همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یه سوال دارم نمیدونم تکراری هستش یانه؟
اگربازی رو تو حالت افلاین روی دستگاه نصب کنیم ... بعدش مثلا برای اپدیت دستگاه و غیره انلاین بشیم و بخواهیم همون بازی رو که افلاین نصب کردیم رو بازی کنیم در اون صورت احتیاج هستش اپدیتهاشو بگیریم یانه؟

یه سوال دارم نمیدونم تکراری هستش یانه؟
اگربازی رو تو حالت افلاین روی دستگاه نصب کنیم ... بعدش مثلا برای اپدیت دستگاه و غیره انلاین بشیم و بخواهیم همون بازی رو که افلاین نصب کردیم رو بازی کنیم در اون صورت احتیاج هستش اپدیتهاشو بگیریم یانه؟

یا نه
خودش موقع اجرا می گه بازی آپدیت داره می خوای بگیریش یا نه، اگه بزنی نه می ره توی بازی

میشه یکی دو تا از دوستان که ریجن 1 دارن از اون تبدیل برقش عکس لانگ شات بگزران..؟

من اینو خریدم این گرون ترین بود توی خودش یه فن هم داره اصلا داغ نمیشه ولی فن یکمی صدا داره

New-AC-Adapter-Power-Supply-for-Microsoft-Xboxone-xBox-One.jpg

- - -ویرایش - - -

آپدیت جدید برای من اومد ، بریم آپدیت

در کل آپدیت یهو برای همه ریلیز نمی شه به مرور و طی چند روز ریلیز می شه ، حجم آپدیت 464مگ

اپدیت کردم دمشون گرم دیگه بچه ها که انلاین میشن میزنه انلاین شدن

ببخشید یکی ریجن های x1 رو به من توضیح میده؟ دقیقا چه فرقایی با هم دارن؟

دوست عزیز هیچ تفاوتی ندارن باهم فقط ریجن 2 یک اداپتور خودش داره که ریجن 1 برای برق ایران نیاز به یک اداپتور برای تبدیل 110 نیاز داره که جدا باید بخری

- - -ویرایش - - -

داداش چند خریدی اینو ؟ قیمتش تو مایه چنده ؟ جنسش خوب بود ما هم بخریم ؟

این من از همون فروشگاهی که وان رو خریدم گرفتمش 200 هزارتومن//// اره خیلی خوبه توش یه فن برای خنک کردنش هست که خیلی خوب خنک نگه میدارش اصلا داغ نمیکنه

دوستان سلام میشه لطف کنید چندتا بازی خوب واسه ایکس باکس وان بهم معرفی کنید ودر ضمن چندتا بازی با گرافیک کارتونی برای رنج سنی ۵ تا ۱۰ سال ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or