همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

agha ryse bazi ghashangi bod maan ke khayli bhash hal kardam!
bad azizm microsoft bishtar az sony be platform khoodesh ahteram mizare!
sony ke windows ya hamchin chizi nadre!
bazarid micrososft ham batone to zamine windows ham kar kone!
shoma mikhayad vase windows AAA nade ?? pas windows be che dardi mikhore
lotfan vaziyat micrososft va jaygah micrososft ro dark konid!
sharkat sony ba sharkat microsoft fargh mikone!
gears of war baray pc omad halo bray pc omad!
ama age nigah konid dr3 va ryse bray pc miyad ama 100% noskhe hay badi anhesari hastesh:)

آقا رایس بازی‌ قشنگی‌ بود من که خیلی‌ باهاش حال کردم!
بعد عزیزم مایکروسافت , بیشتر از سونی به پلتفرم خودش احترام میذاره!
سونی که ویندوز یا همچین چیزی نداره!
بذارید مایکروسافت هم بتونه تو زمینه ویندوز هم کار کنه!
شما میخواید واسه ویندوز ااا نده ؟؟ پس ویندوز به چه دردی می‌خوره
لطفا وضعیت مایکروسافت و جایگاه مایکروسافت رو درک کنید!
شرکت سونی با شرکت مایکروسافت فرق می‌کنه!
gears of war برای pc اومد هیلو‌ برای pc اومد!
اما اگه نگاه کنید dr3 و رایس برای رایانه میاد اما ۱۰۰% نسخه‌های بعدی انحصاری هستش:)

اتفاقا یکی از بدترین بازی هایی بود که من روی Xbox One بازی کردم:d و الان که فکر می کنم فقط به عنوان یک بازی لانچ قابل تحمل بود و همون یک بار هم به زور تمومش کردم. به جز گرافیک عالی، گیم پلی و هوش مصنوعی بازی واقعا بد بود. پایان بازی هم که کاملا تموم کرد بازیو و جایی برای ادامه دادنش نذاشت.
امیدوارم بازی خوب بفروشه روی PC تا Crytek وضعیتش بهتر بشه

اتفاقا بهرام رایز فقط گرافیک نیست داستانش هم تا آخر بازی گیراست.من حتی با گیم پلی بازی هم مشکل زیادی ندارم.همین الان توی استور اگه بری 4.5 ستاره از میانگین بیشترین رای گیمرها رو آورده و این یعنی آمار فوق العاده برای این بازی.مایکروسافت اشتباه بسیار بزرگی کرد .

اتفاقا بهرام رایز فقط گرافیک نیست داستانش هم تا آخر بازی گیراست.من حتی با گیم پلی بازی هم مشکل زیادی ندارم.همین الان توی استور اگه بری 4.5 ستاره از میانگین بیشترین رای گیمرها رو آورده و این یعنی آمار فوق العاده برای این بازی.مایکروسافت اشتباه بسیار بزرگی کرد .

موضوع مزخرف بود از اول تا اخر با اون بربر های مسخره ک قیافه هاش اون هم شبیه هم بود /روند بازی خطی بود/ بنظرم امتیاز 4/5 براش کم بود بالای 7 هم زیادی
یا مثلا برای هر دشمن باید 6 شمشیر زد واقعا مسخره بود میتونست دشمن رو چند برابر کنه ولی زود تر بمیرن . واقعا بد بود حیف 37/5 گیگ ک دانلود کردم البته لایسنس زده بودم LOL

دوستان دستگاه من گاهی اوقات وقتی خاموش میکنم دیر تر خاموش میشه و یک بار کینکت رو خاموش میکنه دوباره روشن میکنه بعد خاموش میکنه بعد خاموش میشه:-/ البته گاهی اوقات
برا همه اینطوری میشه؟

دوستان دستگاه من گاهی اوقات وقتی خاموش میکنم دیر تر خاموش میشه و یک بار کینکت رو خاموش میکنه دوباره روشن میکنه بعد خاموش میکنه بعد خاموش میشه:-/ البته گاهی اوقات
برا همه اینطوری میشه؟

آره
برا من وقتی خیلی داغ کرده باشه اینجوری میشه... چیزی نیست خنک میکنه!
.
کینکت هم اگه جلوش رژه نری خاموش میمونه:d

کسی اگه ryse و بازی کرده باشه و بگه بازی بدیه بنظرم اصلا از گیم چیزی سر در نمیاره.
بازی جدا از گرافیک داستان و موزیک حماسی داشت.
اولین بازی بود که سه بار تمومش کردم.

آره
برا من وقتی خیلی داغ کرده باشه اینجوری میشه... چیزی نیست خنک میکنه!
.
کینکت هم اگه جلوش رژه نری خاموش میمونه:d
ربطی به رژه رفتن و داغ کردن فکر نکنم داشته باشه چون یه سری حتی کنسول رو چند ثانیه بعد از روشن کردن خاموش کردم رژه هم نمیرفتم جلوش باز طول کشید و کینکت هم خاموش و روشن و دوباره خاموش شد

سلام به همه دوستان . اقا این ایکس باکس ما از روز اول مثلا هر 30 دقیقه وقتی باهاش کار نمیکنم ی صدایی میده .ی صدای خیلی کوچیک در حد 1ثانیه . دیسک هم داخلش نباشه این صدا رو میده معمولا وقتی تو home هستم و دسته رو گذشتم کنار و کاری نمیکنم این صدا رو میده لطفا جواب بدین شبیه همون صدایی ک وقتی کنسول رو ری استارت می کنیم حدود 6 ثانیه پاور رو نگه میداریم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من 360 دارم ولی دیگه عمر خودشو کرده و داره اذیت میکنه و میخوام کنسول جدید بگیرم خواستم از شما راهنمایی بگیرم one بهتره یا ps4 ؟ خودم علاقه ی بیشتری به one دارم ولی این جریان خرید ترانس و صدا دادن و میگن برای کنسول ضرر داره و ... نگرانم کرده حالا نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ اگه سوالم جاش اینجا نیست معذرت میخوام

سلام دوستان من 360 دارم ولی دیگه عمر خودشو کرده و داره اذیت میکنه و میخوام کنسول جدید بگیرم خواستم از شما راهنمایی بگیرم one بهتره یا ps4 ؟ خودم علاقه ی بیشتری به one دارم ولی این جریان خرید ترانس و صدا دادن و میگن برای کنسول ضرر داره و ... نگرانم کرده حالا نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ اگه سوالم جاش اینجا نیست معذرت میخوام

جاش درسته ولی خیلی خوب نیست!... چون متقاعد ـت میکنیم ایکس باکس بخری>:):d

به طور قطع بهت بگم که ایکس باکس وان ارزش خرید بیشتری داره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or