Reza0017
کاربر سایت
کاریش نمیشه کرد عزیز باید اون اکانت و رمزش رو داشته باشی تا اکتیو کنیدقیقا اصلی رو پاک کرد متوجه شدم یکیو نگه داشته اون اصلی رو پاک کرده شب اول کار کرد فرداش دیگه این ارور اومد
کاریش نمیشه کرد عزیز باید اون اکانت و رمزش رو داشته باشی تا اکتیو کنیدقیقا اصلی رو پاک کرد متوجه شدم یکیو نگه داشته اون اصلی رو پاک کرده شب اول کار کرد فرداش دیگه این ارور اومد
کسی تا حالا همچین موردی داشته الان نزدیک ۹۷ بازی دیگه هم بهم پیشنهاد میده که نصب کنمخوش بحالت, خدا رو شکر کن,من آنلاین شدم بازیها قفل شده بودن و باید میخریدم
سلام
دوستان XBO هم مثل PS4 سری تولید داره؟
اگه داره کدوم سری بهتره؟
گیفت کارت خریدید ازتون کریدت کارت یا مستر کارت نخواست برای مالیات ؟؟؟ از خود xbox یک دلار رو دادید یا با pc یا از قبل اکانت خودتون رو با ۱ یا چند دلاری شارژ کرده بودید ؟؟؟1دلار رفیق
نه فقط تاریخ ساخت کنسول پشت دستگاه نوشته شدهدوستان اینو توی تاپیک کناری پرسیدم ولی ب این تاپیک هم مرتبط هستش:
سلام از کامپیوتر چون با خود کنسول نمیشه خطای ip میده که ما تحریم هستیم باید vpn بزنی کشور آمریکاگیفت کارت خریدید ازتون کریدت کارت یا مستر کارت نخواست برای مالیات ؟؟؟ از خود xbox یک دلار رو دادید یا با pc یا از قبل اکانت خودتون رو با ۱ یا چند دلاری شارژ کرده بودید ؟؟؟
همون گیفت کارت ۱ دلاری خود xbox کفایت میکنه ؟؟ ازت مالیات نمی خواد که با مستر کارت یا ویزا کارت شماره بدی ؟؟؟ الان من تو اینش موندم ...چون خیلی ها میگن باید با مستر کارت ۱ دلار رو بدی و با گیفت کارت خود xbox نمیشه و اگه بزنی شماره میخواد برای مالیاتو از این حرف ها ....سلام از کامپیوتر چون با خود کنسول نمیشه خطای ip میده که ما تحریم هستیم باید vpn بزنی کشور آمریکا
حتماً بازیا رو از طریق گیم پس برات فعال کرده عزیزوقتی دستگاه بالا میاد میری تو لیست بازی ها پیغام زیر میاد و لیست بازیها رو نشون نمیده
GAME PASS
join xbox game pass. over 100great games. one low monthly prics
دلیل این پیام چیه ؟ باید رفرش کنی که لیست بازیها نشون بده
سلام, الان تکلیف چیه؟ نمیشه آنلاین شد؟ این نوشته همش باید بیاد ظاهرا موقع روشن کردن دستگاه, اینو نمیشه حذفش کرد؟ بعد این هزینه گیم پس چقدره؟ اگر اینطوری باشه خودمون نمیتونیم اکانتش رو بخریم و اکتیو کنیم؟حتماً بازیا رو از طریق گیم پس برات فعال کرده عزیز
اینطوری که توضیح دادید احتمالاً میشه آنلاین شد مگر اینکه تغییر هوم داده باشه و اکانتش هوم بی نهایت نباشه ریسکیهسلام, الان تکلیف چیه؟ نمیشه آنلاین شد؟ این نوشته همش باید بیاد ظاهرا موقع روشن کردن دستگاه, اینو نمیشه حذفش کرد؟ بعد این هزینه گیم پس چقدره؟ اگر اینطوری باشه خودمون نمیتونیم اکانتش رو بخریم و اکتیو کنیم؟