1-بله میشهچند سوال جدید!؟ میشه اکانتی که روی 360 داشتم روی one هم بزنم!؟
نصب بازی ها چقدر طول میکشه!؟
دسته ی one باطری میخوره!؟
کنسول مانند ps4 میشه بزاریش روی حالت استند بای؟ و آیا روی حالت استند بای میشه فایل دانلود کرد؟
بازم ممنون
بله میتونید اکانت 360 رو به وان منتقل کنید.چند سوال جدید!؟ میشه اکانتی که روی 360 داشتم روی one هم بزنم!؟
نصب بازی ها چقدر طول میکشه!؟
دسته ی one باطری میخوره!؟
کنسول مانند ps4 میشه بزاریش روی حالت استند بای؟ و آیا روی حالت استند بای میشه فایل دانلود کرد؟
بازم ممنون
با سلام دوستان من ديشب رفتم بخرم ولي ديدم فروشنده حقه بازه يه چيزي گفت ميخوام ازتون بپرسم
طرف ميگه بايد 80 هزار تومن واسه اپديت و "" تنظيمات"" بدم اين تنظيمات چيه ؟ الكي گفته ؟؟ ميتونم خودم اپديت كنم ؟
منم دوستم رفته بود بخره بش گفته بودن 80 اضافه آماده شده دستگاه دارم اگه خام هم بخوای خودت باید کاراشا انجام بديپس يعني دروغ گفته ؟؟ بنظرتون از چنين ادمي بخرم؟؟

اما اگه خواستی بخری فقط به شرط آکبندی و تست بخر :dکنسول یه آپدیت داره اول کار که میخوای نصبش کنی که اونم چند مگ بیشتر نیست بین 500 تا 800 مگ هستشپس يعني دروغ گفته ؟؟ بنظرتون از چنين ادمي بخرم؟؟
تنها مشکلی که وان ها داشتن (البته تولید 2013) داریو کنسول بود که اونم تعداد خیلی کمی اینجوری بودنتو تستبايد ببينم چه مشكلي نداشته باشه؟
پس يعني دروغ گفته ؟؟ بنظرتون از چنين ادمي بخرم؟؟
تنها پولی که باید بدی, پول کنسول هست و شاید ترانس و بازی:-oبایدی هم برای تنظیمات توی فروشگاه وجود نداره ( خودت می تونی انجام بدی)

بله دروغ گفته و فقط می خواسته پول اضافه بگیره,تا اونجایی هم که می تونید از این جور آدما نخرید یارو همون اول کار خالی بسته که پول اضافه بگیره معلوم نیست در مورد چیزای دیگه کنسول هم دروغ بگه یا نگه این جور آدما همه کار می کنن بخاطر پولپس يعني دروغ گفته ؟؟ بنظرتون از چنين ادمي بخرم؟؟
دوست عزیز دستگاه تنظیمات خاصی ندار.فقط اپدیته که نهایت حجمش 800 مگ هستش و بعدش ساختن اکانت یا پروفایله که کاری نداره.پس يعني دروغ گفته ؟؟ بنظرتون از چنين ادمي بخرم؟؟
نه ربطی نداره منم با پروفایل 360 ام کپی آنلاین بازی می کردم همونم انتقال دادم به X1 مشکلی پیش نیومدممنون دادا خودم يه پروفايل لايو قبلا ساختم ولي رو 360 هست چون با اون غير قانوني وصل ميشدم نكنه اگه انتقالش بدم بفهمن ؟ ربطي داره؟