همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

داش بهرام دسته 360 وقتی داشت شارژش تموم میشد از رو خود دسته معلوم بود چراغش چشمک میزد و ادا اطوار در میاورد تا طرف بفهمه که باتریه داره تعطیل میشه :d حالا one از رو خود دسته هم معلوم نمیشه؟
اگه هیچ رقمه نمیشه بگو که من امضام رو عوض کنم و عکس دسته 360 خودم رو بزارم :d
نه کلا معلوم نمیشه.نمیخواد امضاتو عوض کنی تا هفته دیگه آپدیت میدن این مسئله درست میشه:d

اهه عجب کشوری داریم ما!
تو این کشور 80 میلیونی اینقدر از پلی استیشن 4 ساپورت میکنن که فقط کافیه 3 نوع هدست گنده برای پلی استیشن 4 برای فروش میارن اما من بدبخت که هدستم به گند کشیده شده واسه هدست استانداردش باید 1 ماه وایسم واقعا کاسب داریم ها یکیشون ساپورت ایکس باکس وان نیست !
بازی ایکس باکس وان میارن میخوای بخری میگن باید چندین روز وایسی!
تامب رایدر که اصلا پیدا نمیشه!
اخه انسان تو داری به مملکت کنسول وان میفروشی باید خوب ساپورتشم بدی ! نرفتن یک چندتا هدست اضافی بگیرن !
حالا ما موندیمو یک هدست داغون!
دوستان کسی نمی تونه از خارج از کشور برام بگیره پولش هر چقدر باشه تقدیم میکنم!

اهه عجب کشوری داریم ما!
تو این کشور 80 میلیونی اینقدر از پلی استیشن 4 ساپورت میکنن که فقط کافیه 3 نوع هدست گنده برای پلی استیشن 4 برای فروش میارن اما من بدبخت که هدستم به گند کشیده شده واسه هدست استانداردش باید 1 ماه وایسم واقعا کاسب داریم ها یکیشون ساپورت ایکس باکس وان نیست !
بازی ایکس باکس وان میارن میخوای بخری میگن باید چندین روز وایسی!
تامب رایدر که اصلا پیدا نمیشه!
اخه انسان تو داری به مملکت کنسول وان میفروشی باید خوب ساپورتشم بدی ! نرفتن یک چندتا هدست اضافی بگیرن !
حالا ما موندیمو یک هدست داغون!
دوستان کسی نمی تونه از خارج از کشور برام بگیره پولش هر چقدر باشه تقدیم میکنم!
كسي بخواد برات از خارج كشور بفرسته پولش خيلي زياد ميشه:|,مخصوصا از اينجا،همون يك ماه هم طول ميكشه برسه دستت،به نظر من بهتره صبر كني:d

دوستان چند تا سوال داشتم ناقابل لطفا راهنمایی کنی
1-ایا واقعا نرم افزار های ویندوز 8 روی ایکس باکس نصب میشن؟
2-من تو همین تاپیک کلی پدر چشام رو در اوردم تا اطلاعات تخصصی درباره ایکس باکس بگیرم به غیر از دو صفحه چیزی نصیبم نشد میخوام بدونم esram چقدر در پهنای باند و سرعت تاثر داره یعنی چثدر فاصله بین xbox و ps4 رو کم میکنه؟اگه لینک فارسی از مقالات تخصصی بدین ممنون میشم
3- بعد اپدیت ها ایا فاصله قدرت دو کنسول کمتر میشه؟(البت همه چیز سخت افزار نیست برنامهنویسی مهمتره مثل گوشی های ایفون که با نصف سخت افزار اندروید قدرت بیشتری میدن)
4-دوستایی که خودشون xbox one دارن و بهتر از اون با هر ردو کنسول کار کردن کمبود رزولوشن xbox واقعا و بی تعصب چقدر تاثیر بر کیفیت داره؟

بازی تاپیک نداره اینجا میزارم. گرافیک Kinect Sports Rivals به عنوان یه بازی کینکت واقعا عالیه.

en-MSUK-L-Xbox-One-Kinect-Sports-Rivals-5TW-00014-RM5-mnco.jpg

تصور یه Banjo یا Kameo با همین موتور گرافیکی و این سبک رنگ بندی واقعا لذت بخشه.

سلام بچها یه سوال داشتم برا انلاین بازی کردن ایکس1.اینک پچ اولیه برا بازی انلاین مثلا بتل4 چقده؟برا ایکس360 ک فک کنم چند میگ باشه ولی ایکس1 نمیدونم اگ جواب بدین ممنون میشم:)

2 تا خبر:

1 - مایکروسافت در تلاش است با یک آبدیت سایر فونت ها رو هم به کیبورد Xone اضافه کنه تا بعد از آبدیت 11 February که قابلیت کیبورد به کنسول اضافه میشه این بخش کامل تر بشه.persian هم جزوشه.

2 - با صحبتی که دیشب با یکی از Agent های مایکروسافت داشتم گویا مایکرو داره روی این موضوع کار میکنه که دوباره IP ایران واسه خرید از Store باز بشه. ( اینو نمیدونم چقدر یارو درست گفته ولی اگه واقعا این اتفاق بیوفته خبر بسیار خوبیه )

سلام دوستان من میخوام افلاین بازی کنم ولی نمیشه مثلا براdead rising3 به من میگه به لایو وصل شو چه جوری من میتونم افلاین بدون وصل به اینترنت وصل شم

سلام منم یه خبر خوب بهتون بدم مایکروسافت قراره که یه دو کیت جدید متنشر کنه برای سازندگان که قراره سرعت و سهولت خیلی بیشتری ارائه بده اینو از مصاحبه یی که با سازندگان sniper elite 3 داشتن گفته . گفته که ساخت بازی با کیفیت بالاتر در این آپدیت بسیار راحت خواهد شد موفق باشید;)

یکی هم به من بگه خرت به چند من
خیلی انجمن شل و ولیه ببخشیدا ولی یکی یا دو تا پست در روز بیشتر ثبت نمیشه که اونم یه نفری مثل من هست که میاد سوال میپرسه ولی کسی نیست ج بده

سلام منم یه خبر خوب بهتون بدم مایکروسافت قراره که یه دو کیت جدید متنشر کنه برای سازندگان که قراره سرعت و سهولت خیلی بیشتری ارائه بده اینو از مصاحبه یی که با سازندگان sniper elite 3 داشتن گفته . گفته که ساخت بازی با کیفیت بالاتر در این آپدیت بسیار راحت خواهد شد موفق باشید;)

[h=2]eSRAM برای رزولوشن 1080p خیلی کوچک هست اما ...![/h]

http://forum.bazicenter.com/thread86206/#post3079005

Xbox One: new ID@Xbox games revealed, new Worms on the way
image_38626_fit_620.jpg

دو بازی جدید در ID@Xbox ثبت شدن.این دو بازی مستقل شامل شماره جدید Worms و بازی Nutjitsu هستن.
تنها اطلاعاتی که از Worms منتشر شده اینه که توسط Team 17 در حال ساخته شدنه
بازی Nutjitsu هم توسط Ninjabee برای Xbox One عرضه میشه,این بازی قبلا برای Windows Phone عرضه شده
توضیحات GS درباره بازی:
Nutjitsu is a free-to-play puzzler from A World of Keflings
انتظار میره اطلاعات بیشتر در ماه مارچ منتشر بشه زمانی که سیستم ID@Xbox برای اولین بار قرار شروع به کار کنه
همچنین تا الان مشخص شده Double Fine, Crytek, Drinkbox, Slightly Mad Studios,و Vlambeer در ID@Xbox ثبت نام کردن.
................................................................................
توضیحاتی درباره ID@Xbox:
54170081497444905032.png

ID@Xbox برای سازنده های مستقل خیلی کارو راحت میکنه و تقریبا سیستمی مثل App Store شرکت Apple داره و سازنده ها میتونن به راحتی بازی خودشونو منتشر کنن.مایکروسافت هم گفته ابزار لازم برای استودیو های مستقل فراهم میکنه و به طور کامل حمایتشون میکنه تا در ساخت بازی مستقل خودشون موفق باشن.
همچنین در قسمت دیگه از توضیحات اومده که ثبت نام,لایسنس و تایتل آپدیت بازی ها کاملا مجانیه.
با استفاده از لینک زیر هم میشه در ID@Xbox ثبت نام کرد:
Independent Developer publishing program for Xbox One - Xbox.com

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or