همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تو شماره جدید Edge بازی بعدی Press Play معرفی شد. اسم بازی Totem هست و سبکش هم تو مایه های Max. اکتبر امسال واسه X360/X1 عرضه میشه.

تصاویر از محیط بازی :دی

totem1.jpg
totem2.jpg

TOTEM, lo nuevo de Press Play para Xbox One.

ببخشید که این سوالو میپرسم اگه جواب بدید ممنون میشم
درسته که وقتی بازی توی xbox one نصب میشه برای بازی کردن باید سیدی رو توش بذاریم؟ اگه اینطور باشه پس واسه چی اصلا بازیو نصب کنیم؟

ببخشید که این سوالو میپرسم اگه جواب بدید ممنون میشم
درسته که وقتی بازی توی xbox one نصب میشه برای بازی کردن باید سیدی رو توش بذاریم؟ اگه اینطور باشه پس واسه چی اصلا بازیو نصب کنیم؟

بله درسته مایکرو این کار رو کرده که شما بازی رو نصب کردی بعدش دیسک در نیاری بدیش 10 نفر دیگه هم نصبش کنن در کل اینطوری بگم شما بازی رو نصب میکنید درایور و لنز دستگاه دیگه فشاری بهش نمیاد ولی برای ورود به بازی باید دیسک توی دستگاه باشه

- - -ویرایش - - -

باندل تایتانفال در امازون شده 349 پوند =p~

titanfall_xbox_one_console.jpg

Titanfall Xbox One console bundle slashed to £349 by Amazon and ASDA | VG247

توی ایران همچنان بالای 2300

آخرین ویرایش:
بله درسته مایکرو این کار رو کرده که شما بازی رو نصب کنی بعدش دیسک در بیاری بدیش 10 نفر دیگه هم نصبش کنن در کل اینطوری بگم شما بازی رو نصب میکنید درایور و لنز دستگاه دیگه فشاری بهش نمیاد ولی برای ورود به بازی باید دیسک توی دستگاه باشه

- - -ویرایش - - -

توی ایران همچنان بالای 2300
یکی به من گفت 2100!
حالا شاید موقعه تحویل دبه در بیاره

باندل تایتانفال چیز خاصی نداره که آدم بخواد واسش سر و دست بشکنه و فقط کد دانلود بازی رو داره و حتی نسخه فیزیکی هم در کار نیست!
اگه طرح خاصی روی کنسول بود یه چیزی ولی الان هیچ دلیلی نداره که آدم بخواد پول الکی تو جیب فروشنده ها بریزه!

سلام دوستان میخوام یه x1 تا یه ماه دیگ بخرم یه 2 تا سوال دارم :

1. من بخوام x1 رو به یه مانیتور از طریق تبدیل HDMi وصل کنم میشه ؟ مدل LG w1943ss

2. فاصلمون تا کینکت حداقل باید چقدر باشه ؟

3. از کجا بفهمم کاملا کنسول پلمه ؟؟ بعد گارانتی هم داره ؟

4.دیدم رو کنسول های بعضی جاها برپسب کنترل شبنم زده . برچسبه ماله چیه ؟

بچه ها یک سوال :

تو قسمت وارد کردن کد من کد رو میزنم بعد میزنه که کد شما یک کد 25 دلاری هست ولی وقتی Confirm رو میزنم ارور میده 10 بار اینطوری شده چیکار کنم !؟

سلام دوستان میخوام یه x1 تا یه ماه دیگ بخرم یه 2 تا سوال دارم :

1. من بخوام x1 رو به یه مانیتور از طریق تبدیل HDMi وصل کنم میشه ؟ مدل LG w1943ss

2. فاصلمون تا کینکت حداقل باید چقدر باشه ؟

3. از کجا بفهمم کاملا کنسول پلمه ؟؟ بعد گارانتی هم داره ؟

4.دیدم رو کنسول های بعضی جاها برپسب کنترل شبنم زده . برچسبه ماله چیه ؟
1 میتونی وصل کنی مشکلی نداره
2حاقل 1.2 متر باشه
3گارانتی که فقط تو خارج از ایران هست تو داخل باید از جای معتبر خرید کنید و حتما برچسبش مخدوش نباشه
4اون ماله مشکلاتی که از طریق دوستان تو بخش مالیات بهشون داده میشه و مجبور میشن یه برچسب روش بچسبونن وگرنه چیزی نیست

- - -ویرایش - - -

بچه ها یک سوال :

تو قسمت وارد کردن کد من کد رو میزنم بعد میزنه که کد شما یک کد 25 دلاری هست ولی وقتی Confirm رو میزنم ارور میده 10 بار اینطوری شده چیکار کنم !؟

به خاطر پینگ بالای اینترنتت هست که نمیتونه اطلاعات رو به خوبی مچ کنه
تو ساعت خلوتی اینترنت برن احتمالا درست بشه قبلشم حتما یه دور مودمتو خاموش روشن کن

دوستان دو سوال در مورد boot ایکس باکس وان داشتم؟؟؟؟
1:هنگامی که دستگاه در حال boot شدن هست صفحه ای که به نمایش در میاید چه رنگی و چه طرحی هست؟؟؟؟
2:زمان boot شدن دستگاه چقدر هست؟؟؟
خوشحال میشم جواب بدید.

دوستان دو سوال در مورد boot ایکس باکس وان داشتم؟؟؟؟
1:هنگامی که دستگاه در حال boot شدن هست صفحه ای که به نمایش در میاید چه رنگی و چه طرحی هست؟؟؟؟
2:زمان boot شدن دستگاه چقدر هست؟؟؟
خوشحال میشم جواب بدید.

سبزه / 50 ثانیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or