مگه الان سخت وصل میشیم؟ D:دوستان یه سوال برام پیش اومدههیچ راهی نداره که بتونیم راحت به لایو وصل بشیم؟l-)
یعنی مشکل بیرون پریدن از بازی به خاطر همین بوده و الان حل شده؟؟؟؟؟؟؟وزیر ارتباطات: اختلال پروتکل UDP در اینترنت حل شد/ سرویس های گوگل هنوز اختلال دارند
فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - فارس نوشت:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رفع اختلال پروتکل UDP خبر داد. UDP یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در اینترنت است.
محمود واعظی گفت: در چند روز گذشته بخشی از کاربران از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی بوده اند.
UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه ای اینترنت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته، روز گذشته گزارش رفع این اختلال را دریافت کردم.
وی علاوه بر طلب پوزش از اختلال به وجود آمده، گفت: خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام شود
Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk
اره گلد مي شي رو هر دو كنسول :dسلام
دوستان یه سوال
من اگه اکانت ایکس باکس لایو رو گلد کنم , تو هر دوتا کنسول ( وان و 360 ) گلد میشم دیگه. آره ؟؟
سخت که نه ولی من شنیدم که باید اپدیت هربازی که12گیگ تقریبا هست دانلود کنی و.....مگه الان سخت وصل میشیم؟ D:

سخت که نه ولی من شنیدم که باید اپدیت هربازی که12گیگ تقریبا هست دانلود کنی و.....
من الان به خاطر درد سراش نظرم عوض شده لطفا راهنمایی کنید
ممنون![]()
سخت که نه ولی من شنیدم که باید اپدیت هربازی که12گیگ تقریبا هست دانلود کنی و.....
من الان به خاطر درد سراش نظرم عوض شده لطفا راهنمایی کنید
ممنون![]()
همه تخفیف خورد به جز Season Pass بازی Dead Rising 3Store یک سری تخقیف زده ، دیجیتال باز ها از دست ندید :
بازی هایی که قیمتشون 29.99$ شده: (30$ تخفیف)
COD:3
ACIV
Fifa14
NBA2K14
Madden NFL 25
بازی های 39.99$: (20$ تخفیف)
NFS:Rivals
TRE
بازی های 49.99$: (10$ تخفیف)
Ryse
FM5