همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان یه سوال :
من کلا فن ماکرو نیستم. واسه همین اطلاعاتم کمه.
یادمه پروفایل کاربران 360 فرت و فرت بن میشد.
من میخوام one رو بگیرم و قصدم هم فقط اریج زدن عناوینیه که دوسشون دارم. که زیاد هم نیستن. تا اینجه یدونه.
منتها میبینم ماکروسافت ایران رو جزو ساپورتهاش نیاورده.
الان سوال من اینه که حتی منی که اریج میزنم بازهم ممکنه اکانتم رو بن کنه یا نه؟
منظورم اینه که توی بن ویو های قبلی کسایی هم که اریج باز بودن بن شدن به خاطر ایرانی بودنشون یا نه ؟
ممنون
فرت و فرت بن نمیکرد.کلا تو سایت بازی سنتر فکر کنم 4 نفر بن شده بودن :d
دلیل بن شدن اون چند نفر هم بعضی ها میگن به خاطر ایرانی بودنه و بعضی ها هم میگن به خاطر خرید با وی چی ان بن شدن

آخرین ویرایش:
HDMI فی نفسه صدا رو انتقال می ده
حالا دو حالت داریم:
1- مانیتور شما اسپیکر داره ، که در این حالت از خود مانیتور صدا می گیرید
2- مانیتور شما اسپیکر نداره یا شما با اسپیکر هاش حال نمی کنید که حالت های زیر رو داریم:
2-1- استفاده از کابل ها و device های splitter که برای شما صدا رو از تصویر جدا می کنن و صدا رو به شما به صورت مجزا می دن
2-2- گرفتن صدا از خروجی S/PDIF کنسول

18672_bandari.gif
... - 2 - 3​

new-years-day-2014-6382396563783680-hp.gif

یک سوال این بن شدن چی هست؟ یعنی مثلا چی میشه؟ اصلا چرا؟ از کجا میفهمن؟ من تا حالا xb نداشتم ps هم بن میکنه؟
وقتي بن بشي دسترسيت به Xbox live قطع ميشه و فقط افلاين ميتوني بازي كني.قوانيني داره كه اگه زير پا گذاشته بشه باعث بن شدن ميشه،مثلا اگر يك بازي قبل از عرضه جهاني بازي كني و....PS هم بن ميكنه :d

اون یارو رو یادتونه همون نفوذیه؟:d دوباره اومده و گفته اون آپدیت حداقل 10 درصد به قدرت کنسول اضافه میکنه و اوایل هم تا قبل از رونمایی رسمی PS4 اکثر سازنده ها معتقد بودن وان PS4 رو له میکنه چون فکر میکردن فقط 4 گیگ رم داره اما آخرش همه کف کردن:d

بخدا حجم ترافکیکی که انلاین کم میکنه خیلی کمه یعنی اگر سرعتت 20 کیلوبیت هم باشه میتونی به لایو وصل شی و بازی کنی و نباید اصلا نگران حجم ترافیکیت باشی!
تنها نکته مهم پینگته که از همه مهمتره!
پینگ رو میتونی از ای اس پی خودت بهترش کنی و بگی سرورش رو عوض کنی و دوما میتونی بری تو تنظیمات مودم ام تی یو رو دستکاری کنی و پینگت فوق العاده کاهش پیدا میکنه ولی سرعت هم باهاش کاهش پیدا میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or