master.mhn
کاربر سایت
بذار خوش باشن:dنمی خوام حالا زیاد اینجا بحث رو منحرف کنم و جو تاپیک به این خوبی رو خراب کنم ولی یه سر رفتم تو تاپیک ps4 از هر 5 تا پست 4 تاش راجب Xone و فن هاش هست!!لول داره واقعا :d
منی که به بعضی بازی های ps4 علاقه دارم و قصد خریدش هم دارم واقعا اعصاب خوردیه رفتن تو اون تاپیک
خوبه درس عبرتی میشه برای ما:d(قضیه همون ادب از که آموختی و اینا lol:d)نمی خوام حالا زیاد اینجا بحث رو منحرف کنم و جو تاپیک به این خوبی رو خراب کنم ولی یه سر رفتم تو تاپیک ps4 از هر 5 تا پست 4 تاش راجب Xone و فن هاش هست!! لول داره واقعا :d
منی که به بعضی بازی های ps4 علاقه دارم و قصد خریدش هم دارم واقعا اعصاب خوردیه رفتن تو اون تاپیک
اونور که تکلیف مشخص بود این هم از اینور ماجرا ، عمراً ما تا آخر نسل یه بازی هم نمیتونیم جیجیتالی بخریمحجم 3 بازی Xbox One از تصاویر Boxart ها مشخص شد:
Dead Rising 3 و Forza 5 هر دو 35GB
Ryse: Son of Rome هم 47GB
میشه اون تاپیکو به ما هم معرفی کنی ؟نمی خوام حالا زیاد اینجا بحث رو منحرف کنم و جو تاپیک به این خوبی رو خراب کنم ولی یه سر رفتم تو تاپیک ps4 از هر 5 تا پست 4 تاش راجب Xone و فن هاش هست!!لول داره واقعا :d
Battlefield 4 on the Xbox did look stunning in the two sessions I got to spend with it.
It didn’t look as good as the PC version in the recent beta but it was reasonably close
I can’t verify the resolution
but the environment was highly detailed, the character animations were clean and the game was clearly running at a buttery-smooth 60 frames per second sitting just a couple of feet away from the HDTV.
The Xbox One controller held up exceedingly well during this time. It’s a nice solid, upgrade over the Xbox 360 controller with the dead zone on the sticks reduced and the reported response time improvement was noticeable while playing.
The lack of feedback in the triggers like what was present in the Forza Motorsport 5demo was disappointing as it is a major new feature and would have provided a good bit more immersion with firing weapons.
60 فریم که قبلا تایید شده بود!چی 60 فریم..!!؟ BF4..!!؟ روی XBOX ONE..!!؟
در صورت تایید خبر اعلام جنگ میکنیم بر علیه PS فنها :d