همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

همینجوری:)
imagerysesonofrome-23798-20610007.jpg

فعلا که بازی خاصی نیست، تا E3 صبر می کنیم اگه قیمت کنسول رو کم کرد که خیلی هم خوب، کم نکرد هم گور باباش مجبوریم گرون تر بخریم :| :دی
عاقلانه ترین کار صبر کردن تا E3 هست در ضمن برای تابستون هم بازی های بیشتری میاد یه هیلو هم همزمان با انتشار Xbox One قرار تو ژاپن ریلیز بشه Sunset هم که همون موقع ریلیز میشه (آخرای تابستونه ولی باز تو تابستون جساب میشه:d) و بحث بازی برای 3 ماهه ی تابستون داغه داغه الانم کسی بخواد بخره دیگه امتحانات دانشگاه و مدارس تو راهه و نمیشه به راحتی فیض برد از قضیه (کسی هم الان خواست بخره و دستش تنگه سعی کنه دستگاه دسته دو پیدا کنه چون اکثرا" کم کارکرد هست و میتونه 300-400 زیر قیمت پیدا کنه ، البته حواسشم به سلامت دستگاه باشه نره تو پاچش:d) ، البته فروبری جان خودت بهتر میدونی که اگر خبر کاهش قیمت باشه تو E3 فروشنده های عزیز ما همشون دستگاه ها خرید قبل رو دارن و مجبورن به همون قیمت قبل بفروشن این وضعیت ادامه داره تا وارد نسل جدید بعدی بشیم:>:d فقط خدا کنه این توییچ منفجر نشه بتونیم راحت ببینیم این سایت Xbox هم خوب استریم میکنه ولی اصرار زیادی داره رو 480p به بالا استریم کنه که یهو وسطش بگ میفته آدم اعصابش بهم میریزه و همچنین نیفته باز شب یادمه سر قبلی تا ساعت 4 بیدار بودم برای مایکرو که نصف شب بود برای سونی هم ساعتای 4-5 افتاده بود!:|

فقط خدا کنه این توییچ منفجر نشه بتونیم راحت ببینیم این سایت Xbox هم خوب استریم میکنه ولی اصرار زیادی داره رو 480p به بالا استریم کنه که یهو وسطش بگ میفته آدم اعصابش بهم میریزه و همچنین نیفته باز شب یادمه سر قبلی تا ساعت 4 بیدار بودم برای مایکرو که نصف شب بود برای سونی هم ساعتای 4-5 افتاده بود
کنفرانس مایکروسافت که معمولا 21:30 به وقت ما شروع میشه، پارسال هم 21:30 بود، امسال هم همین جور باید باشه :دی کنفرانس سونی هم که بد موقعی هست و نمیشه دید :دی

من که خریدم امروز کنسل شد دوبی گرون کردن باز ... تو E3 کاهش قیمتم بخوره با وضع بنزین و اومدن تابستان فکر کنم الان باز به صرفه تر باشه خریدش... گرچه بازم دودلم ... ps 4 هم دستگاه خوبیه ولی انحصاریاشو دوست ندارم ولی مولتی پلتفرم ها روش بهتره ....
E3 چندم خرداد؟؟؟

آخرین ویرایش:
من که خریدم امروز کنسل شد دوبی گرون کردن باز ... تو E3 کاهش قیمتم بخوره با وضع بنزین و اومدن تابستان فکر کنم الان باز به صرفه تر باشه خریدش... گرچه بازم دودلم ... ps 4 هم دستگاه خوبیه ولی انحصاریاشو دوست ندارم ولی مولتی پلتفرم ها روش بهتره ....
E3 چندم خرداد؟؟؟
کنفرانس مایکرو 20 یا 21 یا 22 ـومه مطمئن نیستم

E3 که از 10 June شروع میشه، کنفرانس مایکروسافت هم همیشه Pre E3 هست یعنی صبح اولین روز یعنی همون 10 June. تاریخ شمسی رو خودتون تبدیل کنید :دی
تاریخ شمسی: دقیقا 20 خرداد، حدودا ساعت 9 شب کنفرانس مایکرو شروع میشه:d

- - -ویرایش - - -

[h=1]WHY RARE'S VIVA PIÑATA IS JUST AS ESSENTIAL SEVEN YEARS LATER[/h]یکی از باحال ترین و اعتیاد آورترین بازی هایی که امیدوارم تو E3 معرفی بشه:bighug:
44543484098282637184.jpg

دلیلش اینه که جمعیت آماتور که هیچ اطلاعاتی از کنسولها ندارن هجوم بردن به اونجا و دائما سوال های تکراری میپرسن.بر عکسش اینجا جمعیت آماتور خیلی کمتر هست واسه همین هم کیفیت تاپیک وان خیلی بهتره.
(منظورم از آماتور این نیست که تو زمینه گیم ضعیفن، منظورم آماتور در بحث ریجن و آنلاین و اینجور مسائل هست):d

یه وقت توهین به دوستان ps4 ای نباشه قصد توهین ندارم اما اکثر افرادی که به سمت ps4 میرن اطلاعات فنی و مهندسی از سخت افزار و نرم افزار ندارن و قدرت تحلیل دو کنسول رو ندارن و چون از قدیم یه اسمی تو دهن همه بوده دنبال اون اسم رو گرفتن
مثلا میگن رم ps4 قویتره چون اطلاعاتی از معماری ایکس باکس و ارتباط سخت افزار و نرم افزارش ندارن و حوصله دنبال مسائل تخصصی رفتن هم ندارن

ولی خداییش چرا باید کنسولی گرفت که انالوگ هاش بعد دوماه بازی پاره میشه؟ایا این کیفیته؟
بعدا قراره چه مشکلاتی پیش بیاد؟

یه وقت توهین به دوستان ps4 ای نباشه قصد توهین ندارم اما اکثر افرادی که به سمت ps4 میرن اطلاعات فنی و مهندسی از سخت افزار و نرم افزار ندارن و قدرت تحلیل دو کنسول رو ندارن و چون از قدیم یه اسمی تو دهن همه بوده دنبال اون اسم رو گرفتن
مثلا میگن رم ps4 قویتره چون اطلاعاتی از معماری ایکس باکس و ارتباط سخت افزار و نرم افزارش ندارن و حوصله دنبال مسائل تخصصی رفتن هم ندارن

ولی خداییش چرا باید کنسولی گرفت که انالوگ هاش بعد دوماه بازی پاره میشه؟ایا این کیفیته؟
بعدا قراره چه مشکلاتی پیش بیاد؟
اصلا من میگم بهتره این بحث ها رو پیش نکشیم چون دوستان مایکرو فن تاحالاشم خیلیاشون اسمشون بد در رفته ;)
اون تاپیکم که شما میگی بیشتر خرابی هاشونو میان گزارش میدن فکر کنم دارید اشتباه میکنید چون اکثرشون میان تفاوت ریجن ها و مسائل مربوط به اونو میپرسن !!! ( :| )
در کل جفت کنسول خوبه و من در 7 ماه اخیر از فن بازی بشدت زده شدم و دوست دارم یه حد وسطی داشته باشم 8-| ولی خوب امیدوارم مایکرو تو کنفرانسش واقعا به این حرفایی که میزنه وفادار باشه و سورپرایزمون کنه .

اصلا من میگم بهتره این بحث ها رو پیش نکشیم چون دوستان مایکرو فن تاحالاشم خیلیاشون اسمشون بد در رفته ;)
اون تاپیکم که شما میگی بیشتر خرابی هاشونو میان گزارش میدن فکر کنم دارید اشتباه میکنید چون اکثرشون میان تفاوت ریجن ها و مسائل مربوط به اونو میپرسن !!! ( :| )
در کل جفت کنسول خوبه و من در 7 ماه اخیر از فن بازی بشدت زده شدم و دوست دارم یه حد وسطی داشته باشم 8-| ولی خوب امیدوارم مایکرو تو کنفرانسش واقعا به این حرفایی که میزنه وفادار باشه و سورپرایزمون کنه .

منم باهات موافقم و همه کسایی که اینجان میدونن من فن هیچ کنسولی نیستم بلکه به شدت دنبال فهم واقعیت هستم و از هیچ تحقیقی هم فروگذاری نکردم و حرفام منطق و انصافه

این خبر به خود Xbox One خیلی ربط نداره ولی مجله Official Xbox Magazine Us واسه همیشه تعطیل شد :| :دی
:(
اون 9.6 و 9.9ـی که به Splinter Cell و Chaos Theory داد (که هر دو زمان خودش بالاترین امتیاز اون مجله محسوب میشد فکر کنم! اولی رو مطمئن نیستم ولی دومی رو مطمئنم:دی) هیچ وقت فراموش نخواهد شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or