دوستان یه راهنمایی دیگه میخوام :d
من خودم مایکروسافت فن هستم
الان هم تو فکره این هستم که وان بگیرم. ولی از هرکی میپرسم همه میگن پشیمون میشی
طرف خودش مثه خودم 360 باز بوده ولی الان رفته 4 گرفته
همه از سرعت نت و دانلود آپدیت و قیمت وان مینالن
حالا من چیکار کنم ؟!
با اینکه از 4 بدم میاد، مخصوصا از دسته هاش، ولی بدجور داره مخم زده میشه 4 بگیرم
در اینکه اگه بخوای آنلاین بازی کنی یا آپدیت بگیری یا هرچی باید یه اینترنت خوب داشته باشی شکی نیست. چون آپدیت ها زیاد و بعضا حجیم ـه، پس این چیزیه که باید حتما در نظر بگیری.حاجی دسته و شبکه لایو و اینارو خودم میدونم
ولی همه از نظر سرعت دانلود و آپدیت های زیادش مینالن
الانم که یکی از دوستام 4 داره میگه دو نفری یه بازی رو میخرن و استفاده میکنن براشون نصف در میاد
در کل اونایی که 360 داشتن همه الان 4 دارن و میگن وان اصلا مثه 360 نیست
در بقیه ی موارد، من الان 3 ماه هست که خریدم و کاملا هم راضیم.
اگر با عناوین انحصاری X360 حال کردی الان هم ادامه ی اونا و عناوین خیلی خوب جدیدتر هست که قطعا بازم حال میکنی.
حداقل تو سال 2014 هم تنوع و تعداد انحصاری های خوب نسبت به رقیب بیشتر بوده. پس امسال به نظر من کاملا به صرفه هست که X1 بگیری. خرید PS4 حداقل تا زمان ریلیز The Order توصیه نمیشه.
من خودم میخوام در آینده PS4 هم بخرم و به هیچ عنوان نمیگم خوب نیست (چون اونطرف هم عناوین فوق العاده ای داره که قطعا ارزش تهیه کردن کنسول و بازی کردن داره)، ولی به عنوان یه فن مایکرو مطمئن باش از خرید X1 پشیمون نمیشی. فقط همون قضیه اینترنت رو باید با خودت حل کنی.
این مورد رو هم دقیق متوجه نشدم منظورت چیه؟ مگه بهت گفتن نمیشه بازی های X1 رو دو نفر استفاده کنن؟!الانم که یکی از دوستام 4 داره میگه دو نفری یه بازی رو میخرن و استفاده میکنن براشون نصف در میاد
اگر هم منظورت share هست که به اینجا مراجعه کن.

آفلاین هم نمیتونم بازی کنم!!!