همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

احتمالا Crackdown 3 توسط Ruffian و با UE 4.0 برای Xbox One در حال ساخته.هورا؟!:d

Crackdown Developer Working on Unreal Engine 4 Action Adventure Title

58904869927545303067.jpg

//شایعه:یه آپدیت چند هفته دیگه میاد که چیزای خوبی با خودش میاره...

والله دوست دارم هک نشه تا این فرهنگ کپی خور این ایرانیا ریشه کن شه !
بعدشم هک بشه دیگه اصلا به درد لایو نمیخوره ایکس باکس وان با لایو معنی پیدا میکنه شما که میخوای کپی خور شه دیگه ایکس باکس وانت 20 درصد انتظاراتت رو براورده میکنه و حتی خواستی هم انلاین بزنی چه بسی بن هم بشی!
پس داداش اگر فکر انلاین هستی از خبرهای هک سی فور بیا پایین هم دستگاهتو به گند میکشی هم بن بشی ضربه روحی میخوری

و البته این دوست عزیز که به سادگی سر یه سرگرمی کوچیک مثله آب خوردن به هموطناش توهین میکنه کاش میدونست که خریدن بازی اوریج دست هزارم از بازاچه و بعد فروختنش واسه کمپانی فرق خاصی با piracy نداره.مگه این که ایشون پرچم دست بگیرن یه حرکتی راه بندازن که بچه ها فقط بازی آک بگیرن و به کسیم نفروشن تا فرهنگ!!!!!!ارجینال!!!جا بیفته تو کشور!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

اول احترامتونو نگه دارید شما که دم از فرهنگ میزنین دیگرون رو دغل و دزد ننامید.
بعدشم این دستگاه توی ایران به صورت رسمی عرضه نمیشه و هیچ گونه ساپورتی نداره و ما هم اونو ساپورت نمیکنیم خوب! قسمت بعدی حرفتون که بن بشیم یا هر چی خربزه بخوریم پای لرزشم هستیم.بعدش یه سری یادشون رفته اینجا ایرانه! اقایون دست در جیب پدر (مثل خودم) اینو بدونین حقوق پایه یه کارگر 500 هزار تومانه! خرید یه کنسول میشه پول 4 ماه کارش,خرید بازی میشه نصف حقوق 1 ماهش! ولی توی خارج از ایران اینجوری نیست و شاید خرید کنسول 1 چهارم حقوق یک کارگر هم نشه و گیم 60 دلاریم اندازه خوردن 2 تا پیتزاشون بشه! پس تفاوت رو احساس کنین یادتون نره کیید و کجا زندگی میکنیم.
راجع به لایو هم اولا من الان 360 اوم از 2009 تا به حال کپی خور LT3 هست و بن هم نشدم انلاین میشم ولی انلاین نمیزنم.چون یه نت درست و درمونم نداریم! شاید یکی با پینگ 200-300 عشقو حالش باشه واسه من پینگ باید 20 باشه یا کمتر بدون loss تا رقابت رو شروع کنم! اونموقع هم میرم سراغ PC به دلیل ماوس و کیبورد! پس توروخدا راجع به امکانات لایو در ایران هم با اقتدار سخنرانی نکنین توی کشوری که تحریمه از طرفش!
راجع به هک هم شما نگران روحیه ما نباش قدیم هم بن شدیم یکی دیگه خریدیم.خبر هم میذاریم.شما دوست داری اوریج بزنی بزن داداش! بذار اونی هم که نمیتونه بازیشو تجربه کنه! چه اشکالی داره! سوال کرد دوستمون جوابش رو دادم.
من نمیدونم چه فازیه جدیدا سایت گرفته! هر کی میخواد اصل بگیره هر کیم میخواد کپی خور میکنه دیگه حرف اضافی زدن اضافه کاری نداره.من از نظر مالیش مشکلی ندارم خودم و الان تمام بازی های PS3 و IOS هم اصله ولی عقده ندارم کسی JB کنه هموطنم خوشحالم میشم اونم بتونه تجربه کنه! لذت ببره چه عیبی داره! پولش تو جیب من که نمیره! تو جیب کسی میره که اصلا مارو روی کره خاکی حساب نکرده و واسش مهم نیست! پس موسی به دین خویش و عیسی به دین خویش.

با بقیه حرفات کاری ندارم ولی به نظرت اون کسی که مارو تو کره خاکی حساب نکرده گناهی داره که ایران با همه دنیا مشکل داره؟مشکل از اونا نیست مشکل از ماست که قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنیم و اصلا کپی رایت تو ایران معنی نداره!! نکنه انتظار داری اونا کشوری که اصلا نمیدونه کپی رایت چیه رو ساپورت کنن؟

خیلی داره به نظرم آف تاپیک میشه فرشاد قضیه رو کش ندیم اما این حرف رو خیلی قبول دارم:
بعدشم این دستگاه توی ایران به صورت رسمی عرضه نمیشه و هیچ گونه ساپورتی نداره و ما هم اونو ساپورت نمیکنیم خوب
چیزی که توی ایران رسما عرضه نمیشه (از هر کنسولی گرفته تا بازی های خارجی) و ما رو قبول ندارند (یا اصلا گیریم ما با همه مشکل داریم نه اونها) دو راه بیشتر نداریم:
1- هزینه های هنگفت اوریج بازار رو تحمل کنیم (که کار هر کسی نیست 2500000 تومن بده کنسول و 250000 تومن بازی + مخصوصا توی این کشور و با توجه به همین مسئله درآمد که مجددا دوستمون اشاره کردند)
2- به پایرت و هک و کپی این چیزها روی بیاریم
این ها خودشون انقدر فروش دارند که لنگ بازارا ایران نباشند پس هر کی پایرت می کنه اینجا نوش جونش :d
نشد دیگه ... نه ما با اونها ساختیم نه اونها. پس هر کی بنا به وسع خودش دنبال یه چیزه. یکی یه BF4 ، COD یا Titanfall میگیره و میگه تا یه سال می شینم پاش، یکی مثل من بازار پایرت PC رو با بازی ها تک نفره قبول داره
کلا توی ایران نمیشه به همدیگه پیله کنیم به خاطر مسائل پایرت و ...

با بقیه حرفات کاری ندارم ولی به نظرت اون کسی که مارو تو کره خاکی حساب نکرده گناهی داره که ایران با همه دنیا مشکل داره؟مشکل از اونا نیست مشکل از ماست که قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنیم و اصلا کپی رایت تو ایران معنی نداره!! نکنه انتظار داری اونا کشوری که اصلا نمیدونه کپی رایت چیه رو ساپورت کنن؟

بحث به قول دوستمون داره آف تاپیک میشه...

اما اون دوستمون منظور از همه ی این حرفاش این بوده که یکی دوست داره اصل بازی کنه و خداتومن پول واسه هر بازی بده ، یکی هم دوست داره پایرت بازی کنه... مسئله ساپورت رو به این دلیل مطرح کرده که بگه وقتی ما ساپورت نمیشیم، اگه پایرت کنیم حرکتمون چندان هم غیر اخلاقی نیست،به خصوص که هزینه و دردسر خرید بازی ها برای ایرانیا خیلی خیلی بیشتر از فرنگیاست...فرهنگ به این چیزا نیست! اون شرکت ها هم به خاطر پایرت بازی ایرانیا نیست که ساپورت نمی کنن، ده ها کشور دیگه میشه مثال زد که مردمشون اهل پایرت هستن اما ساپورت کامل شرکت ها هم توی کشورشون هست...متاسفانه دیده میشه یه عده از دوستان جوری دم از ریشه کن سازی فرهنگ پایرت میزنن انگار شرکت ها منتظرن ایرانیا ادب شن و "با فرهنگ" شن به قول شما، بعد بیاد ساپورت کنن و ... دی: در حالی که مسئله عدم ساپورت مربوط به مسائل دیگه است!

خلاصه اینکه همه ی حرف دوستمون تو همین یه جملش خلاصه میشه:
موسی به دین خویش و عیسی به دین خویش دی:
که حرف منطقی هست...

این اخرین پستمه و دیگه ادامه نمیدم!
فقط یک چیزی رو میخوام بگم و تموم!
ظاهرا برای بعضی ها حقیقت تلخه و نمی خوان قبول کنن و منظور های بنده رو به عنوان توهین حساب میکنن اما اینطور نیست من واقعیت رو دارم میگم!(بی خود و بی جهت هم اخطار گرفتم)
اگر امروز من و شما قانون کپی رایت رو رعایت کرده بودیم هم تو دنیا به عنوان یک کشور فعال تو عرصه دیجیتالی ما رو حساب میکردن و کلی کمپانی از ما حمایت می کردن و هم کلی به بازیساز های ایرانی خودمون لطف و کمک می کردیم!
خوب الان که فرهنگ کپی رایت تو کشور اصلا معلوم نیست چیه یک بازیساز ایرانی باید بازی که با هزار زحمت ساخته و فقط با کمتر از قیمت 10000 هزار تومن( تا حالا همین قیمتشم ندیدم) در سطح همین بازی های کپی باید بفروشه و بماند فروش کلیشم اصلا هزینه خود ساختشم میکنه یا نه!
غریبه بودن این کشور با صنعت و درامدش ما رو به بدبختی کشونده!
دوستان بازی و بازی کردن یک صنعتی هستش که برای افراد متوسط و متوسط رو به بالا هستش و شما همش میان با حقوق یک کارگر ایرانی مقایسه میکنید! یک کارگر زحمت کش ایرانی باید همش نگران پول سر سفره اش باشه نه به فکر بازی کردن و این حور چیزها!این صنعت و مخاطبانش باید درامد خوبی داشته باشند تا بتونند از پس هزینه هاشم بر بیان!وقتی شما میگید گرونه چونکه هنوز با فرهنگ اصلی بازی های رایانه ای آشنا نیستین و انتظار دارین هر بازی که تو بازار هستش رو با کمتر از 10 یا 20 تومن خریداری کنید !
فرهنگ بازی کردن تو ایران هم واقعا جای تاسف داره همه افراط بسیار شدیدی دارن که برن همه بازی ها رو تجربه کنن و باعث همین بدبختی شده اصلا یک نقد و بررسی برای یک بازیخور ایرانی معنی نداره ولی برای کسی که اوریج میزنه خیلی معنی میده و تصمیمش رو در خرید بازی تاثییر داره!
در اخر حرفم چه بخواید چه نخواید باید در اینده نزدیک با قانون کپی رایت کنار بیان و اگر کنار نیان هیچکس بهمون ارزش قائل نمیشه( بی خود هم نیست پلی استیشن نت ورک و ایکس باکس لایو همینطور راحت ما رو از خرید محصولات دیجیتالی ممنوع کردن چونکه از نظر مالی براشون هیچ ارزشی نداریم)

دوستان یه سوال لطفا کسانی که کنسول وان دارند جواب بدهند
من اگه بخام کنسولم رو به مانیتور وصل کنم آیا در دریافت صدا مشکلی به وجود نمیاد؟ چون یادمه 360 همین مشکل داشت که با کابل hdmi صدا خروجی نداشت و مجبور بودیم به یه کلکی از مانیتور و اسپیکرها صدا می گرفتیم .حالا این قضیه برای وان چه طوره ؟

من اگه بخام کنسولم رو به مانیتور وصل کنم آیا در دریافت صدا مشکلی به وجود نمیاد؟ چون یادمه 360 همین مشکل داشت که با کابل hdmi صدا خروجی نداشت و مجبور بودیم به یه کلکی از مانیتور و اسپیکرها صدا می گرفتیم .حالا این قضیه برای وان چه طوره ؟
اتفاقا این سوال منم هست . دوستانی که one دارن ، اگه اصلا نخوایم با HDMI وصل کنیم چیکار کنیم ؟ صدا چجوری بگیریم ؟

من در حالت اینکه کابل HDMI رو بخواییم وصل کنیم چه کار باید بکنیم که صداش رو بگیریم بیشتر مدنظرمه .البته اگه اون حالت دوم بدون کابل هم توضیح بدند ممنون می شم .

باید یه اسپیکیر به مانیتورت وصل کنی تا صدارو بگیری، HDMI صدارو ساپورت نمیکنه

دوستان یه سوال :
من کلا فن ماکرو نیستم. واسه همین اطلاعاتم کمه.
یادمه پروفایل کاربران 360 فرت و فرت بن میشد.
من میخوام one رو بگیرم و قصدم هم فقط اریج زدن عناوینیه که دوسشون دارم. که زیاد هم نیستن. تا اینجه یدونه.
منتها میبینم ماکروسافت ایران رو جزو ساپورتهاش نیاورده.
الان سوال من اینه که حتی منی که اریج میزنم بازهم ممکنه اکانتم رو بن کنه یا نه؟
منظورم اینه که توی بن ویو های قبلی کسایی هم که اریج باز بودن بن شدن به خاطر ایرانی بودنشون یا نه ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or