Looking for
کاربر سایت
گلد هایی که 2 روزه 3 روزه 7 روزه 14 روزه و اینطوریا که رو دستگاه هست یا رو وسایل جانبی تریال هستن و برای این هست که اگه کسی گلد نداشته یا نمیدونه چی هست برای چند روز امتحانی گلد داشته باشهتريال بودن گلد يعني چه دوستان ؟
يعني چه ؟
سلام شایان من همین الان چک کردم همچنان پابرجاستmoshkel xbox one live friend list &activity bar taraf shode !
سلام شایان من همین الان چک کردم همچنان پابرجاست
راستی آپدیت جدید کی میاد؟ شاید با آپدیت درست بشه
ایول باید منم تست کنم ببینم درست شده یا نه شایان از کجا میشه بهترین dns رو برای xboxone پیدا کرد؟ آیا dns تو سرعت دانلود تاثیر داره؟vase man dorost shode alanama fakr konam update jadid bratoon 15 ya 16 october miyad!
بله کاملا درسته و بهترین انتخاب هم یه تلویزیون full hd هستش

خب الان یه سوال پیش میاد برام که من یه مانیتور دارم روش نوشت hd اما از 1080 به بالاترم ساپورت میکنه نزده full hd![]()
ایول باید منم تست کنم ببینم درست شده یا نه شایان از کجا میشه بهترین dns رو برای xboxone پیدا کرد؟ آیا dns تو سرعت دانلود تاثیر داره؟
من با اینکه نتم 10 مگه اما از خود کنسول detailed network تست سرعت میگیرم هر بار download speed رو یه چیز میزنه یا بهتره بگم متغیره ودر کل سرعت دانلود خوبی ندارم اگر دوستان در این زمینه اطلاعی دارن راهنمایی کنن
من راهی بلد نیستم فقط زنگ بزن به ISP ازشون بپرس دی ان اس چه ادرس هایی دارن!ایول باید منم تست کنم ببینم درست شده یا نه شایان از کجا میشه بهترین dns رو برای xboxone پیدا کرد؟ آیا dns تو سرعت دانلود تاثیر داره؟
من با اینکه نتم 10 مگه اما از خود کنسول detailed network تست سرعت میگیرم هر بار download speed رو یه چیز میزنه یا بهتره بگم متغیره ودر کل سرعت دانلود خوبی ندارم اگر دوستان در این زمینه اطلاعی دارن راهنمایی کنن
۱.بله کاملاْ البته با آپدیت ۲ ماه قبل .سلام
ببخشید دو تا سوال دارم :
1- آیا ایکس باکس وان فیلمهای بلوری سه بعدی رو هم به خوبی پخش میکنه ؟
2- قیمت کارت گلد یکساله برای آنلاین زدن با این کنسول چقدره ؟
سپاس
نه اچ دی ها 720 هستن
۱.بله کاملاْ البته با آپدیت ۲ ماه قبل .
۲.حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ از سایت گیفتها میتونی بگیری.