همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان میشه یه عکس از این که گیم‌لیست فرندای 360تتونو چطوری نشون میده بزارین ؟:-/

بفرمایید:

67475118096649756352.jpg

پ.ن: بهرام هم که طبق معمول از بس وضع مالیش توپه تو Store هست همیشه :دی

بفرمایید:

67475118096649756352.jpg

پ.ن: بهرام هم که طبق معمول از بس وضع مالیش توپه تو Store هست همیشه :دی
چه جلب اونایی که با 360 هستن گیمرپیکچرشون نصف اونایی که با ایکس باکس وان سینگن شدن!
راستی عجب فرند لیست فعالی داره و چقدر ایرانی تو لیست فرنداته!

- - -ویرایش - - -

اره برات میگیرم.اون حالتی هم که اگه من بخرم روی کنسولم باز میشه روی xbox one معلوم نیست مثل xbox 360 باشه:d
به امید خدا جواب میده داداش بهرام!
اگر نشد لاینسنسم بازه!

- - -ویرایش - - -

قرار نیست هک بشه؟ ما که پول اریج نداریم چیکار کنیم؟
نه داداش اگر انلاین بزنی یک بازی آنلاین شبیه کال اف دیوتی واسه یک سال میتونی دووم بیاری!
شما مجبور نیستی هر دفعه یک بازی ریج بگیری!
شما می تونی بازی رو اجاره کنی!
شما میتونی یک بازی بخرین و با یک بازی دیگه ای تعویض کنید!
روش خودم:
من میخوام دو تا بازی بگیرم یکیشو واسه انلاین نگه میدارم یکیشو برای بازی های داستانی و... میزارم که باهاش تعویض کنم !

قرار نیست هک بشه؟ ما که پول اریج نداریم چیکار کنیم؟

,والا تیم C4eva داره روش کار میکنه دارن تلاششون رو میکنن هک بشه و احتمال زیاد هم میشه.صبر پیشه کن دادا مام پول اوریج داریم ولی نمیدیم به این سادگیا وقتی نصف حقوق یه کارگره!
میتونی اخبارش رو از اینجا دنبال کنی : Xbox-Scene.com - HomeBrew Xbox 360 and Orignal Xbox News, JTAG/SMC Hack, DVD Firmware Mods, C4Eva iXtreme LT+, FW Hacks, Modchips, Kinect, Exploits, Modifications, Jailbreak, RRoD, Repair, Tutorials
ایشالا که هر چه زودتر چه این چه ps4 هک بشن.

,والا تیم C4eva داره روش کار میکنه دارن تلاششون رو میکنن هک بشه و احتمال زیاد هم میشه.صبر پیشه کن دادا مام پول اوریج داریم ولی نمیدیم به این سادگیا وقتی نصف حقوق یه کارگره!
میتونی اخبارش رو از اینجا دنبال کنی : Xbox-Scene.com - HomeBrew Xbox 360 and Orignal Xbox News, JTAG/SMC Hack, DVD Firmware Mods, C4Eva iXtreme LT+, FW Hacks, Modchips, Kinect, Exploits, Modifications, Jailbreak, RRoD, Repair, Tutorials
ایشالا که هر چه زودتر چه این چه ps4 هک بشن.
من متن اول رو حذف کردم چون به مضاق بعضی ها حقیقت امری که دارن انجام میدن به عنوان توهین حساب میشه! این عدم قانون کپی رایت تو ایران هم زده تو سر بازیسازی خودمون هم کاری کرده تو دنیا اصلا به یک عنوان یک کشور فعال در صنعت دیجیتالی حسابمون هم بکنن
بعدشم هک بشه دیگه اصلا به درد لایو نمیخوره ایکس باکس وان با لایو معنی پیدا میکنه شما که میخوای کپی خور شه دیگه ایکس باکس وانت 20 درصد انتظاراتت رو براورده میکنه و حتی خواستی هم انلاین بزنی چه بسی بن هم بشی!
پس داداش اگر فکر انلاین هستی از خبرهای هک سی فور بیا پایین هم دستگاهتو به گند میکشی هم بن بشی ضربه روحی میخوری

آخرین ویرایش:
والله دوست دارم هک نشه تا این فرهنگ دغل دزدی این ایرانیا ریشه کن شه !
بعدشم هک بشه دیگه اصلا به درد لایو نمیخوره ایکس باکس وان با لایو معنی پیدا میکنه شما که میخوای کپی خور شه دیگه ایکس باکس وانت 20 درصد انتظاراتت رو براورده میکنه و حتی خواستی هم انلاین بزنی چه بسی بن هم بشی!
پس داداش اگر فکر انلاین هستی از خبرهای هک سی فور بیا پایین هم دستگاهتو به گند میکشی هم بن بشی ضربه روحی میخوری

دغل کجا بوده؟
افراد کمی هستن که میتونن ۲۰۰هزار تومن پول یه بازی بدن!
شما هم اگر ناراحتی میتونی بازی اورجینال بخری

یعنی شما تا حالا pirate نکردی دیگه؟
به جای اینکه دعا کنید هک نشه دعا کن دلار بیاد پایین......

دغل کجا بوده؟
افراد کمی هستن که میتونن ۲۰۰هزار تومن پول یه بازی بدن!
شما هم اگر ناراحتی میتونی بازی اورجینال بخری
نه بیشتر منظورم اینه که فرهنگ اوریج ما ایرانیا یکم بالاتر میره و ترس از خریدن اوریج کاهش پیدا میکنه الان بیشتر ادما فکر میکنن اوریج بزنن خیلی باید خرج کنن درحالی کلی راه داره که می تونید همه بازی های اوریج رو امتحان کنید و بازی کنید!

اول احترامتونو نگه دارید شما که دم از فرهنگ میزنین دیگرون رو دغل و دزد ننامید.
بعدشم این دستگاه توی ایران به صورت رسمی عرضه نمیشه و هیچ گونه ساپورتی نداره و ما هم اونو ساپورت نمیکنیم خوب! قسمت بعدی حرفتون که بن بشیم یا هر چی خربزه بخوریم پای لرزشم هستیم.بعدش یه سری یادشون رفته اینجا ایرانه! اقایون دست در جیب پدر (مثل خودم) اینو بدونین حقوق پایه یه کارگر 500 هزار تومانه! خرید یه کنسول میشه پول 4 ماه کارش,خرید بازی میشه نصف حقوق 1 ماهش! ولی توی خارج از ایران اینجوری نیست و شاید خرید کنسول 1 چهارم حقوق یک کارگر هم نشه و گیم 60 دلاریم اندازه خوردن 2 تا پیتزاشون بشه! پس تفاوت رو احساس کنین یادتون نره کیید و کجا زندگی میکنیم.
راجع به لایو هم اولا من الان 360 اوم از 2009 تا به حال کپی خور LT3 هست و بن هم نشدم انلاین میشم ولی انلاین نمیزنم.چون یه نت درست و درمونم نداریم! شاید یکی با پینگ 200-300 عشقو حالش باشه واسه من پینگ باید 20 باشه یا کمتر بدون loss تا رقابت رو شروع کنم! اونموقع هم میرم سراغ PC به دلیل ماوس و کیبورد! پس توروخدا راجع به امکانات لایو در ایران هم با اقتدار سخنرانی نکنین توی کشوری که تحریمه از طرفش!
راجع به هک هم شما نگران روحیه ما نباش قدیم هم بن شدیم یکی دیگه خریدیم.خبر هم میذاریم.شما دوست داری اوریج بزنی بزن داداش! بذار اونی هم که نمیتونه بازیشو تجربه کنه! چه اشکالی داره! سوال کرد دوستمون جوابش رو دادم.
من نمیدونم چه فازیه جدیدا سایت گرفته! هر کی میخواد اصل بگیره هر کیم میخواد کپی خور میکنه دیگه حرف اضافی زدن اضافه کاری نداره.من از نظر مالیش مشکلی ندارم خودم و الان تمام بازی های PS3 و IOS هم اصله ولی عقده ندارم کسی JB کنه هموطنم خوشحالم میشم اونم بتونه تجربه کنه! لذت ببره چه عیبی داره! پولش تو جیب من که نمیره! تو جیب کسی میره که اصلا مارو روی کره خاکی حساب نکرده و واسش مهم نیست! پس موسی به دین خویش و عیسی به دین خویش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or