BARDI YA
کاربر سایت
اره کلا باید افلاین باشی
اره هم می تونی بگیری و هم ثبت میشه
ممنون بهرام جون !
:bighug:اره کلا باید افلاین باشی
اره هم می تونی بگیری و هم ثبت میشه
:bighug:تو شماره جدید Edge بازی بعدی Press Play معرفی شد. اسم بازی Totem هست و سبکش هم تو مایه های Max. اکتبر امسال واسه X360/X1 عرضه میشه.
Well here's a bit of a shocker: the latest instalment of Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers appears to be an Xbox console exclusive. Not quite Halo, no, but appreciated all the same. I wonder if it will use Kinect?
ببخشید که این سوالو میپرسم اگه جواب بدید ممنون میشم
درسته که وقتی بازی توی xbox one نصب میشه برای بازی کردن باید سیدی رو توش بذاریم؟ اگه اینطور باشه پس واسه چی اصلا بازیو نصب کنیم؟
باندل تایتانفال در امازون شده 349 پوند =p~
![]()
Titanfall Xbox One console bundle slashed to £349 by Amazon and ASDA | VG247
یکی به من گفت 2100!بله درسته مایکرو این کار رو کرده که شما بازی رو نصب کنی بعدش دیسک در بیاری بدیش 10 نفر دیگه هم نصبش کنن در کل اینطوری بگم شما بازی رو نصب میکنید درایور و لنز دستگاه دیگه فشاری بهش نمیاد ولی برای ورود به بازی باید دیسک توی دستگاه باشه
- - -ویرایش - - -
توی ایران همچنان بالای 2300
1 میتونی وصل کنی مشکلی ندارهسلام دوستان میخوام یه x1 تا یه ماه دیگ بخرم یه 2 تا سوال دارم :
1. من بخوام x1 رو به یه مانیتور از طریق تبدیل HDMi وصل کنم میشه ؟ مدل LG w1943ss
2. فاصلمون تا کینکت حداقل باید چقدر باشه ؟
3. از کجا بفهمم کاملا کنسول پلمه ؟؟ بعد گارانتی هم داره ؟
4.دیدم رو کنسول های بعضی جاها برپسب کنترل شبنم زده . برچسبه ماله چیه ؟
بچه ها یک سوال :
تو قسمت وارد کردن کد من کد رو میزنم بعد میزنه که کد شما یک کد 25 دلاری هست ولی وقتی Confirm رو میزنم ارور میده 10 بار اینطوری شده چیکار کنم !؟
دوستان دو سوال در مورد boot ایکس باکس وان داشتم؟؟؟؟
1:هنگامی که دستگاه در حال boot شدن هست صفحه ای که به نمایش در میاید چه رنگی و چه طرحی هست؟؟؟؟
2:زمان boot شدن دستگاه چقدر هست؟؟؟
خوشحال میشم جواب بدید.
دوست عزیز من تو اکثر ویدیو هایی که دیدم صفحه سیاه بود و خیلی زودتر بالا میامد؟؟؟سبزه / 50 ثانیه