همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من یکم تو پروفایلم دستکاری کردم ( time line ام تهران نبود تهرانش کردم :d بعد تو بخش location دوباره رفتم زدم USA و اینا و مهم ترین کار فکر کنم این بود که 10 $ ریختم به حسابم ) بعد دیگه ازم کردیت نخواست فقط یه billing address ازم خواست که یه آدرس از واشنگتون وارد کردم درست شد #:-s:bighug:

( این پست رو تو دوتا تاپیک گذاشتم شاید به درد کسی خورد :) )

من یکم تو پروفایلم دستکاری کردم ( time line ام تهران نبود تهرانش کردم :d بعد تو بخش location دوباره رفتم زدم USA و اینا و مهم ترین کار فکر کنم این بود که 10 $ ریختم به حسابم ) بعد دیگه ازم کردیت نخواست فقط یه billing address ازم خواست که یه آدرس از واشنگتون وارد کردم درست شد #:-s:bighug:

من هرکار کردم نشد والا.
دوستانی کسی این مشکلی نداشته که دستکاری کنه درست بشه.
اینجور که مشکل شما حل شده احتمالا باید یه 5 دلاری یا 10 دلاری بریزیم تو حساب.خیلی عجیبه در صورتی که فری و رایگانه.
دفه اوله.

من هرکار کردم نشد والا.
دوستانی کسی این مشکلی نداشته که دستکاری کنه درست بشه.
اینجور که مشکل شما حل شده احتمالا باید یه 5 دلاری یا 10 دلاری بریزیم تو حساب.خیلی عجیبه در صورتی که فری و رایگانه.
دفه اوله.

من هرکار کردم نشد والا.دوستانی کسی این مشکلی نداشته که دستکاری کنه درست بشه.اینجور که مشکل شما حل شده احتمالا باید یه 5 دلاری یا 10 دلاری بریزیم تو حساب.خیلی عجیبه در صورتی که فری و رایگانه.دفه اوله.
شما باید ip change کنی،، location usa, ip usa میخواد

دوستان من خيلي سوال دارم لطفا يكي راهنمايي كنه چطور به اينترنت وصل بشم مودم رو پيدا كرده ولي كانكت نميشه دوم اينكه چطور پروفايلم رو انتقال بدم ؟

يه سوال لطفا سريع جواب بديد من به فروشنده گفتم اپديت اول بازي رو انجام بده ولي حالا كه وصل كردم به اينترنت داره 530 مگ اپديت ميشه طرف يعني اپديت نكرده ؟

من همین دیروز دستگاه رو گرفتم برای همین زیاد وارد نیستم :d
من دیروز همینطوری داشتم تو استور چرخ میزدم دیدم زده بازی سوپر گلف یا یه همچین چیزی اسمشه که مجانیه منم زدم دانلود 4 گیگ هم هست بعد یک درصد که رفت جلو گفتم ولش کن میخوام چی کار.زدم استپ بعد هم کلا از تو لیست پاکش کردم.چند دقیقه بعد هم خاموش کردم مودم هم خاموش کردم تا ظهر الان عصری رفتم روشن کردم میبینم بازی انلود شده توش هم رفتم بازی کردم ولی اخه چطور؟لطفا یکی منو روشن کن :d

من همین دیروز دستگاه رو گرفتم برای همین زیاد وارد نیستم :d
من دیروز همینطوری داشتم تو استور چرخ میزدم دیدم زده بازی سوپر گلف یا یه همچین چیزی اسمشه که مجانیه منم زدم دانلود 4 گیگ هم هست بعد یک درصد که رفت جلو گفتم ولش کن میخوام چی کار.زدم استپ بعد هم کلا از تو لیست پاکش کردم.چند دقیقه بعد هم خاموش کردم مودم هم خاموش کردم تا ظهر الان عصری رفتم روشن کردم میبینم بازی انلود شده توش هم رفتم بازی کردم ولی اخه چطور؟لطفا یکی منو روشن کن :d

پس برو حال کن دیگه.
احتمالا دستگاهت احساس داره و دیده خوشت اومده از بازی خودش دانلود کرده.هه هه.
جدا از شوخی فکر کنم کنسل نکردی و دستگاه روی حالت instant onb بوده و خودش دانلود کرده.
کلا مساله عجیبیه اینجور که میگی.

- - -ویرایش - - -

يه سوال لطفا سريع جواب بديد من به فروشنده گفتم اپديت اول بازي رو انجام بده ولي حالا كه وصل كردم به اينترنت داره 530 مگ اپديت ميشه طرف يعني اپديت نكرده ؟

نمیدونم دوست عزیز اما من یبار دوستم دستگاه خریده بود و کار اپدیتشو انجام دادم و تا دستگاهو روشن کردم اپدیت اولیه زد 883 مگ و کلا انجام شد اما وقتی کنسول بالا اومد و تو منو رفت دوباره 400..500 مگ درخواست اپدیت داد و اونم انجام دادیم تا ردیف شد.
حالا دیگه نمیدونم جریان چیه.

- - -ویرایش - - -

نمیدونم دوست عزیز اما من یبار دوستم دستگاه خریده بود و کار اپدیتشو انجام دادم و تا دستگاهو روشن کردم اپدیت اولیه زد 883 مگ و کلا انجام شد اما وقتی کنسول بالا اومد و تو منو رفت دوباره 400..500 مگ درخواست اپدیت داد و اونم انجام دادیم تا ردیف شد.
حالا دیگه نمیدونم جریان چیه.[/QUOTE]

پس اينم همونه يه سوال چطور پروفايلم رو منتقل كنم رو وان ؟

اقا من خيلي وقت پيش يه پروفايل ساختم ولي يادم نيست كدوم كشور زدم (٩٠٪امريكاست) ميخوام حالا مطمين بشم
چطور بفهمم كدوم كشورو زدم

دوستان خواهشا جواب بديد من تو حالت افلاين rise رو بازي كردم بعد دراوردم و انلاين شدم حالا ميبينم مينويسه داره بازيو اپديت ميكنه چيكار كنم ؟

هیچی یا باید صبر کنی تا دانلود کامل شه. یا آفلاین شی و نصبش رو پاک کنی و از اول نصب کنی و آنلاین نشی.

دوستان برنامه fitness *****ه ؟؟؟ برا من باز نميشه

Last edited by a moderator:
دوستان خواهشا جواب بديد من تو حالت افلاين rise رو بازي كردم بعد دراوردم و انلاين شدم حالا ميبينم مينويسه داره بازيو اپديت ميكنه چيكار كنم ؟

هیچی یا باید صبر کنی تا دانلود کامل شه. یا آفلاین شی و نصبش رو پاک کنی و از اول نصب کنی و آنلاین نشی.

Looking for
دوست عزیز شما این تاپیک رو کلا ریختی به هم! اگه سوال دارید همه سوالاتتون رو یک جا بپرسید نه اینکه هر دو دقیقه یه کامنت بدید و یه سوال بپرسید. وقتی هم سوال پرسیدید، منتظر باشید تا بچه ها جواب بدن نه اینکه باز هر 2 دقیقه یه بار یه اسپم بدبد که جواب من چی شد! لطف کنید رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or