همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

صف مردم تو نیو اورلاندو برای اینکه چند دقیقه Xbox one بازی کنن!

عکس از تویتر ماجور نلسون:

https://twitter.com/majornelson/status/393152896902000640/photo/1

97592182646563881011.jpg

آخرین ویرایش:
For the three months ended September 30, Microsoft generated $18.53 billion in revenues, up 16 percent year-over-year. Net income was also up more than 17 percent to $5.24 billion

در آمد مایکروسافت تو سه ماهه منتهی به ماه سپتامبر 18.5 میلیارد دلار بوده که از این مقدار 5.24 میلیارد دلار سود خالصش بوده جالبه که سودی که مایکروسافت تو این سه ماهه آخر کرده اندازه سود خالص 5 تا 10 سال بقیه رقباشه!

تو این سه ماه آخر مایکروسافت 1.2 میلیون Xbox 360 فروخته که البته 29 درصد کمتر از مدت مشابه سال قبله.

Microsoft posts record first quarter revenues | GamesIndustry International

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال
باندل BF4 واسه X1 معرفی نشده هنوز؟

- - -ویرایش - - -

Die Die میگم شما نظرت در مورد این سیاست All in one مایکرو چیه؟من به شدت هایپ شدم واسش

کلا چیز جالبیه به شرطی که از هدف اصلیشون دور نشن :d

هدف اصلیشون که قطعا Game هستش ولی این تبلیغ آخری رو که دیدم خیلی باحال بود کنترل صوتی Xbox و ... همش عالی بود. راستی چیزی در مورد Cable Box می دونی؟فکر کنم ماهواره کابلی بهش بگن اگه اشتباه نکنم.پشت Xbox one یه پورت ورودیHDMI داره که زیرش نوشته Sat/cable .دقیقا می تونی این بخش رو شرح بدی؟

هدف اصلیشون که قطعا Game هستش ولی این تبلیغ آخری رو که دیدم خیلی باحال بود کنترل صوتی Xbox و ... همش عالی بود. راستی چیزی در مورد Cable Box می دونی؟فکر کنم ماهواره کابلی بهش بگن اگه اشتباه نکنم.پشت Xbox one یه پورت ورودیHDMI داره که زیرش نوشته Sat/cable .دقیقا می تونی این بخش رو شرح بدی؟

اون واسه شبکه های کابلی هست که تو ایران مردم باهاش آشنایی ندارن یک سری کانالهای تلویزیونی تو اروپا و آمریکا هستن که از طریق این شبکه برنامه عرضه میکنن و مشتری باید برای دیدنشون آبونمان پرداخت کنه.xbox one میتونه به اونها وصل بشه و هر وقت کاربر خواست برنامه های اونهارو پخش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or