همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام ... تصمیم به خرید وان دارم ... چند تا سوال :

1.صدایی که اداپتور ریجن 2 تولید میکنه زیاده یا خیر ؟ ( تو بازار پیدا میشه این ریجن ؟ )
2.تاریخ محصول رو روی کارتن میزنه یا روی محصول ؟ اصلا 2014 یا 2013 مهمه یا فرقی نداره دستگاه برای کدوم سال باشه ؟
3.بخوام با لایو وصل شم برای بازی انلاین بطور خلاصه چه مراحی باید طی بشه ؟ با نت 512 مخابرات میشه بهش فکر کرد ؟ پینگ نت باید در چه رنجی باشه تا بازی روون باشه ؟

اگر نکته ای دیگه هنگام خرید باید رعایت کنم لطف کنید بگید مثل درایور دستگاه و سال ساخت و ...

سلام ... تصمیم به خرید وان دارم ... چند تا سوال :

1.صدایی که اداپتور ریجن 2 تولید میکنه زیاده یا خیر ؟ ( تو بازار پیدا میشه این ریجن ؟ )
2.تاریخ محصول رو روی کارتن میزنه یا روی محصول ؟ اصلا 2014 یا 2013 مهمه یا فرقی نداره دستگاه برای کدوم سال باشه ؟
3.بخوام با لایو وصل شم برای بازی انلاین بطور خلاصه چه مراحی باید طی بشه ؟ با نت 512 مخابرات میشه بهش فکر کرد ؟ پینگ نت باید در چه رنجی باشه تا بازی روون باشه ؟

اگر نکته ای دیگه هنگام خرید باید رعایت کنم لطف کنید بگید مثل درایور دستگاه و سال ساخت و ...

نه آداپتور ریجن 2 اصن صدا نداره.البته اگه ریجن 2 بخرید آداپتور های دیگه که میفروشن چون اصل نیست صدا میده
بله تو بازار هم ریجن 1 هست هم ریجن 2.نه روی کارتن نمیزنه فک کنم زیره کنسول زده شده باشه
وان خرابی هاش خیلی خیلی کمه ولی شما برا اطمینان تولید 2014 بگیر که خیالت بابته اون راحت باشه
همون اول که داری مراحل نصب کنسول رو انجام میدی میتونی اکانت لایو بسازی برای آنلاین بازی کردن!
آره با 512 میشه راحت بعضی از بازی ها رو آنلاین بازی کرد , تو بعضی از بازی ها فقط پینگ مهم نیست سرعت دانلود و سرعت آپلود هم هست
یه سر به این تاپیک بزن
http://forum.bazicenter.com/thread84339/
چیزه خاصی نیست فقط اگه ریجن 1 خریدی یه ترانس تبدیل 110 ولت به 220 ولت بخر سال ساخت هم زیاد مهم نیست

دوستان من یه مشکلی دارم با وارد کردن کد گیفت کارد وقتی وارد می کنم این ارور رو بهم میده:
Something went wrong
give it another try.if this happen again,let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate

Xbos-0x80190821
A02E2382-704E-4978-A7D2-C1DA3D5FC996

مشکل از کجاست؟

دوستان من یه مشکلی دارم با وارد کردن کد گیفت کارد وقتی وارد می کنم این ارور رو بهم میده:
Something went wrong
give it another try.if this happen again,let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate

Xbos-0x80190821
A02E2382-704E-4978-A7D2-C1DA3D5FC996

مشکل از کجاست؟
lock at dalil virayesh

آخرین ویرایش:
xbox-one-dashboard-home.jpg

آقا این داشبورد چی شد؟ یه طرح الکی بود یا بعدن اینجوری میشه:-/

دوستان وان دار یه سوال دارم...چون بنده قصد خرید دارم میپرسم

میخواستم ببین شما تا حالا تو وان بن نشدید؟متاسفانه من تو 360 بن شدم و مشکل هم برا کپی بازی کردن بود ولی یکی از دوستام فقط اورجینال میزد ...هیچ کاره غیر قانونی هم نکرده بود بن شد...میخواستم ببین رو وان هم اینکارو میکنن؟چون اگر تو وان بن شه واقعا ضد حال بزرگی هست

دوستان وان دار یه سوال دارم...چون بنده قصد خرید دارم میپرسم

میخواستم ببین شما تا حالا تو وان بن نشدید؟متاسفانه من تو 360 بن شدم و مشکل هم برا کپی بازی کردن بود ولی یکی از دوستام فقط اورجینال میزد ...هیچ کاره غیر قانونی هم نکرده بود بن شد...میخواستم ببین رو وان هم اینکارو میکنن؟چون اگر تو وان بن شه واقعا ضد حال بزرگی هست

No...never

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or