اولی و دومیولی تا sign in نشم، نمیتونم ذخیرهاش کنم. شایدم اشتباه میکنم. امشب چک میکنم دوباره.
Dns رو امتحان کردم جواب نداد. اینا رو به نوبت توی اولی بزنم یا توی اولی و دومی؟
و دمت گرم داداش
رفیق اگه منظورت مثل ps4، اینطور نمیشه روی xbox ،تنها راهش استفاده از هارد اکسترنال که آموزشش تو همین انجمن هست ولی خیلی دنگ و فنگ داره توصیه نمیکنمدوستان عزیز کسی نحوه آفلاین ریختن بازی روی اکس باکس وان به صورت آفلاین بلده می شه اصلا تو گوگل خبری نیست
اقا رضا از روش هارد اکسترنال باید انلاین بشیم یا می شه افلاین ریخت کس کردن فورزای از قبل روی هارد xbox س میشه انتقالش داد روی اکسترنال و بعد دیتا روی هارد اکسترنال از طریق برنامه ها به صورت آفلاین من فقط به زمین که آفلاین میشه ریخت روی هارد اکسترنال اگر به اینترنت وصل بشم بازی آن قفل میشه برای دیتا ریختنرفیق اگه منظورت مثل ps4، اینطور نمیشه روی xbox ،تنها راهش استفاده از هارد اکسترنال که آموزشش تو همین انجمن هست ولی خیلی دنگ و فنگ داره توصیه نمیکنم
رفیق اگه مشکل کمبود فضا داری آره میشه به راحتی یه هارد اکسترنال وصل کنی به دستگاهت اونو فرمت میکنه بعد به راحتی دیتا باهاش جابه جا میکنی بین دستگاه و هارد اکسترنال، ولی اگه مثلاً روی کامپیوتر دیتا دانلود کردی میخوای منتقل کنی به دستگاه نیاز به برنامه داره و دنگ و فنگ داره همچنین ریسک خراب شدن هارد هم هست اگه بخوای از برنامه و کامپیوتر استفاده کنی برای همین گفتم توصیه نمیکنماقا رضا از روش هارد اکسترنال باید انلاین بشیم یا می شه افلاین ریخت کس کردن فورزای از قبل روی هارد xbox س میشه انتقالش داد روی اکسترنال و بعد دیتا روی هارد اکسترنال از طریق برنامه ها به صورت آفلاین من فقط به زمین که آفلاین میشه ریخت روی هارد اکسترنال اگر به اینترنت وصل بشم بازی آن قفل میشه برای دیتا ریختن
من الان گیر گیرز۵ هستم 10 گیگ دان کردم ذستگاهو افلاین کردم گیر 40 گیگ دیگش هستم فک کنم باید انلاین بشمرفیق اگه مشکل کمبود فضا داری آره میشه به راحتی یه هارد اکسترنال وصل کنی به دستگاهت اونو فرمت میکنه بعد به راحتی دیتا باهاش جابه جا میکنی بین دستگاه و هارد اکسترنال، ولی اگه مثلاً روی کامپیوتر دیتا دانلود کردی میخوای منتقل کنی به دستگاه نیاز به برنامه داره و دنگ و فنگ داره همچنین ریسک خراب شدن هارد هم هست اگه بخوای از برنامه و کامپیوتر استفاده کنی برای همین گفتم توصیه نمیکنم
اگه کسی دیتاشو روی هارد اکسترنال داشت میتونست بهت بده نیاز نبود آنلاین بشی، مغازه دارا میتونن بزنن برات دیتاشومن الان گیر گیرز۵ هستم 10 گیگ دان کردم ذستگاهو افلاین کردم گیر 40 گیگ دیگش هستم فک کنم باید انلاین بشم
بدبختی شهرما نه کسی بلده نه کسی داره خودموم بایدروی پا خودمون وایسیم خخخخاگه کسی دیتاشو روی هارد اکسترنال داشت میتونست بهت بده نیاز نبود آنلاین بشی، مغازه دارا میتونن بزنن برات دیتاشو
دوستان ایکس باکس وان حین بازی چقدر داغ میکنه ؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
به احتمال فراوان در کمترین حالت ممکن بازیا میپرن در بدترین حالت اکانت بن میشه اگه خیلی بد شانسی بیاری شاید دستگاه هم بن شه، اگر میخوای آپدیت کنی بهترین کار اینه که ریستور کنی دستگاه رو برگرده به حالت کارخانه که همچیزو پاک میکنهسلام
من تازه با وان اس اشنا شدم
دستگاه را دست دوم که خریدم روش چندتایی بازی هستش
میخواستم ببینم اگر دستگاه را اپدیت کن
و روش مدیا پلیر نصب کنم جهت پخش فیلم و ...
بازی هام میپره؟
کنسول بن نمیشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای اطمينان باید ریستور کنید دوست عزیز مخصوصاً شما که دستگاهتون دیسک نمیخوره اگه بن بشه کاملاً بلا استفاده میشهسلام . من یه وان اسAll didgital آفلاین دارم . میخوام آنلاین بتزی کنم . باید چی کار کنم ؟؟ خیلی ریسک داره ممکنه اکانتم یا حتی دستگاهم بن بشه !
ریست کن و بعد آنلاین برو هیچ مشکلی نیستسلام . من یه وان اسAll didgital آفلاین دارم . میخوام آنلاین بتزی کنم . باید چی کار کنم ؟؟ خیلی ریسک داره ممکنه اکانتم یا حتی دستگاهم بن بشه !