همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اخه اخوی خوب توضیح نمیدی (در باب بهانه آوردن حسابش کن :) )
خوب روکش دسته ایکس باکس وان بخرید که وقتی استوک رو میچرخونید روی دسته نمی سابه بلکه روی ژله پلاستیکی روکش ساییده میشه!

- - -ویرایش - - -

این که چیزی نیست حتی اس ام اس هایی که برای بازیابی رمز عبور و ... برای پروفایل ایکس باکس لایو هستش فارسی هستش !ولی دلیل نمیشه که ایران رو ساپورت کنه!ما فعلا در حد کره شمالی و سوریه و... هستیم!

- - -ویرایش - - -

خیر فقط لازمه خروجی اچ دی ام آی رو به از کنسول به تلوزیون وصل کنید و بعد برید تو تی وی از کانال های جهانی لذت ببرید!

مثلا رسيور من بين اسبورت هستش بايد كانال ها تنظيم شده باشه ديگه؟درسته؟
+
اما در كل اين كار چه سودي داره وقتي تي وي و رسيور جلوته
+
چطوري ميتونم وقتي دارم بازي ميكنم صفحه نصف بشه و برم مثلا ماهواره ببينم

+
+
فقط بگم باید تی وی رو اسنپ کنی !

دوستان یکی توضیح میده که چطوری تویه دانلودهای حجیم دستگاه روی استندبای باشه دانلود هم بکنه بعد خاموش بشه؟
سلام دوست من میری تو قسمت ستینگ و بعد قسمت power ودر اونجا energy saving رو برمیداری جاش گزینه اولی رو انتخاب میکنی:bighug:

والله همه جا پر پره ! قیمتش 7.500 تا 20 تومن تو تهران هستش! منم یک ویدئو ساخته بودم ازش :) خیلی از بچه ها الان روکش دسته خریداری کردن!

دوستان برای روکش بیشتر از 10 تومن پول ندید , بیشتر نمی ارزه !

و مواظب باشید روکش دسته ایکس باکس 360 رو بهتون ندن ( با xbox one هم فرق داره و هم فکر کنم به وان می خوره ولی زیر بار نرید :) )

دوستان من یه مشکلی دارم.یه کنسول واسه پسر داداشم گرفتیم و اپدیت و همه کاراشم کردیم برا ساختن اکانت.اخرین مراحل وقتی که یه ایمیلم ماکروسافت ایمیل میزنه و فعالش میکنم مشکل داره و با کنسول که میخوام ادامه تنظیمات اکانت رو انجام بدم ارور میده و ساین این نمیشه.چیکار باید بکنم.بدون ساختن اکانت هم هیچ کاری نمیشه کرد.

دوستان من یه مشکلی دارم.یه کنسول واسه پسر داداشم گرفتیم و اپدیت و همه کاراشم کردیم برا ساختن اکانت.اخرین مراحل وقتی که یه ایمیلم ماکروسافت ایمیل میزنه و فعالش میکنم مشکل داره و با کنسول که میخوام ادامه تنظیمات اکانت رو انجام بدم ارور میده و ساین این نمیشه.چیکار باید بکنم.بدون ساختن اکانت هم هیچ کاری نمیشه کرد.

سلام داداش مشكل كينكت حل شد ؟
چه اروري ميده ؟

روی اون لینک فعال سازی تو ایمیلتون کلیک کنین !! بعد وارد سایت ایکس باکس میشین !! حالا همون یوزر و پسوردی که برا ایمیلتون داخل ایکس باکس زدین رو اینجا هم بزنین!! وقتی همه چی اوکی شد گزینه دوم تو ایکس باکس رو بزنین

دوستان یه سوالی داشتم؛ کنترلر کنسول خودش به عنوان یک شارژر باتری هم کار میکنه و دیگه نیاز به خرید شارژر نیست؟

یعنی اگر باتری قابل شارژ بذاریم تو کنترلر و دسته را با usb به کنسول وصل کنیم باتری ها خودشون شارژ میشن؟

دوستان یه سوالی داشتم؛ کنترلر کنسول خودش به عنوان یک شارژر باتری هم کار میکنه و دیگه نیاز به خرید شارژر نیست؟

یعنی اگر باتری قابل شارژ بذاریم تو کنترلر و دسته را با usb به کنسول وصل کنیم باتری ها خودشون شارژ میشن؟
نه نمیشه.
من تست کردم نشد.باطری انرژایزر با کابل لومیا 1520 رو به دستگاه وصل کردم شارژ نکرد.

+
+
شما وقتی داری بازی میکنی در حین بازی کردن دوبار پشت سر هم دکمه home رو بزن میبینی که یه منو باریک سمت راست صفحه باز میشه که از اون منو باید گزینه TV رو انتخاب کنی و اگر ریسیور و کابل و ... وصل باشن میبینی که برنامه تلویزیون داره پخش میشه بعدش هم باید دکمه home رو فشار بدی و بیایی تو داشبورد و رو کاشی بازی کلیک کنی و بری ادامه بازیتو انجام بدی در حالی که TV هم داره پخش میشه

سلام خیلی وقت بود میخواستم وان بگیرم فقط منتظر بودم که قیمت پال بیاد پایین و پال بگیرم که احیانا تو بازیها به مشکلی بر نخورم الان میخوام بدونم کنسول یوسی تو اجرای بازی ها با ریجن دیگه مشکلی نداره یا فقط ریجن یوسی و فری رو اجرا میکنه کلا فرقشون تو برق ورودیه یا نه فرق دیگه ای هم دارن. بعدشم من اینترنتم 512 جواب میده برای بازیهایی که نیاز به نت داره یا باید بیشترش کنم و در آخر هم چیزی خاصی هست که باید موقع خرید بدونم یا نه . خیلی ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or