همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خبر موثق اومده که BF و COD روی وان 720p تشریف دارن
برید pre-order هاتون رو کنسل کنید:d

--
لغت نامه :
خبر موثق: خبری که بیش از 10 صفحه در neogaf برای آن GIF گذاشته شده باشد

مجله رسمی Xbox از نام Halo 5 برای مقاله استفاده کرده

90560344872123805846.jpg
----------
به این بشر یک تیتاپ بدید!

XboxOne.jpg

کنسول های دمو اکثرا مشکلاتی براشون پیش میاد که عادی هستش. این صحنه هم متعلق به یک Xbox One هستش که نتونسته Forza رو اجرا کنه!

کنسول های دمو اکثرا مشکلاتی براشون پیش میاد که عادی هستش. این صحنه هم متعلق به یک Xbox One هستش که نتونسته Forza رو اجرا کنه!

بخاطر اینکه پچ no drmرو کنسول نیست

سرعت جلو رفتن صفحه +تعداد رابطه مستقیم با صحت خبر داره:p

نمی خوام حالا زیاد اینجا بحث رو منحرف کنم و جو تاپیک به این خوبی رو خراب کنم ولی یه سر رفتم تو تاپیک ps4 از هر 5 تا پست 4 تاش راجب Xone و فن هاش هست!! :| لول داره واقعا :d
منی که به بعضی بازی های ps4 علاقه دارم و قصد خریدش هم دارم واقعا اعصاب خوردیه رفتن تو اون تاپیک

نمی خوام حالا زیاد اینجا بحث رو منحرف کنم و جو تاپیک به این خوبی رو خراب کنم ولی یه سر رفتم تو تاپیک ps4 از هر 5 تا پست 4 تاش راجب Xone و فن هاش هست!! :| لول داره واقعا :d
منی که به بعضی بازی های ps4 علاقه دارم و قصد خریدش هم دارم واقعا اعصاب خوردیه رفتن تو اون تاپیک
بذار خوش باشن:d
ما با همین کنسول ضعیف حال میکنیم:d

میشه دیسک بازی رو از یکی گرفت بازی رو نصب کرد بعد به صورت دیجیتالی خریدش :d

51751139825087849973.png

(برای کسایی که فامیل/حساب خارج کشور دارن خیلی خوب میشه)

نمی خوام حالا زیاد اینجا بحث رو منحرف کنم و جو تاپیک به این خوبی رو خراب کنم ولی یه سر رفتم تو تاپیک ps4 از هر 5 تا پست 4 تاش راجب Xone و فن هاش هست!!
:|
لول داره واقعا
:d

خوبه درس عبرتی میشه برای ما:d(قضیه همون ادب از که آموختی و اینا lol:d)

میشه اون تاپیکو به ما هم معرفی کنی ؟

index.php

به نقل از اسکات گریل :

بازی خیره کنندست روی Xbox One
Battlefield 4 on the Xbox did look stunning in the two sessions I got to spend with it.

BF4 به اندازه ی PC خوب نبوده اما خیلی نزدیک بوده
It didn’t look as good as the PC version in the recent beta but it was reasonably close

رزولوشن رو نمیتونه تایید کنه چقدر بوده اما محیط جزئیات فوق العاده ای داشته, انیمیشن ها نرم بودن و روی 60 فریم بسیار نرم اجرا میشده
I can’t verify the resolution
but the environment was highly detailed, the character animations were clean and the game was clearly running at a buttery-smooth 60 frames per second sitting just a couple of feet away from the HDTV.

کنترلر بسیار خوب بوده و پیشرفتش نسبت به دسته 360 قابل ملاحظه , زمان پاسخ دهی هم به طور ملموسی کم شده
The Xbox One controller held up exceedingly well during this time. It’s a nice solid, upgrade over the Xbox 360 controller with the dead zone on the sticks reduced and the reported response time improvement was noticeable while playing.

استفاده نکردن از موتور لرزشی (!) دسته تو بازی نا امید کننده بوده براش:d(چه کیفی کردن ملت با این ویژگی تو Forza !)
The lack of feedback in the triggers like what was present in the Forza Motorsport 5demo was disappointing as it is a major new feature and would have provided a good bit more immersion with firing weapons.

راستی بازی رو توی Xbox one Tour Event تجربه کرده
‘Battlefield 4’ Xbox One impressions from Xbox One Tour event - National Console Gaming | Examiner.com

آخرین ویرایش:
اینا چرا این 50%رو نمیبینن؟:-/:d. من همینجا بگم هیچ فرقی بین 2تا کنسول نیست:| فقط انحصاری ها هستن که نشون میدن که این نسل فعلا ماکرو با دست پر اومده:>

چی 60 فریم..!!؟ BF4..!!؟ روی XBOX ONE..!!؟

در صورت تایید خبر اعلام جنگ میکنیم بر علیه PS فنها :d
60 فریم که قبلا تایید شده بود!
Battlefield 4 runs at 60fps on next-gen consoles | VG247
البته بعید نیست به لطف 10 صفحه GAF اینم تکذیب بشه!!
___

راستی میگن اگه یه تاپیک (مثلا forza سی فریم و 720p) گف 100 صفحه بره جلو مترادف همون تقسیم به صفره (divide by zero) , راست میگن آیا؟

1382910621771.gif

حالا اینجا تاپیک مقایسه بازیا نیست ولی مثل اینکه Xbox one یه قابلیت خاص تو سخت افزارش داره که بازیهارو CG Like میکنه !! نمیدونم شایعه هست یا نه ولی یه جا در موردش خوندم که خیلی منطقی به نظر میومد! بعد از لانچ اگه معلوم شد این قضیه حقیقت داره دربارش یه مطلب مینویسم. ولی الان زیاد جدی نگیرین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or