه ای داره؟

سلام دوستان دو شبه که داشبورد من اینجوری هستش ميخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی رو دارین یا اگر پیشنهادی برای رفع این عیب دارین رو بگین
مممنونم
2d86fa996a7b1bb139e27d9eaf2230f0.jpg

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

سلام دوستان دو شبه که داشبورد من اینجوری هستش ميخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی رو دارین یا اگر پیشنهادی برای رفع این عیب دارین رو بگین
مممنونم

چه جالب تلويزيونت سونيه !!!
مشكل چيه ؟
مشكل اتصال به اينترنته ؟

دوستان کسی با نت وایمکس مبینت انلاین زده ببینه چجوریه میشه راحت انلاین بازی کرد ؟ مخصوصا این سه تا بازی titanfall- bf4- gta v
بعد اینکه کسی اپدیت بازی رو دانلود کنه من می تونم ازش بگیرم رو کنسول بریزم؟

دوستان کسی با نت وایمکس مبینت انلاین زده ببینه چجوریه میشه راحت انلاین بازی کرد ؟ مخصوصا این سه تا بازی titanfall- bf4- gta v
بعد اینکه کسی اپدیت بازی رو دانلود کنه من می تونم ازش بگیرم رو کنسول بریزم؟

نميشه خود اپديت رو ريخت ولي ميشه كل بازيت رو پاك كني و كل بازي رو از كسي كه اپديت رو دان كرده بگيري

مممنونم

براي من تا الان دوبار فكر كنم اين جوري شده. بعد رفتم تو يك بازي و اومدم تو داشبورد، درست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or