همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چقد تاپیک دلگیر و خسته ست!:|:d
دوستان کابل vga to hdmi کیفیت تصویر رو به اندازه ی یه کابل hdmi خوب نشون میده؟
آخه یه بنده خدایی میگفت vga to hdmi به خوبی خوده کابل hdmi نیست!
VGA آنالوگه .... صدا هم نداره .... HDMI دیجیتاله ... اونوقت چطوری میشه ؟.... :-/ یعنی کانورتو ر نمیخاد ؟
من دنباله HDMI to VGA هرچی گشتم نبود میخاستم یه مانیتور اضافه کنم .... از کارت گرافیکم ......

تو جدیدترین آگهی استخدام Rare این جمله به چشم میخوره :دی
?If you’d like to be part of a pioneering team dedicated to the next jaw-dropping, never-been-done-before Rare game, why not come and join us
مشخصه که دارن رو بازی/بازی های جدید کار میکنن، اگه اینا هم واسه Kinect باشه که دیگه Rare رو باید واسه همیشه تموم شده بدونیم ولی در غیر این صورت میشه هنوز بهش امیدوار بود :دی

VGA آنالوگه .... صدا هم نداره .... HDMI دیجیتاله ... اونوقت چطوری میشه ؟.... :-/ یعنی کانورتو ر نمیخاد ؟
من دنباله HDMI to VGA هرچی گشتم نبود میخاستم یه مانیتور اضافه کنم .... از کارت گرافیکم ......
داداش من خودم هنوز نگرفتم و تست نکردم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه!
چون کابلی هست برا تصویر ربطی به صدا و چیزایی دیگه ای نداره فقط وضوح تصویر به اندازه یه کابل HDMI نیست:d
برای خرید هم میتونید برید به

تو جدیدترین آگهی استخدام Rare این جمله به چشم میخوره :دی

مشخصه که دارن رو بازی/بازی های جدید کار میکنن، اگه اینا هم واسه Kinect باشه که دیگه Rare رو باید واسه همیشه تموم شده بدونیم ولی در غیر این صورت میشه هنوز بهش امیدوار بود :دی

من دوست دارم یه بازی تمام کنترلی باشه ولی با کینکت هم یه خلاقیت هایی نشون بدن :x

دوستان بازی رایگان تو لایو برا وان چیزی اومده؟؟

Project Spark
Killer Instinct

که توصیه می کنم سراغ دومی نری چون تا پول بالاش خرج نکنی کاری نمی شه کرد گلد هم می خواد، Project Spark هم فعلا بتا اه و کلا باید ساخته های این و اونو بازی کنی

Project Spark
Killer Instinct

که توصیه می کنم سراغ دومی نری چون تا پول بالاش خرج نکنی کاری نمی شه کرد گلد هم می خواد، Project Spark هم فعلا بتا اه و کلا باید ساخته های این و اونو بازی کنی
برنامه ای برای بازی های آینده دارند ؟ یعنی لیستی چیزی منتشر شده؟

برنامه ای برای بازی های آینده دارند ؟ یعنی لیستی چیزی منتشر شده؟

والا فعلا فقط گفتن منتظر بازی های F2P باشید اما بازی ای اعلام نشده
باید صبر کرد احتمال زیاد E3 بازی F2P هم معرفی بشه
کلا مایکروسافت انقدر سرش با DRM و بعد از اون حذفش شلوغ بود توی Indie و F2P ها به مشکل خورد که داره با ID@Xbox و وعده بازی های F2P جبرانش می کنه

دوستان one همراه باهاش گیم هم هست مثله 360 یا نه ؟ خیلی وقته کنسول نخریدم در جریانه این چیزاش نیستم. چند سال پیش که 360 گرفتم یادمه فورزا و پیناتا توش بود

داشتم همینجوری ول میتابیدم این عکسا رو پیدا کردم برا روز لانچ تو آمریکا هستش چن تا از سلبریتی ها هم بودن و هم برنامه اجرا کردن هم کنسول خریدن:d
تقریبا قدیمین ولی خب گفتم شاید دیدنشون هم ضرری نداشته باشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or