همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها من خیلی عصبانی هستم بابت موضوع رایز ! واقعا این چه حمایت مزخرفی هستش که مایکروسافت از انحصاری هاش میکنه!
مایکروسافت خودش داره یه سری از بازی هاش رو برای PC منتشر میکنه، اینکه IP ـش دست خودش هم نبود :دی به نظر من که خیلی حساس نشید :دی IP های بزرگ و اصلی همیشه انحصاری X1 می مونن، ولی بازی های این مدلی ممکنه واسه PC هم عرضه بشن.

مایکروسافت خودش داره یه سری از بازی هاش رو برای PC منتشر میکنه، اینکه IP ـش دست خودش هم نبود :دی به نظر من که خیلی حساس نشید :دی IP های بزرگ و اصلی همیشه انحصاری X1 می مونن، ولی بازی های این مدلی ممکنه واسه PC هم عرضه بشن.

درسته ولی رایز بازی خیلی هم کوچکی نبود رایز درسته متاش بد شد ولی واقعا یه بازی گیمر پسند و خوبی برای Xone بود .خیلی ها کنسول رو به همراه رایز و برای رایز خریدند! مطمئن باشید اگر ناشر این عنوان سونی بود تمام تلاشش رو میکرد و IP رو نه تنها میخرید بلکه ادامه میداد.

اونقدرام این مساله ی Ryse بزرگ نیست, بازی هنوزم انحصاری مایکروسافت به حساب میاد ( ۱٪ فک کن بازی روی Mac یا Linux اجرا شه ) :d به هر حال بازی قراره روی قدیمی ترین پلتفرم مایکروسافت بیاد و برای خود مایکرو هم خوبه این قضیه, از یه طرف Ryse فروششو روی X1 کرده و دیگه این قضیه روی فروش X1 یا نسخه ی X1 Ryse اثر نداره.
راجع به سونی هم قضیه همینه, سونی فقط میتونه IP که مال خودشه نگه داره. مثلا همون David Cage که ۲ تا از بهترین بازیای انحصاری PS3 رو ساخته (به نظر خودم بهترین) میخواست بازیشو روی Xbox هم عرضه کنه که مایکروسافت حماقت کرد و بازی در آورد. کلا منظورم اینه که صاحب IP هر کار بخواد باهاش میکنه, همینکه Ryse هنوزم انحصاری مایکروسافته جای شکر داره :d

درسته ولی رایز بازی خیلی هم کوچکی نبود رایز درسته متاش بد شد ولی واقعا یه بازی گیمر پسند و خوبی برای Xone بود .خیلی ها کنسول رو به همراه رایز و برای رایز خریدند! مطمئن باشید اگر ناشر این عنوان سونی بود تمام تلاشش رو میکرد و IP رو نه تنها میخرید بلکه ادامه میداد.
اتفاقا یکی از بدترین بازی هایی بود که من روی Xbox One بازی کردم:d و الان که فکر می کنم فقط به عنوان یک بازی لانچ قابل تحمل بود و همون یک بار هم به زور تمومش کردم. به جز گرافیک عالی، گیم پلی و هوش مصنوعی بازی واقعا بد بود. پایان بازی هم که کاملا تموم کرد بازیو و جایی برای ادامه دادنش نذاشت.
امیدوارم بازی خوب بفروشه روی PC تا Crytek وضعیتش بهتر بشه

پس از همین حالا باید منتظر باشیم که سانست رو برای پلتفرمی غیر از Xbox1هم ببینیم

پس از همین حالا باید منتظر باشیم که سانست رو برای پلتفرمی غیر از Xbox1هم ببینیم
Sunset سبکش جوری نیست که بگیم رو PC میاد ولی QB ممکنه بیاد، جدی :دی نسل قبل هم همین سیستم رو مایکروسافت داشت، نمی دونم کجاش واست عجیبه. الان مثلا چون LBP 3 علاوه بر PS4 روی PS3 هم میاد باید بگیم بازی انحصاری نیست؟ :دی

الان من restore to factory كردم دستگامو..فك كنم همه اچيومنتام رفت.الان من بخوام فورزا رو فقط افلاين برم بايد كدوم گزينه برم؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sunset سبکش جوری نیست که بگیم رو PC میاد ولی QB ممکنه بیاد، جدی :دی نسل قبل هم همین سیستم رو مایکروسافت داشت، نمی دونم کجاش واست عجیبه. الان مثلا چون LBP 3 علاوه بر PS4 روی PS3 هم میاد باید بگیم بازی انحصاری نیست؟ :دی
راسیتش من دارم در مورد Ps4 صحبت میکنم و چون قرادادش هم زمان متریک بسته شده اصلا بعید نیست که این اتفاق بیفته مثل رایز که الان داره روی پی سی میاد.سیلور هم گفته شاید در اینده روی ps 4 هم ببینیمش
کلا من یکی امیدوار بودم مایکرو سیاست هاش در مورد بازی های انحصاریش رو عوض کرده باشه.عنواینی مثل ori , spark و ... چیزایی نیستند که سیستم سلرز باشن و مایکرو هم اینو خوب میدونه.برای pc هم میده.
تفاوت بازی های انحصاری سونی و مایکرو تو ترد پارتی زمین تا اسمونه!(منظورم سیاست هاشونه):d

مثالی که شما زدی درست نیست . PC چیزیه که میشه گفت همه دارن الان که بگن این بازی برای PC میاد که تازه نمیگن ما بریم PC بخریم چون این بازی براش میاد این طوریم که به نظر میرسه رسما از فروش بازی هیچ سودی به مایکرو نمیرسه تازه برعکس باعث میشه کساییم که میخوان XONE رو برای بازیای انحصاریه بعدیش بخرن بگن اینکه تمام بازیاش نهایتا یک سال بعد واسه PC میاد پس ما چرا XONE بخریم میریم PS4 میخریم که بازیاش فقط ماله خودشه انحصاری های ONE هم رو PC بازی میکنیم !!! lbp3 هم که شما میگی ، همه که PS3 ندارن یعنی اگه الان کسی بخواد lbp بازی کنه باید یکی از کنسول های سونی رو بگیره که این یعنی سود برا سونی !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or