سپاااس فراوان دوست عزیز بابت راهنماییت
رفتم پیش یه بنده خدایی تو شهرمون اسامی 200 تا بازی گذاشت جلوم تعدادیشو انتخاب کردم 6 تاش جا شد ریخت و گفت آنلاین نشو و بازی کن
حالا یه سوال دارم الان اگه به صورت آفلاین دیتا چندتا دیگه از بازی هاشو که تو لیستش بود خودم دان کنم آیا می اونم بریزم رو کنسول ؟
اگه آره به چه روشی ؟
و اگه ریختم آیا اجرا میشه بدون نت چون اکانت اون بنده خدا تو دستگاه هست یا خیر؟
دوستان سلام
xbox one s رو تازه گرفتم و مغازه بازی آفلاین ریخته . آیا میشه بدون اینکه با اکانت هایی که اضافه کرده مثلا با یک اکانت جدید xbox و بازی ها رو آپدیت کرد یا برای اضافه کردن اکانت و بازی جدید نیاز هست دستگاه فرمت بشه ممنون
اگر کنسول انلاین هست و مشکی تو انلاین کردنش نداری خوده کنسول اتوماتیک همین الان هم از سیو هات بکاپ گرفته رو اکانتت و هر جا اکانتت رو بزنی سیو ها رو خودش دانلود میکنهدوستان میشه save بازی هارو روی اکانت خودمون آپلود کنیم و روی یه دستگاه دیگه با همون اکانت بازی کنیم؟
یا راهی هست بشه از save بکاپ گرفت؟
مثلا من کلی آیتم توی مورتال کمبت باز کردم و تقریبا پاره شدم
حالا الان one x بگیرم و اکانتم روی اون بزنم همه save هام پاک میشه
البته فقط این بازی نیست و کلی save دارم که نمیخوام از بین برن
تا جایی که من میدونم توی xbox سیو های بازی داخل کنسول ذخیره نمیشن توی اکانت ذخیره میشندوستان میشه save بازی هارو روی اکانت خودمون آپلود کنیم و روی یه دستگاه دیگه با همون اکانت بازی کنیم؟
یا راهی هست بشه از save بکاپ گرفت؟
مثلا من کلی آیتم توی مورتال کمبت باز کردم و تقریبا پاره شدم
حالا الان one x بگیرم و اکانتم روی اون بزنم همه save هام پاک میشه
البته فقط این بازی نیست و کلی save دارم که نمیخوام از بین برن
اگر کنسول انلاین هست و مشکی تو انلاین کردنش نداری خوده کنسول اتوماتیک همین الان هم از سیو هات بکاپ گرفته رو اکانتت و هر جا اکانتت رو بزنی سیو ها رو خودش دانلود میکنه
بلهآره آنلاینه و اینجوری باشه خیلی خوبه چون روی ps4 باید خودمون میزدیم تا آپلود کنه!
Xbox one قدیمی یا xbox one s ؟دوستان من چندوقت پیش کنسول ps4 امو فروختم ولی الان که دوباره تعطیلات داره شروع میشه خیلی ضدحال خوردم
دوس دارم ایکس باکس رو بگیرم ولی شنیدم خیلی گرافیک ضعیف تری نسبت به ps4 داره و انحصاری هم تعطیل!!
عزیزانی که فن ایکس باکس هستن میتونن بگن چه برتری هایی داره نسبت به ps4؟
xbox one s منظورمه.بازی هکی که بریزی مشکلی پیش نمیاره؟چون تو انجمن یکی نوشته بود که سیو نمیشه بازی ها و ...Xbox one قدیمی یا xbox one s ؟
Xbox one s گرافیکش در حد همون ps4 slim هست
قیمتش به مراتب پایین تر از ps4 slim هست
و اکانت ها هکیش هم ارزون تر از ps4 هست (۱۹ تا بازی ریختم 90 تومن )
پورت هاش ( مثلا toslink داره ) هم بهتر و متنوع تر از slim هست
بدیش هم نداشتن انحصاری درست و درمون ( انحصاریاش با ps4 قابل مقایسه نیست )
و باتری خور بودن دستش هست
همین
هردوش رو خودم الان دارم
اصلا و ابدا نباید باهاش به اینترنت وصل بشی ... به هیچ وجه ، اینو رعایت کنی مشکلی نداریxbox one s منظورمه.بازی هکی که بریزی مشکلی پیش نمیاره؟چون تو انجمن یکی نوشته بود که سیو نمیشه بازی ها و ...
ازین قبیل مشکلات نداشتی؟؟
سلام بچه ها خوبید
اقا کسی با دانلود کردن دیتا بازی با خود کنسول به مشکل نخورده؟اصلا دانلود نمیکنه داءم اینستالیشن استاپ میزنه! کسی راهه حل داره؟!
برتریش اگر توان خرید نسخه فیزیکی بازی ها رو نداری توی اکانت هاش هست که با 100 تومن برات 20 بازی کاملا جدید پر میکنندوستان من چندوقت پیش کنسول ps4 امو فروختم ولی الان که دوباره تعطیلات داره شروع میشه خیلی ضدحال خوردم
دوس دارم ایکس باکس رو بگیرم ولی شنیدم خیلی گرافیک ضعیف تری نسبت به ps4 داره و انحصاری هم تعطیل!!
دوستان من چندوقت پیش کنسول ps4 امو فروختم ولی الان که دوباره تعطیلات داره شروع میشه خیلی ضدحال خوردم