KASRA_RaZzZoR
کاربر سایت
يعني بايد از اول برم فورزا رو؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
AGE RESTART TO FACTORY SETTING ZADI SAVET MIRE HARDET HAM KHALI MISHE FK KONAM
يعني بايد از اول برم فورزا رو؟
agha ryse bazi ghashangi bod maan ke khayli bhash hal kardam!
bad azizm microsoft bishtar az sony be platform khoodesh ahteram mizare!
sony ke windows ya hamchin chizi nadre!
bazarid micrososft ham batone to zamine windows ham kar kone!
shoma mikhayad vase windows AAA nade ?? pas windows be che dardi mikhore
lotfan vaziyat micrososft va jaygah micrososft ro dark konid!
sharkat sony ba sharkat microsoft fargh mikone!
gears of war baray pc omad halo bray pc omad!
ama age nigah konid dr3 va ryse bray pc miyad ama 100% noskhe hay badi anhesari hastesh![]()
ولي رفت تو منوي بازي اين دفعه!مشكل چي بود؟يعني تا لول ٥٠ كرش ميكنه؟
اتفاقا یکی از بدترین بازی هایی بود که من روی Xbox One بازی کردم:d و الان که فکر می کنم فقط به عنوان یک بازی لانچ قابل تحمل بود و همون یک بار هم به زور تمومش کردم. به جز گرافیک عالی، گیم پلی و هوش مصنوعی بازی واقعا بد بود. پایان بازی هم که کاملا تموم کرد بازیو و جایی برای ادامه دادنش نذاشت.
امیدوارم بازی خوب بفروشه روی PC تا Crytek وضعیتش بهتر بشه
اتفاقا بهرام رایز فقط گرافیک نیست داستانش هم تا آخر بازی گیراست.من حتی با گیم پلی بازی هم مشکل زیادی ندارم.همین الان توی استور اگه بری 4.5 ستاره از میانگین بیشترین رای گیمرها رو آورده و این یعنی آمار فوق العاده برای این بازی.مایکروسافت اشتباه بسیار بزرگی کرد .
البته گاهی اوقاتدوستان دستگاه من گاهی اوقات وقتی خاموش میکنم دیر تر خاموش میشه و یک بار کینکت رو خاموش میکنه دوباره روشن میکنه بعد خاموش میکنه بعد خاموش میشهالبته گاهی اوقات
برا همه اینطوری میشه؟
ربطی به رژه رفتن و داغ کردن فکر نکنم داشته باشه چون یه سری حتی کنسول رو چند ثانیه بعد از روشن کردن خاموش کردم رژه هم نمیرفتم جلوش باز طول کشید و کینکت هم خاموش و روشن و دوباره خاموش شدآره
برا من وقتی خیلی داغ کرده باشه اینجوری میشه... چیزی نیست خنک میکنه!
.
کینکت هم اگه جلوش رژه نری خاموش میمونه:d
سلام دوستان من 360 دارم ولی دیگه عمر خودشو کرده و داره اذیت میکنه و میخوام کنسول جدید بگیرم خواستم از شما راهنمایی بگیرم one بهتره یا ps4 ؟ خودم علاقه ی بیشتری به one دارم ولی این جریان خرید ترانس و صدا دادن و میگن برای کنسول ضرر داره و ... نگرانم کرده حالا نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ اگه سوالم جاش اینجا نیست معذرت میخوام
:d