همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آخه اشتراکشو بگیرم با چه اینترنتی میشه نگاه کرد؟2 مگ جواب میده؟:d

کلا تو ایران باید قید این سوسول بازیا رو بزنی :دی.سریال میزارن ماشاالله تو اینترنت پر لینکاشون :دی یکم پول بده اشتراک یه سایتی رو بگیر دانلود کن با خیال راحت بشین ببین :دی

کلا تو ایران باید قید این سوسول بازیا رو بزنی :دی.سریال میزارن ماشاالله تو اینترنت پر لینکاشون :دی یکم پول بده اشتراک یه سایتی رو بگیر دانلود کن با خیال راحت بشین ببین :دی
آقا ما میخوایم تو فامیل پز کنسولمون رو بدیم بده؟:d ناسلامتی داریم یه All in one میخریم باید همه بدونن این فقط واسه بازی نیست و کلی کارایی داره:d

آقا ما میخوایم تو فامیل پز کنسولمون رو بدیم بده؟:d ناسلامتی داریم یه All in one میخریم باید همه بدونن این فقط واسه بازی نیست و کلی کارایی داره:d
همینکه میگی من X1 خریدم کلی پز و کلاس داره!:دی
اما اون یکی کنسول چی؟هیچی!:دی

چرا PC رو وصل نمیکنی خب؟:-/
بجای پز دادن , kinect sport rivals و fighter within رو بگیر برای non-gamer ها مرام بذار:d

رشوه دونی مایکروسافت پاره شد:
In North America, the figure is expected to reachbewteen 1.5-2 million each, and while many analysts are giving Sony’s PS4 an edge in the region, Sebastian said the firm expects “similar or even slightly higher sales of Xbox One,” by the end of the launch window.
http://www.vg247.com/2013/10/25/xbo...4-2013-expected-to-hit-2-5-to-3-million-each/
PC رو وصل کنم چی؟! کلا من هدفم اینه خیلی از این گیم هیتر های توی فامیل رو با X1 و کینکتش جذب گیم کنم:d
هیچی فکر کردم برای استفاده شخصی میخوای :d
بعید به نظر میاد یه گیم هیتر با کینکت و این چیزا جذب گیم شه!

هیچی فکر کردم برای استفاده شخصی میخوای :d
بعید به نظر میاد یه گیم هیتر با کینکت و این چیزا جذب گیم شه!

اختیار داری:dهمین گیم هیتر ها اکثرا عشق رزمی کاری و فیلم میلم هستن که با جو شدید کینکت میشه اونا رو هایپ کرد:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or