همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
آیا واقعیت داره که میخوان درایونوری رو حذف کنن؟؟
اگراینطوری بشه یعنی بازی به صورت نسخه فیزیکی بیرون نمیدن؟؟

یه شایعاتی هست که خود مایکروسافت تکذیب کرده تا اینجا !
اما اگرم اینطور بشه همچنان نسخه فیزیکی هم خواهد بود ولی اون ایکس باکس ارزون قیمت چون درایو نخواهد داشت بازیهاشو باید به صورت دیجیتالی بخری !
البته همچنان اینا در حد حرفه ...

سلام
آیا واقعیت داره که میخوان درایونوری رو حذف کنن؟؟
اگراینطوری بشه یعنی بازی به صورت نسخه فیزیکی بیرون نمیدن؟؟
فعلا همه چی رو خودد ماکرو رد کرده. ولی معلوم نیست. این ماکرو این نسل خیلی ریسک میکنه و بیشتر هم به ضررش شده:|

این boxart هم اومده که Microsoft البته فعلا تکذیبش کرده :
Halo_2_anniversary_box.jpg
اگه واقعا بخواد اینو به نسل جدید ببره یک اشتباه خنده دار دیگه مرتکب شده. جای این ریمیک XBOX 360 هست نه نسل جدید.
نسل جدید جای IP های جدید و بلند پروازانست که امکانش نسل قبل زیاد فراهم نبود نه منتشر کردن یه REMAKE که ملت روی 360 منتظرش بودن,حالا روی کنسول 500 دلاری
اونم هنوز چند ماه از نسل جدید نگذشته واسشون تایید کنن. خدا به داد این شرکت برسه در این نسل!

نمیدونم چرا چند روزه علاقه ـم به 1 بیشتر شده !! ( یه ویدیو دیدم طرف میگفتش اگه یه چیزیو دوست دارید بخریدش به نظر دیگران چیکار دارید یا مثلا یه بازی رو که خوشتون اومده ولی آی جی ان 4 بهش داده رو چرا بیخیال خریدش میشین ؟ چرا همیشه دنبال اینین که یکی چیزیو که میخواینو براتون ثابت کنه و ... حرفاش خیلی منطقی و جالب بود و من به این نتیجه رسیدم که فن بودن بیخودمو کنار بذارم :دی چون همیشه ته دلم XB رو دوست داشتم :دی )
یک سوال ! این پراجکت اسپارک بصورت کامل اومده ؟ چنده ؟ ( فقط دیجیتالی دیگه ؟ حجمش ؟ )
من نمیدونم شماها در جریان هستید یا نه ولی تو LBP نسخه کنسول دستی و خونگی چیز های جالبی خلق کرده بودم :دی میخوام ببینم اینتو هم میتونم از این کارا بکنم یا نه :دی !

ممکنه یه چیزی تو مایه های سیزن پس بدن که بشه همه چیزاشو گرفت یا نه بحث بحثه دوشیدنه :| ؟!

چیزی که نگفتن اما قسمت دوشیدن بیشتر احتمال داره رخ بده :دی
ولی چندتا ویدئو آپلود شده از بازی دیدم بازی شدیدا اعتیاد آوره :دی

بچه ها من واقعا با نصب رایس مشکل دارم ، آفلاین نصب میکنم تا 97% میره ده دقیقه میمونه بعد installation stop میزنه ، کانکت هم که میشم میگه پچ 3 گیگو دانلود کن بعد که میزنم دانلود بشه میاد رو 90% شروع به دانلود میکنه تا 93% میره و 3 گیگ رو میگیره دانلود که تموم میشه باز رو 93% میمونه ، کسی نمیدونه چرا اینجوریه؟ ممکنه دیسک مشکل داشته باشه؟

الان با درایو بلوری و با کامپیوتر و با برنامهِ clone cd هم image گرفتم دقیقا رو همون 97% گیر میکنه، اگه کسی میتونه تست کنه ممنون میشم، ممکنه قفل خود دیسک باشه یا کلا دیسک ایراد داشته باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or