همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان این فیش های usb کنسول همیشه داخلشون برقه چه درحالت power saving چه درحالت Instant on

چون پایه ایستاده گرفتم اینطوری همیشه فن هاش روشنه معمولا کنسول یا هر وسیله دیگه ای خاموش میشه برق توی usb ها قطع میشه

تنظیمات خاصی داره که باید درست کنم تا درخاموشی برق usb ها قطع بشه؟

سلام خوبین این مشکلی یکی از دوستان من هست که ایکس وان اس داره گفتم اینجا مطرح کنم شاید مشکلش رو بتونید حل کنید
وقتی کنسول ایکس وان اس رو روشن میکنم تصویر میاد صدا نمیاد رو یه کنسول دیگه هم امتحان کردم ولی اون سالم بود
تفاوتش هم این بود رو اون کنسولی ک صدا نمیومد می‌آورد ک فرمت پورت dvi3 هست در حالی ک کنسول سالم hdmi3 بود
واسه هر دو کنسول هم از یه سیم اچ دی ام ای استفاده کردیم
چیکار کنم درست شه؟

سلام
من امروز ایکس‌باکس وان خریدم. خواستم آپدیتش کنم ولی نه به صورت آنلاین شد و نه آفلاین. یعنی فلش رو اصلاً شناسایی نکرد. مشکلش چیه؟ باید چیکار کنم؟
بعد از سال‌ها دوری از دنیای گیم اومدم سراغش، قبلاً ps2 داشتم

سلام
من امروز ایکس‌باکس وان خریدم. خواستم آپدیتش کنم ولی نه به صورت آنلاین شد و نه آفلاین. یعنی فلش رو اصلاً شناسایی نکرد. مشکلش چیه؟ باید چیکار کنم؟
بعد از سال‌ها دوری از دنیای گیم اومدم سراغش، قبلاً ps2 داشتم
بازی روش ریختن یا نه؟

بازی روش ریختن یا نه؟
نه. بازی نریختم. مشکل از سرعت نت بود. امروز تونستم آنلاین آپدیت کنم. حالا مشکل اینه که نمی‌تونم sign in کنم. ارور می‌ده که در منطقه شما قابل دسترس نیست. شما چطوری آنلاین بازی می‌کنید حتی؟ من دیسک گذاشتم و به زور بازی کردم و خب مسلماً سیو هم نشد دیگه. چه کنم؟

نه. بازی نریختم. مشکل از سرعت نت بود. امروز تونستم آنلاین آپدیت کنم. حالا مشکل اینه که نمی‌تونم sign in کنم. ارور می‌ده که در منطقه شما قابل دسترس نیست. شما چطوری آنلاین بازی می‌کنید حتی؟ من دیسک گذاشتم و به زور بازی کردم و خب مسلماً سیو هم نشد دیگه. چه کنم؟
ذخیره شدن بازی نیازی به آنلاین بودن نداره، برای وصل شدن باید از dns استفاده کنی
185.55.225.25
185.55.226.26

ذخیره شدن بازی نیازی به آنلاین بودن نداره، برای وصل شدن باید از dns استفاده کنی
185.55.225.25
185.55.226.26
ولی تا sign in نشم، نمی‌تونم ذخیره‌اش کنم. شایدم اشتباه می‌کنم. امشب چک می‌کنم دوباره.
Dns رو امتحان کردم جواب نداد. اینا رو به نوبت توی اولی بزنم یا توی اولی و دومی؟
و دمت گرم داداش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or