اول احترامتونو نگه دارید شما که دم از فرهنگ میزنین دیگرون رو دغل و دزد ننامید.
بعدشم این دستگاه توی ایران به صورت رسمی عرضه نمیشه و هیچ گونه ساپورتی نداره و ما هم اونو ساپورت نمیکنیم خوب! قسمت بعدی حرفتون که بن بشیم یا هر چی خربزه بخوریم پای لرزشم هستیم.بعدش یه سری یادشون رفته اینجا ایرانه! اقایون دست در جیب پدر (مثل خودم) اینو بدونین حقوق پایه یه کارگر 500 هزار تومانه! خرید یه کنسول میشه پول 4 ماه کارش,خرید بازی میشه نصف حقوق 1 ماهش! ولی توی خارج از ایران اینجوری نیست و شاید خرید کنسول 1 چهارم حقوق یک کارگر هم نشه و گیم 60 دلاریم اندازه خوردن 2 تا پیتزاشون بشه! پس تفاوت رو احساس کنین یادتون نره کیید و کجا زندگی میکنیم.
راجع به لایو هم اولا من الان 360 اوم از 2009 تا به حال کپی خور LT3 هست و بن هم نشدم انلاین میشم ولی انلاین نمیزنم.چون یه نت درست و درمونم نداریم! شاید یکی با پینگ 200-300 عشقو حالش باشه واسه من پینگ باید 20 باشه یا کمتر بدون loss تا رقابت رو شروع کنم! اونموقع هم میرم سراغ PC به دلیل ماوس و کیبورد! پس توروخدا راجع به امکانات لایو در ایران هم با اقتدار سخنرانی نکنین توی کشوری که تحریمه از طرفش!
راجع به هک هم شما نگران روحیه ما نباش قدیم هم بن شدیم یکی دیگه خریدیم.خبر هم میذاریم.شما دوست داری اوریج بزنی بزن داداش! بذار اونی هم که نمیتونه بازیشو تجربه کنه! چه اشکالی داره! سوال کرد دوستمون جوابش رو دادم.
من نمیدونم چه فازیه جدیدا سایت گرفته! هر کی میخواد اصل بگیره هر کیم میخواد کپی خور میکنه دیگه حرف اضافی زدن اضافه کاری نداره.من از نظر مالیش مشکلی ندارم خودم و الان تمام بازی های PS3 و IOS هم اصله ولی عقده ندارم کسی JB کنه هموطنم خوشحالم میشم اونم بتونه تجربه کنه! لذت ببره چه عیبی داره! پولش تو جیب من که نمیره! تو جیب کسی میره که اصلا مارو روی کره خاکی حساب نکرده و واسش مهم نیست! پس موسی به دین خویش و عیسی به دین خویش.