همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

The actor Antonio Banderas playing Xbox One during free time

images

وی ادعا دارد کنسول نسل بعد وی ایکس باکس وان است. او اوقات فراغت خود را با این کنسول سپری می کند

NeoGAF

پ.ن:دروغ یا حقیقت؟:d

آخرین ویرایش:
بچه ها باورم نمیشه تا هفته دیگه ایکس باکسم به دستم میرسه!؟!!!!
دوستان من میخوام دو تا بازی بخرم اما موندم چی بخرم چی نخرم به نظرتون کدوم یک بازی ها رو بگیرم؟!
البته در نظر بگیرین ایکس باکس 360 هم دارم با اون هم انلاین میزنم!
forza 5
ryse
dead ricing 3
خوب کدومو بخرم کدومو نخرم!؟

سه تاش رو هم بخر :d

بچه ها باورم نمیشه تا هفته دیگه ایکس باکسم به دستم میرسه!؟!!!!
دوستان من میخوام دو تا بازی بخرم اما موندم چی بخرم چی نخرم به نظرتون کدوم یک بازی ها رو بگیرم؟!
البته در نظر بگیرین ایکس باکس 360 هم دارم با اون هم انلاین میزنم!
forza 5
ryse
dead ricing 3
خوب کدومو بخرم کدومو نخرم!؟
Forza و Deadrsing 3 رو بخر. تو کار بازی دیچیتالی هم هستی؟ :d

باگ جدید و مشکل خنده دار لایو Xbox one که اتفاقا این یکی به کارمون میاد حسابی:d

گلد نیستیم ولی میشه آنلاین بازی کرد!!

2 روزه گلدم تموم شده ولی دارم راحت و بدون مشکل BF4 آنلاین میزنم:d روش کار هم اینطوریه:

1 - وارد بازی BF4 شوید.به قسمت مولتی مراجعه کرده در ابتدا نمیذاره وارد این بخش شوید صفحه خرید گلد میاد. پس از مشاهده عبارت " شما جهت بازی به گلد شدن نیاز دارید " و انتخاب صفحه خرید گلد با دو بخش گلد یک ماهه و گلد یک ساله مواجه می شوید
2 - روی هیچکدام کلیک نکنید و دکمه کنسل را بزنید.از این جا باگ به وجود میاد.
3 - مجدد به بخش مولتی بازی مراجعه کرده و خواهید دید که می تونید آنلاین بازی کنید بدون هیچ محدودیتی!

هر بار کنسول رو خاموش کردید پس از روشن کردن و مراجعه به بازی باید این کار را تکرار کنید.
البته این روش تضمینی نیست اگه مایکرو بفهمه چیکارمون کنه:d واسه بازیهای دیگه تست نزدم ببینم میشه یا نه.

با سلام
میخواستم بدون آیا برای آپدیت ایکس باکس وان میشه از طریق وایرلس با دستگاه به اینترنت وصل شد یا حتما باید از طریق کابل به اینترنت وصل بشیم ؟ با تشکر

HALO : Spartan Assault یا Max: The Curse of Brotherhood میشه با 15$ خرید.جفتشون هم ارزش 15$ دارن به نظر من:d
باشه پس اسپارتان رو میخرم
داداش بهرام خواهشا خودت میدونی نمی تونم با ای پی ایران خرید کنم ! وقتی هفته دیگه ایکس باکسه رو گرفتم بیا با پروفایلم انلاین شو هم اون بازی رو برای من بخر هم واسه خودت دانلودش کن ببرش! اگر اول از من دانلود کنی میاد رو کنسولت و واسه همیشه میتونی داشته باشیش بدون لاینسس!:dقبلا یکی بود یک ایتالیایی بود فکر کنم تموم دی ال سی های بلک اپس 2 رو ازم کش رفت و زود تر از من دانلودش میکرد!اخرش فهمیدم اگر زود تر دانلود کنی رو کنسول طرف دیگه بدون لاینسس اجرا میشه!
این کار رو برام انجام میدی؟!
اصلا هم بن نمیشی یک ساله اینطوری دارم جنس میخرم!

- - -ویرایش - - -

Df4 كولاكه با اونجا قدرت تخريب پذيري

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
DF4 چیه؟
اها بتل فیلد 4 نه رو ایکس باکس 360 دارمش اونجا میزنیم

باشه پس اسپارتان رو میخرم
داداش بهرام خواهشا خودت میدونی نمی تونم با ای پی ایران خرید کنم ! وقتی هفته دیگه ایکس باکسه رو گرفتم بیا با پروفایلم انلاین شو هم اون بازی رو برای من بخر هم واسه خودت دانلودش کن ببرش! اگر اول از من دانلود کنی میاد رو کنسولت و واسه همیشه میتونی داشته باشیش بدون لاینسس!:dقبلا یکی بود یک ایتالیایی بود فکر کنم تموم دی ال سی های بلک اپس 2 رو ازم کش رفت و زود تر از من دانلودش میکرد!اخرش فهمیدم اگر زود تر دانلود کنی رو کنسول طرف دیگه بدون لاینسس اجرا میشه!
این کار رو برام انجام میدی؟!
اصلا هم بن نمیشی یک ساله اینطوری دارم جنس میخرم!
اره برات میگیرم.اون حالتی هم که اگه من بخرم روی کنسولم باز میشه روی xbox one معلوم نیست مثل xbox 360 باشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or