بچه ها باورم نمیشه تا هفته دیگه ایکس باکسم به دستم میرسه!؟!!!!
دوستان من میخوام دو تا بازی بخرم اما موندم چی بخرم چی نخرم به نظرتون کدوم یک بازی ها رو بگیرم؟!
البته در نظر بگیرین ایکس باکس 360 هم دارم با اون هم انلاین میزنم!
forza 5
ryse
dead ricing 3
خوب کدومو بخرم کدومو نخرم!؟
Forza و Deadrsing 3 رو بخر. تو کار بازی دیچیتالی هم هستی؟ :dبچه ها باورم نمیشه تا هفته دیگه ایکس باکسم به دستم میرسه!؟!!!!
دوستان من میخوام دو تا بازی بخرم اما موندم چی بخرم چی نخرم به نظرتون کدوم یک بازی ها رو بگیرم؟!
البته در نظر بگیرین ایکس باکس 360 هم دارم با اون هم انلاین میزنم!
forza 5
ryse
dead ricing 3
خوب کدومو بخرم کدومو نخرم!؟
با وايرلس هم ميشه وصل شدبا سلام
میخواستم بدون آیا برای آپدیت ایکس باکس وان میشه از طریق وایرلس با دستگاه به اینترنت وصل شد یا حتما باید از طریق کابل به اینترنت وصل بشیم ؟ با تشکر
سلام:dبا سلام
میخواستم بدون آیا برای آپدیت ایکس باکس وان میشه از طریق وایرلس با دستگاه به اینترنت وصل شد یا حتما باید از طریق کابل به اینترنت وصل بشیم ؟ با تشکر
باشه پس فورزا و دد ریزینگ 3رو میگیرم!Forza و Deadrsing 3 رو بخر. تو کار بازی دیچیتالی هم هستی؟ :d
باشه پس فورزا و دد ریزینگ 3رو میگیرم!
بازی انلاین چی بخرم یک 15 دلاری تو اکانتمه هنوز!
HALO : Spartan Assault یا Max: The Curse of Brotherhood میشه با 15$ خرید.جفتشون هم ارزش 15$ دارن به نظر من:dباشه پس فورزا و دد ریزینگ 3رو میگیرم!
بازی انلاین چی بخرم یک 15 دلاری تو اکانتمه هنوز!
باشه پس اسپارتان رو میخرمHALO : Spartan Assault یا Max: The Curse of Brotherhood میشه با 15$ خرید.جفتشون هم ارزش 15$ دارن به نظر من:d
DF4 چیه؟Df4 كولاكه با اونجا قدرت تخريب پذيري
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اره برات میگیرم.اون حالتی هم که اگه من بخرم روی کنسولم باز میشه روی xbox one معلوم نیست مثل xbox 360 باشه:dباشه پس اسپارتان رو میخرم
داداش بهرام خواهشا خودت میدونی نمی تونم با ای پی ایران خرید کنم ! وقتی هفته دیگه ایکس باکسه رو گرفتم بیا با پروفایلم انلاین شو هم اون بازی رو برای من بخر هم واسه خودت دانلودش کن ببرش! اگر اول از من دانلود کنی میاد رو کنسولت و واسه همیشه میتونی داشته باشیش بدون لاینسس!:dقبلا یکی بود یک ایتالیایی بود فکر کنم تموم دی ال سی های بلک اپس 2 رو ازم کش رفت و زود تر از من دانلودش میکرد!اخرش فهمیدم اگر زود تر دانلود کنی رو کنسول طرف دیگه بدون لاینسس اجرا میشه!
این کار رو برام انجام میدی؟!
اصلا هم بن نمیشی یک ساله اینطوری دارم جنس میخرم!
HALO : Spartan Assault یا Max: The Curse of Brotherhood میشه با 15$ خرید.جفتشون هم ارزش 15$ دارن به نظر من:d