همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تريال بودن گلد يعني چه دوستان ؟
گلد هایی که 2 روزه 3 روزه 7 روزه 14 روزه و اینطوریا که رو دستگاه هست یا رو وسایل جانبی تریال هستن و برای این هست که اگه کسی گلد نداشته یا نمیدونه چی هست برای چند روز امتحانی گلد داشته باشه

يعني چه ؟

من هم فلسفه ی گلد Trial رو نفهمیدم.
بعضی گلدها هستند که وقتی کدشون رو وارد میکنی توی کنسول مینویسه Trial. من یک مرتبه گلد سه روزه خریداری کردم که موقع وارد کردن نوشت Trial. ولی هیچ بازی ای قبول نمیکرد که من گلد دارم میگفت باید دوباره بخرم.
از اون به بعد فقط یک ماهه میخرم که موقع وارد کردن مینویسه Prepaid و هیچ مشکلی هم ندارم.

من احساس میکنم این گلدهای چندروزه مال کارت هاییه که داخل خود بازی به عنوان اشانتیون قرار داره و فقط روی اون بازی کار میکنه. (این گفته شاید مستند نباشه)

سلام
ببخشید دو تا سوال دارم :
1- آیا ایکس باکس وان فیلمهای بلوری سه بعدی رو هم به خوبی پخش میکنه ؟
2- قیمت کارت گلد یکساله برای آنلاین زدن با این کنسول چقدره ؟
سپاس

vase man dorost shode alan :) ama fakr konam update jadid bratoon 15 ya 16 october miyad!
ایول باید منم تست کنم ببینم درست شده یا نه شایان از کجا میشه بهترین dns رو برای xboxone پیدا کرد؟ آیا dns تو سرعت دانلود تاثیر داره؟
من با اینکه نتم 10 مگه اما از خود کنسول detailed network تست سرعت میگیرم هر بار download speed رو یه چیز میزنه یا بهتره بگم متغیره ودر کل سرعت دانلود خوبی ندارم اگر دوستان در این زمینه اطلاعی دارن راهنمایی کنن

ایول باید منم تست کنم ببینم درست شده یا نه شایان از کجا میشه بهترین dns رو برای xboxone پیدا کرد؟ آیا dns تو سرعت دانلود تاثیر داره؟
من با اینکه نتم 10 مگه اما از خود کنسول detailed network تست سرعت میگیرم هر بار download speed رو یه چیز میزنه یا بهتره بگم متغیره ودر کل سرعت دانلود خوبی ندارم اگر دوستان در این زمینه اطلاعی دارن راهنمایی کنن

dns تاثیری در سرعت دانلود نداره
سرعت متغیر دانلود به خاطر اینه که نت شما ده مگ ددیکیت که نیست و طبیعیه این نوسانات .

من راهی بلد نیستم فقط زنگ بزن به ISP ازشون بپرس دی ان اس چه ادرس هایی دارن!
اون دانلود اسپید هم که بهت نشون میده باید تقسیم بر 8 کنی سرعت دانلودت در ثانیه بدست میاد!
دی ان اس ارتباط رو بهتر میکنه نه سرعت دانلود اینا!

سلام
ببخشید دو تا سوال دارم :
1- آیا ایکس باکس وان فیلمهای بلوری سه بعدی رو هم به خوبی پخش میکنه ؟
2- قیمت کارت گلد یکساله برای آنلاین زدن با این کنسول چقدره ؟
سپاس
۱.بله کاملاْ البته با آپدیت ۲ ماه قبل .
۲.حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ از سایت گیفتها میتونی بگیری.

۱.بله کاملاْ البته با آپدیت ۲ ماه قبل .
۲.حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ از سایت گیفتها میتونی بگیری.

ممنون دوست من لطف کردید
یه سوال دیگه هم دارم اینکه یه تبدیل یخچال 500 واتی 220 به 110 دارم که سالهاست ازش برای ایکس باکس 360 استفاده میکنم . برای ایکس وان هم میتونم از این استفاده کنم ؟
ریجن دستگاه به چه صورته ؟مثل ایکس باکس 360 هست که بازیهای ریجنهای دیگه رو نمیخونه ؟ و کدوم ریجن از بقبه مناسبتره الان .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or