همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان یه راهنمایی دیگه میخوام :d
من خودم مایکروسافت فن هستم
الان هم تو فکره این هستم که وان بگیرم. ولی از هرکی میپرسم همه میگن پشیمون میشی
طرف خودش مثه خودم 360 باز بوده ولی الان رفته 4 گرفته
همه از سرعت نت و دانلود آپدیت و قیمت وان مینالن
حالا من چیکار کنم ؟!
با اینکه از 4 بدم میاد، مخصوصا از دسته هاش، ولی بدجور داره مخم زده میشه 4 بگیرم
حاجی دسته و شبکه لایو و اینارو خودم میدونم
ولی همه از نظر سرعت دانلود و آپدیت های زیادش مینالن
الانم که یکی از دوستام 4 داره میگه دو نفری یه بازی رو میخرن و استفاده میکنن براشون نصف در میاد
در کل اونایی که 360 داشتن همه الان 4 دارن و میگن وان اصلا مثه 360 نیست
در اینکه اگه بخوای آنلاین بازی کنی یا آپدیت بگیری یا هرچی باید یه اینترنت خوب داشته باشی شکی نیست. چون آپدیت ها زیاد و بعضا حجیم ـه، پس این چیزیه که باید حتما در نظر بگیری.
در بقیه ی موارد، من الان 3 ماه هست که خریدم و کاملا هم راضیم.
اگر با عناوین انحصاری X360 حال کردی الان هم ادامه ی اونا و عناوین خیلی خوب جدیدتر هست که قطعا بازم حال میکنی.
حداقل تو سال 2014 هم تنوع و تعداد انحصاری های خوب نسبت به رقیب بیشتر بوده. پس امسال به نظر من کاملا به صرفه هست که X1 بگیری. خرید PS4 حداقل تا زمان ریلیز The Order توصیه نمیشه.
من خودم میخوام در آینده PS4 هم بخرم و به هیچ عنوان نمیگم خوب نیست (چون اونطرف هم عناوین فوق العاده ای داره که قطعا ارزش تهیه کردن کنسول و بازی کردن داره)، ولی به عنوان یه فن مایکرو مطمئن باش از خرید X1 پشیمون نمیشی. فقط همون قضیه اینترنت رو باید با خودت حل کنی.
الانم که یکی از دوستام 4 داره میگه دو نفری یه بازی رو میخرن و استفاده میکنن براشون نصف در میاد
این مورد رو هم دقیق متوجه نشدم منظورت چیه؟ مگه بهت گفتن نمیشه بازی های X1 رو دو نفر استفاده کنن؟!
اگر هم منظورت share هست که به اینجا مراجعه کن.

من آپديت اوليه رو هم آفلاين دانلود كردم....راهي هست اينم آفلاين دانلود كنم ممد؟
هیچ راهی نداره؟! من الان کنسولم رسما غیرقابل استفاده شده! وسط آپدیت فیفا مایکروسافت هم با این آپدیت های مسخره اش اومد تر زد به کاسه کوزه مون:| آفلاین هم نمیتونم بازی کنم!!!

آخرین ویرایش:
در اینکه اگه بخوای آنلاین بازی کنی یا آپدیت بگیری یا هرچی باید یه اینترنت خوب داشته باشی شکی نیست. چون آپدیت ها زیاد و بعضا حجیم ـه، پس این چیزیه که باید حتما در نظر بگیری.
در بقیه ی موارد، من الان 3 ماه هست که خریدم و کاملا هم راضیم.
اگر با عناوین انحصاری X360 حال کردی الان هم ادامه ی اونا و عناوین خیلی خوب جدیدتر هست که قطعا بازم حال میکنی.
حداقل تو سال 2014 هم تنوع و تعداد انحصاری های خوب نسبت به رقیب بیشتر بوده. پس امسال به نظر من کاملا به صرفه هست که X1 بگیری. خرید PS4 حداقل تا زمان ریلیز The Order توصیه نمیشه.
من خودم میخوام در آینده PS4 هم بخرم و به هیچ عنوان نمیگم خوب نیست (چون اونطرف هم عناوین فوق العاده ای داره که قطعا ارزش تهیه کردن کنسول و بازی کردن داره)، ولی به عنوان یه فن مایکرو مطمئن باش از خرید X1 پشیمون نمیشی. فقط همون قضیه اینترنت رو باید با خودت حل کنی.

این مورد رو هم دقیق متوجه نشدم منظورت چیه؟ مگه بهت گفتن نمیشه بازی های X1 رو دو نفر استفاده کنن؟!
اگر هم منظورت share هست که به اینجا مراجعه کن.
ببین از اونایی که 4 داشتن پرسیدم میگن سرعت دانلود 4 مثه idm میمونه. خیلی سریع دانلود میکنه
این بازی های دو نفره رو هم منظورم مثه همین share کردم منظورم بود ولی برمیدارن با یه اکانت یه بازی رو از psn میخرن
بعد با نرم افزار با کامپیوتر دانلود میکنن و میریزن رو دوتا دستگاه و استفاده میکنن
مثه اینکه تو بخش 4 آموزشش هست
ولی بدتر از همه اینه که یه دوستام وان خریده بود، به خاطر همین مسائلش فروخت و 4 خرید
اونم بدجور مایکروسافت فن بود و 360 داشت با 100 هزارتا گیم اسکور

Wrath OF Joker@
عزیز سرعت دانلود چه ربطی به کنسول داره!
خیلی ها شاید سرعتی که روی برنامه IDM می گیرن رو حتی روی گوشی موبایلشون نداشته باشن.
این مسئله برمیگرده به دو چیز! اینترنت ضعیف و تنظیمات مودم. کسی که با اینترنت وایرلس خودش روی دستگاه های بازی و موبایل مشکل داره برمیگرده به Channel که در قسمت تنظیمات وایرلس وجود داره. باید این Channel رو از حالت Auto در بیارید و بر روی Ch6 یا CH5 بذارید. من خودم اوایل همین مشکل رو داشتم ولی با عوض کردن این تنظیمات الان سرعت دانلود Xbox من دقیقا شده مثل سرعتی که از IDM یا هر برنامه دیگه ای می گیرم.
سرعت دانلود توی Xbox رو هم میشه در قسمت Setting==>Network===>Bandwidth Usage دید
پس خرید کنسول رو بر مبنای اینکه سرعت دانلودش ضعیفه قرار نده. چون قدرتمند ترین سرور ها رو مایکروسافت واسه کنسولش قرار داده. این هایی که می بینی از سرعت کمش اعتراض دارن مشکل از اینترنت خودشون + تنظیمات مودم خودشون هست و گرنه الان کل جهان از این بخش اینترنت ناله می زدن.

اگر هم در حال حاضر چندتا گل و گیاه اضافه و یکم رنگ و لعاب بیشتر واست مهم نیست Xbox بخر که در حال حاضر انحصاری های بیشتری داره و بیشتر هم خواهد شد. سال دیگه هم می تونی برای خرید کنسول دوم اقدام کنی.

ببین از اونایی که 4 داشتن پرسیدم میگن سرعت دانلود 4 مثه idm میمونه. خیلی سریع دانلود میکنه
این بازی های دو نفره رو هم منظورم مثه همین share کردم منظورم بود ولی برمیدارن با یه اکانت یه بازی رو از psn میخرن
بعد با نرم افزار با کامپیوتر دانلود میکنن و میریزن رو دوتا دستگاه و استفاده میکنن
مثه اینکه تو بخش 4 آموزشش هست
ولی بدتر از همه اینه که یه دوستام وان خریده بود، به خاطر همین مسائلش فروخت و 4 خرید
اونم بدجور مایکروسافت فن بود و 360 داشت با 100 هزارتا گیم اسکور
در مورد سرعت دانلود که به همون نت بستگی داره و نت خوب باشه قطعا سرعت خوبی میگیری. (من 1 مگ دارم شبا که رایگان هست راحت با X1 حدود 500-600تا سرعت دانلود دارم)
حالا اگه تو PS4 بالاتر هست نمیدونم.
در مورد share هم اون لینکی که دادم دقیقا همون کار رو انجام میده. ضمن اینکه شما میتونی بازی دانلود شده با کنسول رو از طریق هارد اکسترنال منتقل کنی به کنسول دوستت.
خوب اون دوستتون هم لابد بدون تحقیق رفته خریده و وقتی دیده این مسائل رو داره تو ذوقش خورده. شما که الان داری میپرسی میتونی کامل واسه خودت شرایط رو بسنجی و ببینی چجوریاس.
تو این فروم هم خیلی از دوستان بودن که نسل قبل کاملا طرف مایکرو بودن ولی این نسل به خاطر یه سری سیاست های این شرکت (که بعضی هاش هم دوباره تغییر کرد) رفتن طرف سونی.
در نهایت کاملا سلیقه ای هست. همونطور که گفتم خودمم قصد دارم PS4 هم بخرم پس به هیچ وجه نمیگم اون بده و نخر و..... اتفاقا دسته ش هم بهتر از قبل شده (هرچند هنوز به خوش دستی ـه X1 نیست.)
فقط مهمترین چیز اینه که بدونی اگه میخوای آنلاین بشی (بازی کنی، آپدیت دانلود کنی، اچیومنت بگیری (چون اچیومنت ها هم فقط آنلاین unlock میشه و نشون داده میشه)) باید یه اینترنت خوب داشته باشی، حالا یا نامحدود، یا محدود با دانلود شبانه رایگان و سرعت خوب.

Wrath OF Joker@
عزیز سرعت دانلود چه ربطی به کنسول داره!
خیلی ها شاید سرعتی که روی برنامه IDM می گیرن رو حتی روی گوشی موبایلشون نداشته باشن.
این مسئله برمیگرده به دو چیز! اینترنت ضعیف و تنظیمات مودم. کسی که با اینترنت وایرلس خودش روی دستگاه های بازی و موبایل مشکل داره برمیگرده به Channel که در قسمت تنظیمات وایرلس وجود داره. باید این Channel رو از حالت Auto در بیارید و بر روی Ch6 یا CH5 بذارید. من خودم اوایل همین مشکل رو داشتم ولی با عوض کردن این تنظیمات الان سرعت دانلود Xbox من دقیقا شده مثل سرعتی که از IDM یا هر برنامه دیگه ای می گیرم.
سرعت دانلود توی Xbox رو هم میشه در قسمت Setting==>Network===>Bandwidth Usage دید
پس خرید کنسول رو بر مبنای اینکه سرعت دانلودش ضعیفه قرار نده. چون قدرتمند ترین سرور ها رو مایکروسافت واسه کنسولش قرار داده. این هایی که می بینی از سرعت کمش اعتراض دارن مشکل از اینترنت خودشون + تنظیمات مودم خودشون هست و گرنه الان کل جهان از این بخش اینترنت ناله می زدن.

اگر هم در حال حاضر چندتا گل و گیاه اضافه و یکم رنگ و لعاب بیشتر واست مهم نیست Xbox بخر که در حال حاضر انحصاری های بیشتری داره و بیشتر هم خواهد شد. سال دیگه هم می تونی برای خرید کنسول دوم اقدام کنی.

در مورد سرعت دانلود که به همون نت بستگی داره و نت خوب باشه قطعا سرعت خوبی میگیری. (من 1 مگ دارم شبا که رایگان هست راحت با X1 حدود 500-600تا سرعت دانلود دارم)
حالا اگه تو PS4 بالاتر هست نمیدونم.
در مورد share هم اون لینکی که دادم دقیقا همون کار رو انجام میده. ضمن اینکه شما میتونی بازی دانلود شده با کنسول رو از طریق هارد اکسترنال منتقل کنی به کنسول دوستت.
خوب اون دوستتون هم لابد بدون تحقیق رفته خریده و وقتی دیده این مسائل رو داره تو ذوقش خورده. شما که الان داری میپرسی میتونی کامل واسه خودت شرایط رو بسنجی و ببینی چجوریاس.
تو این فروم هم خیلی از دوستان بودن که نسل قبل کاملا طرف مایکرو بودن ولی این نسل به خاطر یه سری سیاست های این شرکت (که بعضی هاش هم دوباره تغییر کرد) رفتن طرف سونی.
در نهایت کاملا سلیقه ای هست. همونطور که گفتم خودمم قصد دارم PS4 هم بخرم پس به هیچ وجه نمیگم اون بده و نخر و..... اتفاقا دسته ش هم بهتر از قبل شده (هرچند هنوز به خوش دستی ـه X1 نیست.)
فقط مهمترین چیز اینه که بدونی اگه میخوای آنلاین بشی (بازی کنی، آپدیت دانلود کنی، اچیومنت بگیری (چون اچیومنت ها هم فقط آنلاین unlock میشه و نشون داده میشه)) باید یه اینترنت خوب داشته باشی، حالا یا نامحدود، یا محدود با دانلود شبانه رایگان و سرعت خوب.

ممنون از شما دوستان عزیز که راهنمایی کردین
با حرف های شما پس دوباره قطعا وان میگیرم
فقط موندم یه باندل خوش قیمت گیرم بیاد و بگیرم
راسیاتش من از دسته 4 حالم بهم میخوره :d
واسه همین گفتم راهنمایی بگیرم که یه موقع توی چاه نیفتم
فقط Maniac Gamer عزیز، اون کاری که گفتی با هارد میشه انتقال داد رو 100% مطمئنی ؟!
یعنی خودتون تست کردین ؟
که 1 نفر با کنسولش دانلود کنه و نفر دوم با هارد انتقال بده و استفاده کنه

ممنون از شما دوستان عزیز که راهنمایی کردین
با حرف های شما پس دوباره قطعا وان میگیرم
فقط موندم یه باندل خوش قیمت گیرم بیاد و بگیرم
راسیاتش من از دسته 4 حالم بهم میخوره :d
واسه همین گفتم راهنمایی بگیرم که یه موقع توی چاه نیفتم
فقط Maniac Gamer عزیز، اون کاری که گفتی با هارد میشه انتقال داد رو 100% مطمئنی ؟!
یعنی خودتون تست کردین ؟
که 1 نفر با کنسولش دانلود کنه و نفر دوم با هارد انتقال بده و استفاده کنه
خواهش. ;)
بله میشه، خودم هنوز انجام ندادم (چون فعلا کسی نبوده که بخوام ازش بگیرم) ولی کاملا مطمئنم که میشه.
اینم توضیحات مربوطه که تو خود سایت xbox نوشته شده:
[h=2]How do I set up external storage?[/h]When you connect a compatible external storage drive, Xbox One will walk you through setting it up to store games and apps.
The basic requirements for storing games and apps on an external drive are:

• Has capacity of 256 GB or more
  • Uses USB 3.0.
Devices that don’t meet the above requirements will be treated as media storage, such as for music or video. If you have a storage device that does meet the above requirements for game and app storage, you can cancel the format to use it as a media device.

[h=2]How do I manage external storage?[/h]
In My games & apps, you can view content by storage device. To do this, highlight a game or app, press the Menu button on your controller, and then select Manage game. You will then be able to move or copy content between storage devices.

خواهش. ;)
بله میشه، خودم هنوز انجام ندادم (چون فعلا کسی نبوده که بخوام ازش بگیرم) ولی کاملا مطمئنم که میشه.
اینم توضیحات مربوطه که تو خود سایت xbox نوشته شده:
حاجی ایشالا خودم میگیرم و باهم دیگه شیر میکنیم :d
دستت درد نکنه

دوستان یکی از رفقای ما یه کنسول از دبی همراه خودش آورده
که 5تا بازی هم به صورت کد و دانلودی باهاش هست {فیفا15 - هالو5 - فورزا و دوتای دیگه} و یه گلد 14 روزه
فیفا و فورزا روی دوتا جلد کاغذی {مثه جلد های CD و فیلم ها که تو مغازه ها هست اما بدون دیسک} و هالو و اون دوتا روی یه برگ کوچک اندازه کارت بانکی
حالا من دوتا سوال برام پیش اومده
1- اینا بازی کامل هستن یا دمو و....
2- اینارو کد هارو فقط داخل همون دستگاهی که روش بودن میشه استفاده کرد یا نه روی هر دستگاهی میشه زد و استفاده کرد

دوستان یکی از رفقای ما یه کنسول از دبی همراه خودش آورده
که 5تا بازی هم به صورت کد و دانلودی باهاش هست {فیفا15 - هالو5 - فورزا و دوتای دیگه} و یه گلد 14 روزه
فیفا و فورزا روی دوتا جلد کاغذی {مثه جلد های CD و فیلم ها که تو مغازه ها هست اما بدون دیسک} و هالو و اون دوتا روی یه برگ کوچک اندازه کارت بانکی
حالا من دوتا سوال برام پیش اومده
1- اینا بازی کامل هستن یا دمو و....
2- اینارو کد هارو فقط داخل همون دستگاهی که روش بودن میشه استفاده کرد یا نه روی هر دستگاهی میشه زد و استفاده کرد
منم همین باندل رو از دوبی گرفتم.
همه شون نسخه ی کامل ـه.
تو هر دستگاهی بزنی میشه. ;)

دوستان Maniac Gamer و .Evanescence. یه سوال دیگه و آخریش
دانلود با دستگاه وان رزیوم داره ؟!
مثلا من اومدم یه باندل خریدم یه بازی 20 گیگی رو دانلود کنم
میتونم وسطش Pause کنم و بعدا دوباره ادامه بدم یا مثه 360 دوباره میاد از اول ؟
بله.
هم Resume داره هم میشه Queue (یا همون صف دانلود) درست کرد که (اگه چندتا چیز برای دانلود گذاشته بودی) هروقت دانلود یه بازی یا آپدیت تموم شد بره سراغ دانلود بعدی. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or