ترانس من هم همین هست فقط هواست باشه تو اوج دماش به 60 درجه سانتی گراد هم میرسه (دماشو گرفتم ) و همه ی سیم ها رو از کنارش رد کن.
دوستان مواظب باشید , جدیدا بازی های xbox one رو بسیار زیبا به عنوان بازی اک به شما می ندازند
به این صورت که بیشتر بازی های ساخت مکزیک , که گلد ندارند رو با بسته بندی متفاوت ( تمیز ) به شما می فروشند درعین حالی که دیسک فاقد خط وخش هست.
و می گویند که بازی اک هست در حالی تنها مدرک اک بودن بسته بندی هست ( مانند نمونه که برای ps4 هست البته
http://www.8pic.ir/images/0p98cxtc1imse166e7xv.png اگر عکسی از xbox one پیدا کردم قرار می دم )
ولی برای خرید بازی ابتدا به بسته بندی توجه کنید ( بسته بندی نباید هیچ دری به صورتی که بازی از ان خارج شود داشته باشد و بسته بندی نازک است , و در صورت خروج بازی به طور معمول پاره میشود و بسته بندی نباید چروکیده نباشد)
تنها توصیه ای که دارم اینه که به یک فروشگاه تکه نکنید و برید پلمپ ها رو از نزدیک نگاه کنید ( برای بار اول) و به برچسب روی در بازی توجه کنید و خط وخش دیسک هم گام بعدی هست و فروشگاه هایی که به قیمت نجومی ( مانند bf4 که اکشو 170-160 می فروشه دیگه خودتون می دونید) از ان هاخرید نکنید .