همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چند سوال جدید!؟ میشه اکانتی که روی 360 داشتم روی one هم بزنم!؟
نصب بازی ها چقدر طول میکشه!؟
دسته ی one باطری میخوره!؟
کنسول مانند ps4 میشه بزاریش روی حالت استند بای؟ و آیا روی حالت استند بای میشه فایل دانلود کرد؟
بازم ممنون

کنسول مانند ps4 میشه بزاریش روی حالت استند بای؟ و آیا روی حالت استند بای میشه فایل دانلود کرد؟
بازم ممنون
1-بله میشه
2-بستگی به حجم خود بازی داره بعضی بازی ها زیاد و بعضی ها هم کم
3-آره
4-بله اینم حالتی داره به نام Instant On+قابلیت دانلود خودکار آپدیت های کنسول و بازی ها

آخرین ویرایش:
بازم ممنون
بله میتونید اکانت 360 رو به وان منتقل کنید.
نصب بازی ها هم بین 10 دقیقه تا 30 دقیقه طول میکشه.
دسته وان باطری میخوره اما توصیه میشه که یا باطری شارژی بخرید یا یک پک Play and Charge Kit
بله کنسول استندبای هم داره. در مورد دانلود تا حالا دقت نکردم.

با سلام دوستان من ديشب رفتم بخرم ولي ديدم فروشنده حقه بازه يه چيزي گفت ميخوام ازتون بپرسم
طرف ميگه بايد 80 هزار تومن واسه اپديت و "" تنظيمات"" بدم اين تنظيمات چيه ؟ الكي گفته ؟؟ ميتونم خودم اپديت كنم ؟

با سلام دوستان من ديشب رفتم بخرم ولي ديدم فروشنده حقه بازه يه چيزي گفت ميخوام ازتون بپرسم
طرف ميگه بايد 80 هزار تومن واسه اپديت و "" تنظيمات"" بدم اين تنظيمات چيه ؟ الكي گفته ؟؟ ميتونم خودم اپديت كنم ؟

تنظیماتی نداره
خودت وصلش کن به اینترنت آپدیتش کن

پس يعني دروغ گفته ؟؟ بنظرتون از چنين ادمي بخرم؟؟
منم دوستم رفته بود بخره بش گفته بودن 80 اضافه آماده شده دستگاه دارم اگه خام هم بخوای خودت باید کاراشا انجام بدي:|:))

همون اپديت هست که میخواد بریزه که قیمتی نداره خودت هم میتونی بریزی :)

نخري از چنین ادمايي بهتره :| اما اگه خواستی بخری فقط به شرط آکبندی و تست بخر :d

کنسول یه آپدیت داره اول کار که میخوای نصبش کنی که اونم چند مگ بیشتر نیست بین 500 تا 800 مگ هستش
اونجوری که میبینی میگن میخوان پولِ بیشتری بگیرن وگرنه کنسول کاره خاصی نداره فقط یه آپدیت هست که اول کار باید انجام بدی
تو تستبايد ببينم چه مشكلي نداشته باشه؟
تنها مشکلی که وان ها داشتن (البته تولید 2013) داریو کنسول بود که اونم تعداد خیلی کمی اینجوری بودن
فک نکنم تولید 2014 مشکلی داشته باشه

آخرین ویرایش:

می خواهد ازت پول اضافی بگیره (:|تنها پولی که باید بدی, پول کنسول هست و شاید ترانس و بازی:-oبایدی هم برای تنظیمات توی فروشگاه وجود نداره ( خودت می تونی انجام بدی)

بهتره کنسول رو خودت باز کنی , هیجانی بیشتر از باز کردنش من تو عمرم نداشتم (خیلی حال میده مخصوصا باز کردن چسباش:d)

اگر اون بازش کنه انگار رفتی ps4 خریدی =))=))=))

بله دروغ گفته و فقط می خواسته پول اضافه بگیره,تا اونجایی هم که می تونید از این جور آدما نخرید یارو همون اول کار خالی بسته که پول اضافه بگیره معلوم نیست در مورد چیزای دیگه کنسول هم دروغ بگه یا نگه این جور آدما همه کار می کنن بخاطر پول
کنسول فقط آپدیت اولیه داره که خودتون می تونید انجام بدید ولی تنظیمات رو از کجاش درآورد نمی دونم؟
اگه می تونید از یه جای دیگه بخرید یا اگر نمی تونید از همین با چند تا شرایط که میگم بخرید:
1-بذارید همونجا یه بازی رو براتون تست کنه
2-مهلت تست 24 ساعته ازش بگیرید در صورت خرابی کنسول(xONE خرابیش کمه ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه)
3-به قسمت براق کنسول دقت کنید که خط و خش نداشته باشه(اگه داشته باشه یعنی استفاده شدس)

R
دوست عزیز دستگاه تنظیمات خاصی ندار.فقط اپدیته که نهایت حجمش 800 مگ هستش و بعدش ساختن اکانت یا پروفایله که کاری نداره.
دستگاتو بگیر بگو خودم انجامش میدم.اگر به مشکل برخوردی اینجا مطرح کن ما و بچه ها در خدمتت هستی.
پیشاپیش خوش اومدی به بچه های ایکس باکسی.

ممنون دادا خودم يه پروفايل لايو قبلا ساختم ولي رو 360 هست چون با اون غير قانوني وصل ميشدم نكنه اگه انتقالش بدم بفهمن ؟ ربطي داره؟
نه ربطی نداره منم با پروفایل 360 ام کپی آنلاین بازی می کردم همونم انتقال دادم به X1 مشکلی پیش نیومد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or