همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

داداش همه ی باندل های تایتان فال همینجوریِ یه کاور تایتانفال کشیدن روش
خواستی یه نگا بندازی ببینی کدش استفاده شده نباشه مطمئنا کاره خوده فروشنده بوده ازش میپرسیدی

:( دوستان من ریجن 2 تایتان فال باندل امروز خریدم از اوناس که یه مقوا مانند عکس تایتان فال روشه و خوده کنسول سبزه اما پلمپ زیری (پلمپ جعبه اصلی) دقت کردم دیدم بازه ولی پلمپی که مقوا رو به جعبه وصل کرده باز نشده
آقا خوده مایکروسافت برا اینکه تایتان فال رو بزاره توش باز کرده پلمپ زیری رو یا اینا باز کردن؟:(( خواهشا جواب بدین
P1020026rYfqF.jpg

- - -ویرایش - - -

تو آنباکسینگ ها دیدم هر دو پلمپ باز نشده هستن ولی این پلمپ روییش کاملا درست و سفت و محکمه ولی زیری باز شده نمیدونم این چجورشه:(

روی برچسب سریال نامبرشم هم یه برچسب دیگه خورده روش. یعنی یه برچسب سریال نامبر جدید روی قبلی خورده که رنگش هم سبزه پررنگ تره. همه چی عجیبه:(

باندل های تایتان فال همه اینجورین این پلمب توسط توزیع کننده باز شده کد داخل دستگاه گذاشته شده و بعد پلمب شده این پک اگه اشتباه نکنم پک اروپا هست و با پکی که با چاپ هست و ریجن آمریکا هست فرق داره.خیالتون راحت کار فروشنده های ایران نمیتونه باشه.چون کد و کارت بازی بالاخره داخل جعبه گذاشته میشه فروشنده ایرانی که نمیتونه کد درست کنه بزاره تو جعبه.چند وقت پیش تو یه جایی خونده بودم یه سری از دستگاههای معمولی رو مایکرو سافت به همین شیوه به مشتریان ارائه کرده.

باندل های تایتان فال همه اینجورین این پلمب توسط توزیع کننده باز شده کد داخل دستگاه گذاشته شده و بعد پلمب شده این پک اگه اشتباه نکنم پک اروپا هست و با پکی که با چاپ هست و ریجن آمریکا هست فرق داره.خیالتون راحت کار فروشنده های ایران نمیتونه باشه.چون کد و کارت بازی بالاخره داخل جعبه گذاشته میشه فروشنده ایرانی که نمیتونه کد درست کنه بزاره تو جعبه.چند وقت پیش تو یه جایی خونده بودم یه سری از دستگاههای معمولی رو مایکرو سافت به همین شیوه به مشتریان ارائه کرده.
ممنون دیروز آتیش گرفته بودم شدید تا اینکه رفتم تو سایت های خارجی تحقیق کردم دیدم همینطوریه که شما میگین
دوستان charge kit آمریکا رو برای کنسول ریجن 2 استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟ نرم عوضش کنم؟

و یه مشکل دیگه
:(با اینکه کنسول کاملا پلمپ بود ولی پاور بریک باز شده بود و روی سلفون قسمت براقش یکم خط و خش بود انگار که استفاده شده باشه. دلیلش چی بوده؟ کنسول که پلمپ بود:( عجب بدبختی گیر افتادیما

آخرین ویرایش:
ببخشيد اينجا ميپرسم كسى ميتونه يه ليست از بازياى LT2 واسه X360 بهم بده؟؟ چون دارم X360 و بازياش رو ميفروشم تا يه X1 بگيرم

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال دارم میخواستم بدونم که میگن هر وقت میخوای با xbox بازی کنی باید به اینترنت وصل باشی همیشه درسته این موضوع؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or