همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خسته نباشی ما 2 ماه داریم هر روز سر این موضوع بحث میکنیم تازه فهمیدی؟

- - -ویرایش - - -

حاجی ما 2 ماه همین شکل داریم بازی میکنیم مشکل نت ایران هستش سرور های EA حساسه :(

دوست عزیز من 3 ماهه که X1 خریدم تا 4 روز پیش بدون مشکل بازی میکردم...یعنی مشکل که بود هر 1 ساعت یه باز به فنا میرفت مودم رو خامو روشن میکردم خوب میشد...ولی الان 5 دقیقه یه بار و حتی زودتر میزنه lost connection to the session ... یه جای کار ایراد داره...انگار این آپدیت جدیدی که دادن کلا اینترنت های در پیت رو میندازه بیرون...

خوب دوستان در ارتباط با مشکل عظیمی که در ارتباط با لاست کانکشن ها و ... در ایکس باکس وان رخ داده بنده تصمیم گرفتم تا ویدئویی اعتراضی درست کنم که در طی اون لاست کانکشن های بازی های بتل فیلد 4 و کال اف دیوتی گوست رو نشون بدم

آخرین ویرایش:
metal gear solid grand zero آپدیت جدید داده که توش مرحله انحصاری که برای نسخه های پلی استیشن 4 بوده رو به طور رایگان برای نسخه ایکس باکس وان قرار میده حجمشم چیزی حدود 250 مگابایت هستش!!

72822994377947336525.jpg

ببخشید دوستان من به علت یه سری مشکلات اصلا در جریان کنسول های جدید نیستم . سوالم اینه که آیا احتمال هک شدن این کنسول های نسل جدید وجود داره یا نه ؟ آیا تا به حال خبرهایی مبتنی بر احتمال هک هر کدوم از این کنسول های نسل جدید منتشر شده ؟

ببخشید دوستان من به علت یه سری مشکلات اصلا در جریان کنسول های جدید نیستم . سوالم اینه که آیا احتمال هک شدن این کنسول های نسل جدید وجود داره یا نه ؟ آیا تا به حال خبرهایی مبتنی بر احتمال هک هر کدوم از این کنسول های نسل جدید منتشر شده ؟

خیر؛ تا به امروز هیچ خبری مبتنی بر هک کنسول ها نیومده و بعید هم میدونم به این زودی ها بیاد.

خوب دوستان در ارتباط با مشکل عظیمی که در ارتباط با لاست کانکشن ها و ... در ایکس باکس وان رخ داده بنده تصمیم گرفتم تا ویدئویی اعتراضی درست کنم که در طی اون لاست کانکشن های بازی های بتل فیلد 4 و کال اف دیوتی گوست رو نشون بدم

ببخشید اونوقت این کجاش اعتراضیه؟!
مثلاً به کی اعتراض شده؟!
چه تأثیری ممکنه داشته باشه؟!
یه ویدئو ساده تو آپارات که 200 تا بازدید هم بیشتر نداره می‌خواد اینترنت ایران رو متحول کنه!:blink1:(:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or