همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یک جوری مردم با بنده رفتار میکنن انگار من ارث باباشون رو خوردم بنده کهدیپلم اینگلیسی ندارم فکر نکن برای کلاس دارم اینگلیسی مینویسم من میتونم فینگلیش بنویسم اما درجا بن میشم و تنها راه حلی که بتونم جواب طرف رو بدم باید اینگلی بنویسم !در ظمن بنده با دسته تایپ نمی کنم با کی بورد تایپ میکنم ! من به مردم کمک میکنم تا مشکلشون رو حل کنن و نمیام مردم رو ترول و تحقیر و طرز نوشتن اینگلیسی توجه کنم چون باید وضعیت طرف هم درک کرد!
درجواب اقای عزیز و بقیه دوستان احتمال رخ دادن مشکل برای شما هستش که فقط برید تو ستینگ ایکس باکس بعد بخش کینکت گزینه های ترابل شات کینکت رو بزنید بعد طی کردن تمامی مراحل ترابل شات ها دوباره لوگوی دست رو خواهید دید!
05820905923330799295.jpg

وزیر ارتباطات: اختلال پروتکل UDP در اینترنت حل شد/ سرویس های گوگل هنوز اختلال دارند

فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - فارس نوشت:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رفع اختلال پروتکل UDP خبر داد. UDP یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در اینترنت است.
محمود واعظی گفت: در چند روز گذشته بخشی از کاربران از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی بوده اند.

UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه ‌ای اینترنت است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیری‌های صورت گرفته، روز گذشته گزارش رفع این اختلال را دریافت کردم.

وی علاوه بر طلب پوزش از اختلال به وجود آمده، گفت: خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام شود

Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

وزیر ارتباطات: اختلال پروتکل UDP در اینترنت حل شد/ سرویس های گوگل هنوز اختلال دارند

فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - فارس نوشت:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رفع اختلال پروتکل UDP خبر داد. UDP یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در اینترنت است.
محمود واعظی گفت: در چند روز گذشته بخشی از کاربران از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی بوده اند.

UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه ‌ای اینترنت است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیری‌های صورت گرفته، روز گذشته گزارش رفع این اختلال را دریافت کردم.

وی علاوه بر طلب پوزش از اختلال به وجود آمده، گفت: خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام شود

Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk
یعنی مشکل بیرون پریدن از بازی به خاطر همین بوده و الان حل شده؟؟؟؟؟؟؟

سخت که نه ولی من شنیدم که باید اپدیت هربازی که12گیگ تقریبا هست دانلود کنی و.....
من الان به خاطر درد سراش نظرم عوض شده لطفا راهنمایی کنید
ممنون:-$

اگه من بفهمم این جریان هر بازی 13 گیگ دان میخواد چه کسی بین همه پخش کرده دارم واسش عزیز من اون 13 گیگ مربوط به بازی دد رایزینگ هستش به این علت 13 گیگه که سازنده محتوای تمامی دی ال سی ها رو با این اپدیت داده بازی های دیگه منظورت هست مثلا بتل 2 گیگ اپدیت داره روی پی اس 4 هم همین 2 گیگ هستش هیچ فرقی نداره

سخت که نه ولی من شنیدم که باید اپدیت هربازی که12گیگ تقریبا هست دانلود کنی و.....
من الان به خاطر درد سراش نظرم عوض شده لطفا راهنمایی کنید
ممنون:-$

شما اکثر بازیها رو آفلاین بازی کن ! آپدیت نمیخواد !! فقط بازیهایی که مولتیشون واجبه مثل کال و تایتان فال !!آنلاین شین که اینها هم آپدیدتاش حدودا یکی دو گیگه

Store یک سری تخقیف زده ، دیجیتال باز ها از دست ندید :

بازی هایی که قیمتشون 29.99$ شده: (30$ تخفیف)

COD: :o3
ACIV
Fifa14
NBA2K14
Madden NFL 25

بازی های 39.99$: (20$ تخفیف)

NFS:Rivals
TR:DE

بازی های 49.99$: (10$ تخفیف)

Ryse
FM5

Store یک سری تخقیف زده ، دیجیتال باز ها از دست ندید :

بازی هایی که قیمتشون 29.99$ شده: (30$ تخفیف)

COD: :o3
ACIV
Fifa14
NBA2K14
Madden NFL 25

بازی های 39.99$: (20$ تخفیف)

NFS:Rivals
TR:DE

بازی های 49.99$: (10$ تخفیف)

Ryse
FM5
همه تخفیف خورد به جز Season Pass بازی Dead Rising 3 :(