لینک بدین آقا
تبلیغ هم خفن بودولی اونجایی که Skypeـو زد با کیفیت HD چت کرد قلبم ریخت
خدایا به ما هم ازین اینترنتا بده.
آخه اشتراکشو بگیرم با چه اینترنتی میشه نگاه کرد؟2 مگ جواب میده؟:d
آقا ما میخوایم تو فامیل پز کنسولمون رو بدیم بده؟:d ناسلامتی داریم یه All in one میخریم باید همه بدونن این فقط واسه بازی نیست و کلی کارایی داره:dکلا تو ایران باید قید این سوسول بازیا رو بزنی.سریال میزارن ماشاالله تو اینترنت پر لینکاشون
یکم پول بده اشتراک یه سایتی رو بگیر دانلود کن با خیال راحت بشین ببین
![]()
همینکه میگی من X1 خریدم کلی پز و کلاس داره!آقا ما میخوایم تو فامیل پز کنسولمون رو بدیم بده؟:d ناسلامتی داریم یه All in one میخریم باید همه بدونن این فقط واسه بازی نیست و کلی کارایی داره:d
چرا PC رو وصل نمیکنی خب؟آقا ما میخوایم تو فامیل پز کنسولمون رو بدیم بده؟:d ناسلامتی داریم یه All in one میخریم باید همه بدونن این فقط واسه بازی نیست و کلی کارایی داره:d
چرا PC رو وصل نمیکنی خب؟
بجای پز دادن , kinect sport rivals و fighter within رو بگیر برای non-gamer ها مرام بذار:d
http://www.vg247.com/2013/10/25/xbo...4-2013-expected-to-hit-2-5-to-3-million-each/In North America, the figure is expected to reachbewteen 1.5-2 million each, and while many analysts are giving Sony’s PS4 an edge in the region, Sebastian said the firm expects “similar or even slightly higher sales of Xbox One,” by the end of the launch window.
هیچی فکر کردم برای استفاده شخصی میخوای :dPC رو وصل کنم چی؟! کلا من هدفم اینه خیلی از این گیم هیتر های توی فامیل رو با X1 و کینکتش جذب گیم کنم:d
هیچی فکر کردم برای استفاده شخصی میخوای :d
بعید به نظر میاد یه گیم هیتر با کینکت و این چیزا جذب گیم شه!
اقا یه سوال واسه من پیش اومد
توی اون تریلر انباکسینگ نلسون گفتش هدست فقط توی جعبه های دی وان ادیشنش هست ؟ آیا ؟؟؟؟
حجم چند تا بازی Xbox One:
Forza 5 - 35GB
Ryse - 47GB
DR3 - 35GB