همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تو آواتار بنده هم اگر نیگاه کنید هدست استریوی ایکس باکس وان رو سرمون هستش!

- - -ویرایش - - -

بله میشه صدای بازی رو ازش شنید و حتی میشه صدای چت و بازی رو با هم میکس کرد

با هدفون ايكس باكس ميشه صداي بازي رو شنيد بد ن اينكن هدفون رو به تي وي بزنيم؟

با هدفون ايكس باكس ميشه صداي بازي رو شنيد بد ن اينكن هدفون رو به تي وي بزنيم؟
نخیر با اون نمیشه اصلا صدای بازی شنید طراحی شده فقط برای پارتی چت و این گیم چت!

- - -ویرایش - - -

چرا لگ در لايو براي وان از ٣٦٠ بينشره؟
حجم اطلاعات دریافتی و ارسالی خیلی بیشتر از 360 هستش! و باید اپلود اسپید 30 الی 60 کیلوبایتی داشته باشین کارتون راه میوفته و دوم زیرساخت کشور در حال پیشرفته و مدتی تایم اوت ها و لگ های بازی ها به شدت افزایش داشته!
صبر کنید درست میشه!

سلام
من دیروز بعد از 2 هفته دستگاهو روشن کردم دیدم پیغام آپدیت داد که حجمش حدود 1.9 گیگ بود میخواستم بدونم آپدیت با این حجم چه چیزای جدیدی داره؟ در ضمن من یه مشکلی با xbox one دارم اینه که وقتی دستگاه رو در حالت instant on میذارم و دستگاهو خاموش میکنم عملا آپدیت متوقف میشه یعنی چراغهای مودم دیگه چشمک نمیزنن .تیک مربوط به دانلود آپدیت در حالت instant on رو هم زدم ولی هنور همین مشکل هست. می خواستم بدونم کار دیگه ای باید انجام داد؟در ضمن کینکت هم باید داد بزنی تا فرامین رو اجرا کنه برای شما هم همینطوره؟
دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید. راستی یه سوال دیگه , امروز که داشتم تو قسمت بازیای مجانی میگشتم دیدم فورزای 5 هم هست منتها نزده بود مجانی, زده بود weekend این جریانش چیه؟چون وقتی زدم شروع به دانلود کرد

دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید. راستی یه سوال دیگه , امروز که داشتم تو قسمت بازیای مجانی میگشتم دیدم فورزای 5 هم هست منتها نزده بود مجانی, زده بود weekend این جریانش چیه؟چون وقتی زدم شروع به دانلود کرد
forza از 4 تا 7 سپتامبر به صورت مجانی قرار داره تا امتحان کنید و اگه خوشتون اومد بازی رو بخرید هر اچیومنت و ... ایی هم که طی این مدت بگیرین براتون میمونه اما بعد این مدت نمیتونین بدون خرید بازی به بازی کردن ادامه بدین .

forza از 4 تا 7 سپتامبر به صورت مجانی قرار داره تا امتحان کنید و اگه خوشتون اومد بازی رو بخرید هر اچیومنت و ... ایی هم که طی این مدت بگیرین براتون میمونه اما بعد این مدت نمیتونین بدون خرید بازی به بازی کردن ادامه بدین .
باید گلد داشته باشی حتما؟ یا احتیاجی نیست؟

سلام دوستات.امروز وقتي ميرم فيفا ١٤ ميزنم براي رفتن به انلاين ميگه برو ea origin بساز.درحاليكه تو ٣٦٠ از اين خبرا نبود.چرا؟چطوري باس بسازم

سلام دوستات.امروز وقتي ميرم فيفا ١٤ ميزنم براي رفتن به انلاين ميگه برو ea origin بساز.درحاليكه تو ٣٦٠ از اين خبرا نبود.چرا؟چطوري باس بسازم
از همون کنسول میتونید بسازید همون قسمت که تو بازی میگه اکانت میخواد واسه ساختن یه گزینه داره .

اين پيغامً مياد براي فيفا انلاين:
سلام دوستاي گلم.

juze2y3y.jpg

اين پيغامً مياد براي فيفا انلاين:
سلام دوستاي گلم.

juze2y3y.jpg
شرمنده من فکر کردم اینم باید مثله بتلفیلد باشه که اولش که میخوای وارد بخشه آنلاین بشی خودش بهت میگه اکانت بساز .
برید به این آدرس : https://www.origin.com/en-ie/store/ اگه اکانت origin ندارین تو قسمت register میتونین اکانت بسازین .

مثله اینکه این مشکل قبلا برای یه عده رخ داده بوده که EA با یه Update حلش کرده
EA game outage for PS4 and Xbox One - Answer HQ
http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/yo...nline-features-in-fifa-14/m-p/2987614#M129398

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or