همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

به نطرم بعضی از دسته ها تقلبی باشه اون دسته هایی که روی جعبش به 3 زبان نوشته مانند xbox 360 تقلبی باشه چون روی جعبش استاندارد اروپا ندارد
دسته اصل خوده کنسوله جدا نیست ;)
جدا هم بود بازم دسته فیک هنوز برای وان اصلا نیست

من چه شکری خوردم تو این بتا آپدیت شرکت کردم!
یک ماه پیش یک بتا آپدیت دانلود کردم و بعد یهو هدست استریوم شروع به تق تق کردن کرد که تو بازی واقعا اعصاب نمیزاشت الانم رفتم یک هدست استریوی دیگه خریدم دوباره متوجه شدم تق تق میکنه! واقعا اعصابم خورد شده! باید برم تو فروم ایکس باکس بهشون بگم یک فیکس آپدیت برای این مشکل بدن!
من که انریجستر میکنم!

دوستان دستگام مشکل فوری پیدا کرده نه دیگه بازی ای رو اجرا می کنه(میره تو صفحه سیاه و همون طور می مونه) نه دیگه به لایو وصل میشه(به نت وصل می کنم ولی بر می گردم تو صفحه Home بازم زده Conect to xbox live)
نمی دونم چی کار کنم؟

دوستان دستگام مشکل فوری پیدا کرده نه دیگه بازی ای رو اجرا می کنه(میره تو صفحه سیاه و همون طور می مونه) نه دیگه به لایو وصل میشه(به نت وصل می کنم ولی بر می گردم تو صفحه Home بازم زده Conect to xbox live)
نمی دونم چی کار کنم؟

مودم رو خاموش کنید و برید تو بازی ببینید درست میشه ؟

مودم رو خاموش کنید و برید تو بازی ببینید درست میشه ؟
خدا رو شکر مشکل بازی حل شد(دمو UFC رو اجرا کردم) فقط الان من تایتانفال رو گرفتم و اونم بدون نت اجرا نمیشه و الان منم هر چی وصل می کنم به نت بعد test connection رو می زنم و بعدش پیغام it,s all good رو ولی بعدش میام تو Home می بینم بازم به لایو وصل نشده...
کمک کنید...

خدا رو شکر مشکل بازی حل شد(دمو UFC رو اجرا کردم) فقط الان من تایتانفال رو گرفتم و اونم بدون نت اجرا نمیشه و الان منم هر چی وصل می کنم به نت بعد test connection رو می زنم و بعدش پیغام it,s all good رو ولی بعدش میام تو Home می بینم بازم به لایو وصل نشده...
کمک کنید...

مشکل شما از نت شماست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

منم مشکل کانکت شدن به لایو رو دارم همه چیرو تست کردم فکر کنم از طرف خود ماکروسافت باشه
ممنون...
دوستان دیگه ام این مشکل دارن؟

- - -ویرایش - - -

مشکل شما از نت شماست

آخه این جوری نبود من از صبح به لایو وصل بودم ولی یه هو همین الان قطع شد!!!

نمی دونم چی کار کنم؟

منم الان این مشکل لایو رو پیدا کردم میزنه همه چی خوبه اما به لایو وصل نمیشه نتمم خوبه

سلام دوستان یه سوال داشتم من قصد دارم xoneبگیرم یه سوال برام پیش اومده اونم این که وقتی xoneهک بشه وقتی به نت وصل بشیم بن میشیم بعد از اون دیگه نمیشه با دستگاه بازی کرد ممنون میشم جواب بدین

سلام دوستان یه سوال داشتم من قصد دارم xoneبگیرم یه سوال برام پیش اومده اونم این که وقتی xoneهک بشه وقتی به نت وصل بشیم بن میشیم بعد از اون دیگه نمیشه با دستگاه بازی کرد ممنون میشم جواب بدین

هیچ چیزی درباره هک معلوم نیست

واسه من میزنه سرعت دانلود 4 مگ، آپلود .5 مگ ولی Packet loss 100 %

مثل اینکه دوستان استکباری دوباره بیکار شدن و شروع کردن کرم ریختن به نت :|
منم به تازگی اینطوری شده هر چی دی ان اس رو دستکاری کردم پاکت لاست 100% میزنه! و جالب تر از اون دیگه اصلا لتنسی رو نشون نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or