همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

رفقا من الان دارم 4 الی 5 ساعته ryse بازی میکنم البته افلاین !! چرا آچیومنت نمیده؟؟قضیه چیه؟؟
افلاین که باشی اچیومنتایی که گرفتی رو نشون نمیده :| ولی باز میشه نگران نباش :d
وقتی انلاین بشی تق و تق ( :d ) برات باز میشه .

افلاین که باشی اچیومنتایی که گرفتی رو نشون نمیده :| ولی باز میشه نگران نباش :d
وقتی انلاین بشی تق و تق ( :d ) برات باز میشه .
نیما جان برای همه بازیها همینطور هستش ؟؟؟ یعنی بازیهایی که افلاین نصب میشن وبازی میکنیم اچیومنتها باز نمیشن وبعد از انلاین شدن باز میشن:-/

نیما جان برای همه بازیها همینطور هستش ؟؟؟ یعنی بازیهایی که افلاین نصب میشن وبازی میکنیم اچیومنتها باز نمیشن وبعد از انلاین شدن باز میشن:-/
باز میشن ولی نشون نمیده که باز شدن ! وقتی که انلاین میشید درجا پیغام میاد که مثلا 5 تا اچیومنت باز شدن .
ظاهرا برای همه ی بازیا اینطوریه :d

پ ن: البته بعد اپدیت جدید من تست نکردم درست شده یا نه :-/

دوستان سلام میشه لطف کنید چندتا بازی خوب واسه ایکس باکس وان بهم معرفی کنید ودر ضمن چندتا بازی با گرافیک کارتونی برای رنج سنی ۵ تا ۱۰ سال ممنون میشم

اگه دوست داری برای گرافیک خیلی توپ Ryse: Son of Rome بگیر یا ریسینگ خوب میخوای Forza Motorsport 5 .... کارتونی هم میخوای Kinect Sports Rivals و Zoo Tycoon پیشنهاد میشه[h=2][/h][h=2][/h]

سلام دوستان
ما هم به جمع x1ها اضافه شدیم
2تا سوال دارم
میشه برای شارژ دسته باتریشو بزنیم به شارژر؟
دومیشم این که چطوری آپدیت جدید رو دریافت کنم؟

سلام دوستان
ما هم به جمع x1ها اضافه شدیم
2تا سوال دارم
میشه برای شارژ دسته باتریشو بزنیم به شارژر؟
دومیشم این که چطوری آپدیت جدید رو دریافت کنم؟

1- اگه باتری ات قابل شارژ باشه بله ، اما اگه نباشه خیر ، توی جعبه دستگاه باتری هایی که هست غیر قابل شارژ هستند
وصل شو اینترنت خودش پیغام آپدیت می ده

منظورم از "اینو" همون هدست 360 بود :دی همشون یه شکله پورتاشون دیگه ! چیزی هم که فهمیدم اینه که 1 آداپتور هدست داره ولی نفهمیدم این آداپتور تو خود دستگاه هست یا جداگانه میفروشن و دوم اینکه آیا این هدست 360 به آداپتور 1 میخوره :|
( هدستای 360 به زیر دسته وصل میشدن )

منظورم از "اینو" همون هدست 360 بود :دی همشون یه شکله پورتاشون دیگه ! چیزی هم که فهمیدم اینه که 1 آداپتور هدست داره ولی نفهمیدم این آداپتور تو خود دستگاه هست یا جداگانه میفروشن و دوم اینکه آیا این هدست 360 به آداپتور 1 میخوره :|
( هدستای 360 به زیر دسته وصل میشدن )

باید آداپتور بگیرید که قیمتش 25$ هست

قبل از اینکه فورزا رو اپدیت کنم .بازیش کردم .بعد تموم کردن بازی اومدم تو داشبورد یهو 3 تا اچیومنت داد با خودم گفتم چیکاری کردم اینجوری شده .

امیدوارم که با این اپدیت جدیده حل شده باشه.

سلام دوستان بازیهای x1مثل 360 قفل منطقه ای دارند یا نه میخوام یه دونه کنسول بگیرم موندم R1بگیرم یا R2که ترانس نمیخواد؟

خیر قفل ندارند فرقی نداره R1 با R2

- - -ویرایش - - -

من اینو خریدم این گرون ترین بود توی خودش یه فن هم داره اصلا داغ نمیشه ولی فن یکمی صدا داره

New-AC-Adapter-Power-Supply-for-Microsoft-Xboxone-xBox-One.jpg

- - -ویرایش - - -

اپدیت کردم دمشون گرم دیگه بچه ها که انلاین میشن میزنه انلاین شدن
من اینو گرفتم ولی اینقدر صدا میداد پسش دادم و یه ترانس خریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or