همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان توجه داشته باشید!

در رابطه با طریقه خرید از ایکس باکس لایو....اصلاً لازم نیست کنسولو با کامپیوتر share کنی شما از تو کامپیوتر با ف ی ل شکن وارد لایو بشین خریدو بزنین و بعد با کنسول دانلود کنین به همین راحتی.
خوب پدرام جان با موبایل و اسمارت گلس هم میشه انجام داد ولی برای گرفتن dlc باید از برنامه تغییر آی پی استفاده کرد یا پروفایل رو بدی به دست کسی که خارج از ایران هستش!

خوب پدرام جان با موبایل و اسمارت گلس هم میشه انجام داد ولی برای گرفتن dlc باید از برنامه تغییر آی پی استفاده کرد یا پروفایل رو بدی به دست کسی که خارج از ایران هستش!
تمامی DLC ها با Smart Glass قابل خریداری هستند...

شما با کامپیوتر تمامی فرایندو راحت میتونی انجام میدی...فقط با اسمارت گلس باید روی موبایلم ف ی ل شکن بزنی در غیره این صورت یا ای پی دستی یا به قول شایان از خارج کشور خرید بزنی که همه این امکانو ندارند ولی اینقدر راه هست که کار به اونجا نمیرسه. راستی اگه کسی لیست ip های جدیدو داره بزاره بقیم استفاده کنن ................

دوستان چجور معلوم میشه تو حساب لایو چقدر پول و اعتبار دارم
من میخوام یسزی بازی یا محتوای پولی بخرم اما نمیدونم چجوری.با کامپیوتر و با ف ی ل تر ش ک ن هم وصل میشم اما واسه خرید کارت اعتباری میخواد.
یکی راهنمایی میکنه یا اینکه اموزش تصویری بذاره که یکی مثل من مشکلش حل بشه.فکر کنم خیلی بدرد بخوره اگه یه تاپیک با راهنمای تصویری داشته باشه

من میخوام یسزی بازی یا محتوای پولی بخرم اما نمیدونم چجوری.با کامپیوتر و با ف ی ل تر ش ک ن هم وصل میشم اما واسه خرید کارت اعتباری میخواد.
یکی راهنمایی میکنه یا اینکه اموزش تصویری بذاره که یکی مثل من مشکلش حل بشه.فکر کنم خیلی بدرد بخوره اگه یه تاپیک با راهنمای تصویری داشته باشه[/QUOTE]

سلام، شما باید وارد سایت xbox.com بشید sign in کنی و و وارد اکانتتون شید(my account). بعد روی گزینه payment and billing کلیک کنید و تو صفحه جدید زیر گزینه

Manage payment options نوشته شده Transactions که زیر اون هم نوشته شده In your Microsoft account: $4.01

یعنی من الان تو حساب کاربری خودم چهار دلار دارم. امید وارم کمک کرده باشم

یکی راهنمایی میکنه یا اینکه اموزش تصویری بذاره که یکی مثل من مشکلش حل بشه.فکر کنم خیلی بدرد بخوره اگه یه تاپیک با راهنمای تصویری داشته باشه

سلام، شما باید وارد سایت xbox.com بشید sign in کنی و و وارد اکانتتون شید(my account). بعد روی گزینه payment and billing کلیک کنید و تو صفحه جدید زیر گزینه

Manage payment options نوشته شده Transactions که زیر اون هم نوشته شده In your Microsoft account: $4.01

یعنی من الان تو حساب کاربری خودم چهار دلار دارم. امید وارم کمک کرده باشم[/QUOTE]

واقعا مرسی دوست عزیز.کمک خیلی بزرگی کردی.
یه سوال دیگه. ایا با این پولی که تو حساب لایومون 60 دلار داشته یاشیم میتونیم مثلا یه بازی 60 دلاری بخریم؟چجوری؟

یه سوال دیگه. ایا با این پولی که تو حساب لایومون 60 دلار داشته یاشیم میتونیم مثلا یه بازی 60 دلاری بخریم؟چجوری؟

نه نمیتونید 60 دلاری بخرید چون معمولا برای هر بازی مالیات هم کسر میشه. برای 60 دلار فکر کنم حدود 4-5 دلار مالیات کسر کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or