همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بیصدا ترین کنسول تاریخه:دی
اگه تونستی یه نقد هم ازش بنویس

واقعا همین رو میشه رو این کنسول نام گذاری کرد!

کوچکترین صدایی از کنسول نیست اصلا!!!

والا پیر شدیم دیگه حوصله نقد ندارم :دی اما سوالی داشتین بپرسین نگاه میکنم میگم...

واقعا همین رو میشه رو این کنسول نام گذاری کرد!

کوچکترین صدایی از کنسول نیست اصلا!!!

والا پیر شدیم دیگه حوصله نقد ندارم :دی اما سوالی داشتین بپرسین نگاه میکنم میگم...

سلام
میخواستم بدونم دلیل خرید x1چی بوده ؟ چون خودم نمی دونم کدوم کنسول رو بگیرم بعد شما اصلا دو دل نبودین کدوم کنسول رو بگیرید :d
بعد از امکانتش براحتی میشه در ایران استفاده خودتون تست کردین چطوره؟
بازی همراش چی گرفتین ؟

امروز رفتم یه مغازه میگم ایکس بان وان دارید ؟ اگه دارید قیمتش چنده ؟
یارو میگه وان چیه 360 بخر تا یه ماه دیگه یه آپدیت میاد بازی های وان روی 360 میخونه :| من چی بگم الآن ؟ :|

یارو میگه وان چیه 360 بخر تا یه ماه دیگه یه آپدیت میاد بازی های وان روی 360 میخونه :| من چی بگم الآن ؟ :|
من جای تو بودم به یارو میدل فینگر نشون می دادم :d

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
ولی بعضی از مردم ساده ی (فقط بعضی) قبول میکنن
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

بهش میگفتی : اولا خر خودتی :دی دوما ، چجوری DVD Blu-ray روی دستگاهی که درایو Blu-ray نداره اجرا میشه ؟ :|

مگه کاراگاه گجته؟:دی
تا سال 2014 و لانچ وان تو خاور میانه باید صبر کنیم تا از دست این شکل فروشنده ها راحت شیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or