همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان لطف کنید قبل از پرسیدن سوال صفحات قبل رو چک کنید تا سوال هاتون تکراری نباشه، اینکه حجم Destiny بعد از عرضه هم چقدره رو باید بعد از عرضه بازی و مشخص شدن حجم دقیق پرسید، نه قبلش که کسی اطلاع نداره!

نميدونستم قبلش اعلام نميكنن
دوما داداش سوالمو پاك كردي درصورتي كه ربطي به destiny نداشت پرسيدم xbox هايي كه در ژاپن و دبي عرضه ميشه پس چه ريجنيه ؟

اقا تو رو خدا جوابمو بدين الان ٢ روزه ميزم فيفا ١٤ براي لايو اين پيغام مياد..هيچ گزينه ايي هم براس ساخت اريجين نداره:
umy8y5us.jpg

اقا تو رو خدا جوابمو بدين الان ٢ روزه ميزم فيفا ١٤ براي لايو اين پيغام مياد..هيچ گزينه ايي هم براس ساخت اريجين نداره:

عزیز با PC از توی سایت اریجین بساز دیگه حالا حتما نباید با خود X1 بسازی :d
این فیفا ۱۴ رو تا ۱۵ نیومده رد کنه بره برادر میمونه رو دستت باید قابش بگیریا :d

عزیز با PC از توی سایت اریجین بساز دیگه حالا حتما نباید با خود X1 بسازی :d
این فیفا ۱۴ رو تا ۱۵ نیومده رد کنه بره برادر میمونه رو دستت باید قابش بگیریا :d

خب چطوري مشخص كنم كه چيزي كه الان ميخوام تو sa يا اوريجين بستزم تو بروفايل لايو هم سينك ميشه؟

كسي جواب من رو نميده؟اگر برم تو سايت ea اكانت لسازم چطوري پروفايل لايوم شناسايي ميكنتش

دو روزه لايو نميتونم برم نه با وان نه ٣٦٠

كسي جواب من رو نميده؟اگر برم تو سايت ea اكانت لسازم چطوري پروفايل لايوم شناسايي ميكنتش

دوست عزیز این همه سختی نداره که شما باید یه اکانت اورجین داشته باشی از خود همون منو FIFA 14 لاگین کنی و یا اگه نداشته باشی باید از طریق PC بسازی بعد اینی که ساختی رو لاگین کنی...
اونوقت اكثر كارت هاي داخل ايران كدوم ريجنه؟
و دومين سوال ايا ريجن اكانت بايد به دستگاه بخوره ؟
منظورتون از کارت XBOX Live نمی فهمم,2 نوع کارت داریم:
1-گیفت کارد
2-گلد کارد
کدوم مط نظر شماست؟

سهیل جان احتمال خیلی زیاد اینه که اعتبار گلد اکانتت تموم شده که اجازه دسترسی بت نمیده.
گلد نداری که نمیذاره وارد شی چون دو روز پیش باهم فیفا بازی کردیم و اکانت اورجینت مشکل نداره.

شما تو سایت ثبت نام کن بعد یوزر و پسش رو تو لایو وارد کن ....یا بالعکس همونجا تو سایت ea یوزر اکانت لایو رو میخواهد این که کاری نداره رفیق

منظورتون از کارت XBOX Live نمی فهمم,2 نوع کارت داریم:
1-گیفت کارد
2-گلد کارد
کدوم مط نظر شماست؟

گلد داداش
سوالم اينه ريجن گلد بايد به كشور پروفايل و كشور دستگاه بخوره ؟
در كل ايا نيازه اين سه تا منطقشون يكي باشه ؟

سلام
من دیروز بعد از 2 هفته دستگاهو روشن کردم دیدم پیغام آپدیت داد که حجمش حدود 1.9 گیگ بود میخواستم بدونم آپدیت با این حجم چه چیزای جدیدی داره؟ در ضمن من یه مشکلی با xbox one دارم اینه که وقتی دستگاه رو در حالت instant on میذارم و دستگاهو خاموش میکنم عملا آپدیت متوقف میشه یعنی چراغهای مودم دیگه چشمک نمیزنن .تیک مربوط به دانلود آپدیت در حالت instant on رو هم زدم ولی هنور همین مشکل هست. می خواستم بدونم کار دیگه ای باید انجام داد؟در ضمن کینکت هم باید داد بزنی تا فرامین رو اجرا کنه برای شما هم همینطوره؟
دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or